Pluspunten

goede betrouwbare en snelle service

Pluspunten

snelle en correcte afhandeling en heel direct

geen

Pluspunten

Zeer goed verpakt. Op tijd geleverd

Pluspunten

Telefoon werd snel geleverd, Accu lijkt 100%, de bewering 'als nieuw' klopt in mijn geval. Nu ik 3 dagen bezitter ben van mijn telefoon werkt hij nog steeds perfect!

Langer wachten met recensie vragen. Op de website of bij de berichten die naar de klant worden gestuurd zou het duidelijker mogen zijn wat de 2 jaar garantie precies inhoudt. Wat valt wel/niet onder de garantie?

Pluspunten

zeer tevreden over bedrijf, snelle levering en beloofde conditie van telefoon.

Pluspunten

GSM is in top kwaliteit! Levering nieuwe lader gebeurt zonder problemen.

Om een of andere reden is er vaak een probleem met de geleverde GSM lader.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle hoewel onverwachte levering, goeie prijs

ik krijg de beloofde email niet met track and trace code, wou 3 sterretjes geven maar het invulsysteem werkt niet, vandaar nul :( Correctie: nadat ik op versturen druk werkt het wel

Pluspunten

Snelle service. Duidelijke website.

?

Pluspunten

Mooie telefoon en snelle levering

Pluspunten

Refurbished smartphone besteld. Telefoon zag er als nieuw uit, zoals besteld. Dag na bestelling al gekregen.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke info omtrend bestelling, betaling en levering.

Pluspunten

Telefoon Iphone 7 Plus 128gb black “Als nieuw” is zoals aangegeven op de site inderdaad zonder enig krasje of deukje. Echt als nieuw dus. Batterijstatus is 97%, ook zo goed als nieuw, prima. Telefonisch een vraag gesteld of ze de claim “voor 23:59 besteld, volgende dag in huis” konden waarmaken. Vriendelijke medewerker antwoordde hierop bevestigend en inderdaad: donderdagmiddag besteld, vrijdagochtend in huis, binnen 24 uur(!). De claim van apple mbt stof- en spatwaterdicht kan bij refurbished telefoons niet meer gemaakt worden, omdat het kan zijn dat de telefoon open is geweest om onderdelen te vervangen. Niet meer dan logisch, daarvoor is het dan ook een refurbished model. Al met al een prettige koopervaring en prima service. Voor mij de volgende keer weer een refurbished iphone van Smart2Have!

Pluspunten

Snelle levering. Volgend dag in huis. Telefoon ziet er ook piekfijn uit.

Datum op Europese tijd zetten. Nu heb ik twee tijden erop staan. Oa de tijd van Vancouver en mijn ingestelde tijd van Nederland.

Pluspunten

Fijne samenwerking en duidelijke omschrijvingen en prima levering!

Pluspunten

Duidelijke, snelle communicatie.

Pluspunten

Zeer snelle levering en goede informatie tijdens de verzending van het paket. De iphone ziet er zeer goed uit voor een kwalificatie "goed". Werkt fantastisch

Pluspunten

zeer snelle levering en duidelijke communicatie over het proces van order tot levering.

vooral zo doorgaan!

Pluspunten

Goede en snelle service, ook bij vragen goed bereikbaar en snel antwoord. Mobiel bevalt goed, stond op de site weergegeven als 'goed' - dat was zeker het geval, er was bijna geen beschadiging.

Pluspunten

Duidelijke Website, duidelijke e-mails over status van bestelling en super snelle en goede levering! Echt top

Pluspunten

snelle levering, gloednieuwe telefoon en een scherpe prijs.

evt meer specificaties over telefoon.

Nijverheidsstraat 16

6135 KJ Sittard

+31 (0)46 458 66 35

Over Smart2have.com

Smart2have.com is je vertrouwde adres voor hoogwaardige refurbished smartphones, tablets, e-readers en MacBooks! Bij ons krijg je altijd 30 dagen bedenktijd en 2 jaar garantie! Smart2have is een concept van Ecowave B.V. Wij zijn sinds 2006 actief op de telecommarkt in Nederland, België en Frankrijk.