3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed bedrijf, snellere levering, goede producten

Heel irritant dat ik afgelopen week 5 reminders heb gehad, dit geeft een veel minder gevoel aan het bedrijf.

Pluspunten

Heldere communicatie en supersnelle aflevering door eigen koerie! Top!!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

de snelle levering maar daar houd het ook mee op

mijn smarthphone valt naar 3 dagen van het nachtkastje af en de hele achterkant is in stukken van wel 50 stukjes bel ik jullie op is het val schade word niet vergoed naar 3 DAGEN dus geen garantie van 12 maanden dus een dikke fake zooi bij jullie bedrijf ga ik niet mee akkoord van de 5 sterren blijft er maar 1 over vind het zwaar k.t

Pluspunten

Samsung S7 ziet er prachtig uit zonder beschadigingen en is zoals beloofd exact op tijd geleverd. Zeer tevreden. Omdat de prijs kwaliteit verhouding heel goed is heb ik 5 sterren gegeven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Conform afspraak

Pluspunten

Doet wat er is beloofd heel goed

Pluspunten

Vlotte behandeling, zowel betalen als verzenden , prima !!

Pluspunten

I got a Huawei P8 Lite in 'goed' condition and it is perfectly working and has almost no scratches. It really feels like the phone is new. It also comes with charger and the delivery is very convenient, I got the phone the next day I bought it. It is a great idea to reuse phones in order to reduce the abuse of raw materials in the world and this company is doing a very good job. 100% recommended. (only one little recommendation for the company itself: it would be very nice if you also had an English option on your webpage and also translated your emails into English. I think this would attract more non-dutch and non-french potential customers)

Pluspunten

1. Makkelijk bestellen via de website 2. Snelle levering 3. Goede informatie over het aflever moment. 4. De bestelde en ook geleverde "refurbished" telefoon is van topkwaliteit en zag er als nieuw uit....werkt ook prima!.. TOP!

Het betalen met creditcard was een beetje erg omslachtig en zorgde er bijna voor dat de koop niet doorging!

Pluspunten

Snel en netjes geleverd

Pluspunten

Goede info, snelle afhandeling en levering.

Pluspunten

afspraken nagekomen

Pluspunten

Goede producten, smelle levering. Retourneren ging prima, wel eerst een belletje.

Te snel een review ontvangen, aangezien ik nog moest retourneren. Het terugsturen moet via een telefoontje en dat kan alleen door de week.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Samsung S5 Mini besteld en deze voldeed gewoon aan de verwachtingen. Prima dus.

Pluspunten

Pluspunten

snel, efficient

geen handleiding

Pluspunten

Besteld en de volgende dag in huis :)

Pluspunten

Zeer nette mobiel die top werkt!

Pluspunten

Correcte, snelle levering van het beloofde product. de tweede hands Iphone is In prima staat.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede site, prima levering

de Note 4 was niet gebruikersgereed en het koste veel moeite om via de samsung site de instructie te vinden. eigenlijk moest alles overnieuw. dit was niet gecommuniceerd en irritant.

Pluspunten

duidelijke website, overzichtelijk, goede service, vlotte levering

Ik werd gebeld door twee collega's de eerste keer was ik niet bereikbaar, de tweede keer zei de man dat ik onnodig en per ongeluk gebeld was.

Pluspunten

Wat betreft de ervaring met het bestellen, het proces tot aan het moment van aflevering: Super! Ik heb een Samsung Note 2 besteld met de status "Als Nieuw" (dus geen tot zeer lichte gebruikerssporen) en dit viel een beetje tegen.. Op de achterkant zaten toch redelijk veel krassen en ook op de zilverenrand waren er degelijk wat gebruikerssporen/krassen te zien. Ook op de S-pen is het lak eraf waardoor de onderstaande laag in het wit zichtbaar is. Technisch gezien echter, is het net alsof ik inderdaad een nieuwe telefoon in mijn handen heb. Hij doet het perfect en het beeld is subliem! Apps werken vloeiend en alle overige opties doen het ook gewoon goed. Ben dus zeer tevreden over het toestel! Heb geen contact gehad met klantenservice voor vragen/opmerkingen of het retourproces, dus kan hier ook nog geen beoordeling over schrijven. Echter mijn eerste ervaring met Smart2Have zijn heel positief!

Afgezien van de aangetroffen zichtbare gebruikerssporen (met daarbij de vraag of dit toestel dan ook onder de categorie "Als nieuw" valt), vind ik de door mij betaalde prijs voor een technisch, perfect functionerende toestel, meer dan redelijk!

Pluspunten

Snelle levering Vriendelijk aan telefoon Telefoon ziet er goed uit! Goede prijzen

Nijverheidsstraat 16

6135 KJ Sittard

+31 (0)46 458 66 35

Over Smart2have.com

Smart2have.com is je vertrouwde adres voor hoogwaardige refurbished smartphones, tablets, e-readers en MacBooks! Bij ons krijg je altijd 30 dagen bedenktijd en 2 jaar garantie! Smart2have is een concept van Ecowave B.V. Wij zijn sinds 2006 actief op de telecommarkt in Nederland, Belgiƫ en Frankrijk.