Snelle bezorging

Snelle service goede prijs

De bevraging besteld volgende dag in huis prima!!!

Super netjes

perfect geregeld

Niet geweldig

Ik zou op de hoogte gesteld worden als de levering geplaatst zou worden Kreeg alleen een email dat het die dag bezorgd zou worden Vind dit niet echt een goede service

Super gedaan

Snel bestellen, snel versturen en snel en goed ingepakt…. Onbeschadigd en compleet ontvangen.. goed bezig mensen…..

Goede website

Goede en overzichtelijke website, echter het zoek systeem mag veel duidelijker worden, als je op een onderdeel zoekt, is het lastig en net of systeem vastloopt. Bij contact per mail erg goede service en begeleiding

Niets op aan te merken.

Snel geleverd. Goed verpakt. Correcte informatie over de levering door mails. Prima verhouding prijs/kwaliteit.

Duidelijke website, snelle levering, goede prijs!

Prima bedrijf, erg klantvriendelijk. Goedkoper dan anderen.

Goede artikel

Heeft wat te lang geduurd. Tussendoor geen bericht waarom. Pas toen ik een email stuurde kreeg ik bericht wat oorzaak was. Verder tevreden.

Verpakking beschadigd

PostNL heeft de verpakking moeten herstellen. De inhoud was voor zover ik kon zien niet beschadigd. Ik heb foto’s genomen.

snelle service

Bestelling altijd snel geleverd

Snelle levering. Prima producten

Koop hier al jaren. Altijd goede service

Super goed!

Mooie spullen, snelle levering en goede klantenservice! Echt fijn dat er gebeld werd om te overleggen wat te doen ivm product wat was uitverkocht. Perfect opgelost!

Alles prima afgeleverd

Van bestellen tot afleveren prima gelopen

spabalancer snel geleverd

ben een tevreden klant, spabalacer producten worden snel voor een mooie prijs geleverd. volgende keer weer.

Goede en snelle service

Snelle levering, compleet assortiment

Fijne klantenservice.

Snelle levering en goed aangekomen.

Zeer vlotte levering van m,n warmtepomp , waar ik dik tevreden over ben.

snelle communicatie en verzending

Meer voorraad dan de concurrent, scherpere prijzen, snel verzonden.

Levering volgens afspraak

Het product in goede toestand ontvangen

Super correcte service

Zeer vlotte verwerking van mijn order

Super snelle service

Vanaf het moment van bestellen tot aan de levering goed op de hoogte gehouden.

Geweldige service

Bestelling was niet compleet maar andere dag gelijk wel in huis na contact gehad te hebben

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.