Pluspunten

Prima en snelle service! 's Avonds besteld, 's ochtends in de Belgische brievenbus.

Pluspunten

Pluspunten

- Snelle en eerlijke bedienning

Pluspunten

Snelle levering, goed product (uitstekend zelfs(ook nog oortjes en lader etc. erbij)) en goeie service.

Pluspunten

Zeer mooie gebruikte iPhone ontvangen. Lijkt wel nieuw.

Pluspunten

Snel, relatief goedkoop, goed product. Volgende dag in de bus.

Pluspunten

Snelle levering en perfecte toestellen

Geen naar eigen ervaringen

Pluspunten

Prima product en zeer snelle bezorging.

Pluspunten

Correcte levering. Leveren ovals omschreven

Pluspunten

Snelle levering van een mooi mobiel, tegen een redelijke prijs.

Pluspunten

NIiets dan lof .Dit is mijn tweede telefoon die ik bij Smart 2 have heb gekocht en dat zal niet de laatste zijn. De vlotte levering .

Niet dat ik weet

Pluspunten

Goede service, vlotte levering.

Pluspunten

Snelle levering en een prima product geleverd. Waarom een nieuwe smartphone kopen als het zo ook kan?

Pluspunten

Maakt waar wat ze beloven!

Pluspunten

Zeer tevreden over bestelling

Pluspunten

Snelle levering en snelle reactie op een vraag die ik stelde per mail. Ik had een refurbished samsung s7 besteld met "zeer goed" kwalificatie en heb geen krasje kunnen ontdekkken. Fijne telefoon, goede accuduur en garantie ook top.

Pluspunten

Zeer snelle service; keurige afwikkeling. Vriendelijke dienstverlening bij aanvullende telefonische vragen. Nooit ongeduldig als je een aantal keren met dezelfde vraag belt, omdat het toch niet duidelijk is. Superbedrijf, al voor de 3de keer een gerefurbished toestel gekocht en altijd perfect.

Geen enkele extra tip of aanvulling. Gewoon goed.

Pluspunten

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Zeer eenvoudig om bestelling te doen. Afhandeling van het bestelde product laat niets te wensen over.

Uitstekend dus houden zo.

Pluspunten

Zeer vlug thuis bezorgd,de avond er voor besteld en de dag nadien in de vroege namiddag geleverd. Bij de beschrijving stond,toestel zo goed als nieuw( het was nieuw) niets op aan te merken.

Nee,alles perfect verlopen

Pluspunten

Zeer accurate en vlotte afhandeling.

Pluspunten

Ik ben tevreden over het product die antwoordt aan mijn verwachting en jullie beschrijving. ook tevreden over de snelheid van levering.

Helemaal niet tevreden over Post.NL: de pak was open (gescheurd op de zijde en Post.NL belt aan uw deur, deponneert de pak op de stoep en rijden weg... ben je tu niet thuis een pak van meer dan 500€ blijft daar, ja , je moet maar geluk hebben. Niet de eerste keer meegemaakt. Niet aanvaardbaar! Snel ok, maar de druk op de chauffeur moet redelijk blijven!

Pluspunten

Snelle levering en goed en duidelijk telefonisch contact...

Pluspunten

Ik had mijn telefoon zondag besteld en maandag werd hij al geleverd. En nu maar hopen dat hij het goed blijft doen!

Pluspunten

snelle levering top verpakt ben er blij mee

Nijverheidsstraat 16

6135 KJ Sittard

+31 (0)46 458 66 35

Over Smart2have.com

Smart2have.com is je vertrouwde adres voor hoogwaardige refurbished smartphones, tablets, e-readers en MacBooks! Bij ons krijg je altijd 30 dagen bedenktijd en 2 jaar garantie! Smart2have is een concept van Ecowave B.V. Wij zijn sinds 2006 actief op de telecommarkt in Nederland, België en Frankrijk.