Geweldige service

Bestelling was niet compleet maar andere dag gelijk wel in huis na contact gehad te hebben

Mooi product snelle service

Eenvoudig. Goed en Volledig!

Was helemaal naar volle tevredenheid!

Goed en snel geleverd

De bestelling ging goed en snel .Makelijk te vinden goed verpakt en op tijd prima ga zo door Herm

Na contact hebben wij een andere geur gekregen en deze is echt lekker en blijft ook lang door gaan

Snelle correcte levering

Volgende dag al in huis, heel fijn!

Prima schoonmaakmiddel werkt goed

In een keer schoon

Toppie

Gasveer zat niet bij onze bestelling, mail gestuurd en zonder gedoe werd de gasveer na geleverd.

Goed opgelost

Wij hadden een warmte pomp voor het zwembad besteld. We kregen helaas een defecte pomp binnen. Hiervoor een ticket aangemaakt via de fabrikant. Dit vonden wij jammer genoeg te lang duren. Het is toen prima opgelost door Bunx zelf. Kregen een nieuwe pomp en konden de oude retour sturen. Erg fijn dat het toch snel geregeld kon worden. Inmiddels de nieuwe pomp aangesloten en hier gelukkig geen problemen mee.

Keurig en snel geholpen!

Bij Bunx hebben we nu voor de 2e keer besteld. Beide keren werden we vooraf keurig en snel geholpen met onze vraag. Vervolgens is de bestelling ook netjes afgehandeld. Wij komen zeker terug!!

Kei goed

Gemakkelijk bestellen, en na 1 dag al ophalen Top

Zeer snelle bezorging

De bezorging was prima, vijf voor acht besteld, andere dag in huis, goed verpakt. Zeker de moeite waard om nog een bestelling te doen.

U doet wat u zegt

Snelle levering afgezet tegen prijs/kwaliteit

Het was goed!

Alles klopte

Snelle en corrected afhandeling

Zeer snel binnen en goed artikel originele voor mijn drukfilter

Top!!

De bestelling is netjes verpakt afgeleverd zeer tevreden

Heel snel geleverd

Volgende dag geleverd

Super snelle bezorging en een prachtige korting voor vaste klanten

Goed en snel

Goede service en informatie

Goede service snelle levering en goed materiaal

Het is heel snel geleverd

Het is precies zoals in de beschrijving

Top service!

Uv lamp besteld die ondanks goede verpakking toch defect aankomt. Binnen een dag nieuwe opgestuurd. Super service!

zeer goed , met goede zorg ingepakt

ierde bestelling is met goede zorg ingepakt

goed en snel

gemakkelijk en duidelijk

Heerlijk

Gisteren besteld en vandaag al geleverd , ... 1 minpuntje: de klep van de fles sluit niet zo goed af , gaat makkelijk open en ben dan ook bang dat ze mee op verplaatsing open zal gaan in mijn tas , vandaar mijn score ...

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.