Pluspunten

Snelle levering, wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. zitten nog presentjes bij de bestelling.

nvt

Pluspunten

Snelle levering, goede track & tracé van koerier en er zaten wat extra spullen bij de bestelling van mijn telefoon (speaker, hoesje en screenprotectors) Geen oortjes, jammer! Telefoon in prima staat

Oortjes meeleveren

Pluspunten

Hele snelle levering, meteen de volgende dag en dat is super fijn!!

Geen verbeterpunten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Telefoon netjes op tijd geleverd en keurig ingepakt.

Telefoon Samsung S5 besteld met kwaliteitsnorm zeer goed. Dat betekent zeer lichte gebruikssporen volgens de site. Dit gaat inderdaad op voor de voorzijde van de telefoon maar zeker niet voor de achterzijde op de lens van de telefoon. Daar zitten toch echt een paar lelijke butsen op de omlijsting en duidelijke krassen op de lens. Dat is jammer.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Fijne service, optijd geleverd

telefoon heeft meer dan een enkel aantal gebruikssporen, meerdere deuken en krassen op scherm, telefoon werkt verder prima

Pluspunten

Bezorgen op tijd,als er een probleem is word direct opgelost,zeer goed materiaal

Pluspunten

Je kan ze volgen op track en trace

Pluspunten

Leveren volgens belofte, en wat ze beloven

Pluspunten

correcte afhandeling. Perfect

Afgifte zending kan niet bij de buren bvb

Pluspunten

Zeer snelle service.

Buiten jullie macht om is het pakketje zoekgeraakt in het sorteercentrum van de pakketleverancier. Ook hier werd snel op geanticipeerd, hierdoor wel vertraging van enkele dagen.

Pluspunten

Beschikbaarheid refurbished toestel Toestel was snel geleverd

Toestel was niet goed gecontroleerd, WIFI viel continu uit na 1 dag teruggestuurd gelukkig werd na een week de refunding netjes uitgevoerd

Pluspunten

goed product goede service snelle levering

geen

Pluspunten

-snelle bediening -professionaliteit -betrouwbaarheid

Pluspunten

We hebben al 6 telefoons in 3,5 jaar in ons gezin besteld. Goede prijs, garantie en kwaliteit .

De levering met Dynalogic is een drama! Geen beloofde update waar de koerier zich bevindt. Jullie hadden tussen 08;00 en 13:00 beloofd, nu is het 13:00 en 16:00 geworden. Gebeld maar dure en ingewikkeld keuzesysteem . Dure telefoondienst van 45 cent per minuut. een dag thuisblijven voor een pakketje is geen 2017 meer. Keuze uit ophalen bij een ophaalpunt zou een enorme verbetering zijn. ( werkadres is geen optie omdat we beiden op verschillende lokaties werken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle reactie en levering, kortom top Service!

Pluspunten

Eigenlijk tegen alle verwachtingen in een gloed nieuwe telefoon geleverd. Ik kon nergens schade ontdekken, onderdelen die miste of software wat niet operationeel is. (slechts een hele kleine kras bij de USB poort - absoluut niet direct waarneembaar) Apparaat is letter gloed nieuw, volgens mij alleen een keer geopend misschien een enkele keer gebruikt maar totaal niets van te bemerken. Telefoon had status: Als nieuw Was ook zo, Ben zeer tevreden en dit is ook zeker een aanrader. Hopelijk hoef ik ook nooit beroep te doen op mijn garantie. Verzending was goed, pakketje goed ingepakt, Interne communicatie niet nodig geweest.

- foto plaatsen van het werkelijke toestel

Pluspunten

Snelheid leverantie Goede logistieke afhandeling Stiptheid levering

Nijverheidsstraat 16

6135 KJ Sittard

+31 (0)46 458 66 35

Over Smart2have.com

Smart2have.com is je vertrouwde adres voor hoogwaardige refurbished smartphones, tablets, e-readers en MacBooks! Bij ons krijg je altijd 30 dagen bedenktijd en 2 jaar garantie! Smart2have is een concept van Ecowave B.V. Wij zijn sinds 2006 actief op de telecommarkt in Nederland, België en Frankrijk.