Pluspunten

Zeer snelle service.

Pluspunten

De ontvangen smartphone was als omschreven.

Pluspunten

Top bedrijf! Smart2have had de scherpste prijs voor de Iphone 6 Plus 128GB Zwart in vergelijking met andere sites. Dit scheelde best enorm, ook in vergelijking met een nieuw toestel. Snelle, keurige levering. En zoals beloofd bij 5 sterren (Als Nieuw), inderdaad geen krasje of deukje of probleem te bekennen. Batterij is ook in nieuwstaat (96%). Dus kortom, qua prijs en kwaliteit en service, is er geen betere.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes verpakt en snel bezorgd.

beeldscherm van de telefoon was wel behoorlijk beschadigd. Verwachte geen nieuwe maar miss kan daar in de toekomst nog beter naar gekeken worden.

Pluspunten

(heel) snel, helder en uitstekende kwaliteit.

Pluspunten

Ik kan kort zijn,ik ben over gans de lijn zeer tevreden.Rik De Roost.

Pluspunten

Goede service. Snelle reactie via mail. Goede update en snelle levering. Telefoon ziet er goed uit en werkt tot nu toe prima.

Misschien een foto op de site zetten van het toestel die je koopt.

Pluspunten

Goed (refurbished en zonder krasjes) product en snelle levering,top!

Pluspunten

Really fast delivery, one day! Products received is really good and works well

cannot think of any

Pluspunten

Overzichtelijke site. Snel besteld en snel geleverd. Fijn dat je op de hoogte wordt gehouden wanneer de koerier komt. Dit klopte op vijf minuten precies.

Pluspunten

Mooi snel geregeld :D

Er had best een lader bij de telefoon mogen zitten

Pluspunten

Uitstekende kwaliteit en zeer vlotte afhandeling van de bestelling. Reden om bij een volgende aankoop hier wwer te kijken.

Pluspunten

Top service...een tevreden klant erbij.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. redelijke prijzen voor producten met garantie.

Kan ik nog niet beoordelen. Heb een probleem met m'n toestel en ga hierover kontakt opnemen.

Pluspunten

duidelijke site na telefonisch contact vragen duidelijk levering correct tevreden over me aankoop

Pluspunten

Refurbished telefoon gekocht - zag er goed uit, snelle levering. Netjes op de hoogte gesteld wanneer de levering kwam.

Pluspunten

Het product ging van uitstekende kwaliteit zijn en dat was het ook!!!, Ik heb reeds anders gevaren met internetaankopen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima telefoon, alles doet het. Snel geleverd.

Meer informatie over welke beschadigingen het toestel had, en welke reparaties het toestel heeft gehad.

Pluspunten

Snelle verzending, goed ontvangen en je krijg wat je besteld. Het is gewoon of ik een nieuwe telefoon heb gekocht.

Pluspunten

Super service, snel geleverd.

N.v.t.

Pluspunten

Je hebt de keuze ivm de staat van het toestel dat je aankoopt. Wij kozen "als nieuw" en werden niet teleurgesteld. Informatie over levering is duidelijk en accuraat.

Pluspunten

snelle reactie op mijn vraag op de mail snelle levering; de volgende dag (ik had niets meer vernomen, alleen dat het ingepakt was, dus ik dacht dat het de dag erna zou komen. Totdat ik een sms kreeg dat de koerier er over drie kwartier zou zijn! Top!) goed geprijsd

Nijverheidsstraat 16

6135 KJ Sittard

+31 (0)46 458 66 35

Over Smart2have.com

Smart2have.com is je vertrouwde adres voor hoogwaardige refurbished smartphones, tablets, e-readers en MacBooks! Bij ons krijg je altijd 30 dagen bedenktijd en 2 jaar garantie! Smart2have is een concept van Ecowave B.V. Wij zijn sinds 2006 actief op de telecommarkt in Nederland, Belgiƫ en Frankrijk.