Pluspunten

duidelijke website, geen beter product aangeboden dan geleverd, eerder andersom. Snelle levering en duidelijk mails met status van bestelling / zending.

Pluspunten

Vrijdagmiddag s5 neo besteld. Levering de volgende dag (op zaterdag) via Dynalogic. Redelijke prijs, net verpakt. Product volledig in orde.

nvt

Pluspunten

telefoon besteld en binnen 2 dagen in huis, in perfecte staat. mocht ik nog ooit een telefoon bestellen via internet dan weet ik nu bij wie ik moet zijn

geen

Pluspunten

Levering perfect verlopen. Artikel in prima staat en vooraf berichtgeving van de koeriersdienst per mail over dagdeel en vervolgens nog een sms vooraf bezorging van verwachtte tijdstip.

Gebruiksaanwijzing indien aanwezig zou de levering perfect maken.

Pluspunten

Uitmuntende prijs / kwaliteitsverhouding -Servicegericht en Klantvriendelijk

Pluspunten

meerdere telefoons bij dit bedrijf gekocht, 2x problemen gehad en altijd netjes opgelost. Ondanks dat ik 2x wegens problemen een telefoon terug wilde sturen, ben ik ontzettend verrast over de goede service! Je betaald echt extreem weinig geld voor een top toestel, en beide keren dat ik problemen had werd mijn telefoon netjes opgehaald en 1-2 weken later als nieuw weer bezorgd of volledig aankoopbedrag terug. Dat noem ik nu goede service en een goede prijs. Ik zou iedereen aanraden om hier een telefoon te kopen.

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt en ziet en werkt zo goed als nieuw. Precies zoals beschreven. Zeer tevreden.

Pluspunten

Ik was enigszins sceptisch over de aankoop van een tweedehands mobiliele telefoon. Echter vond ik de nieuwprijs van een Samsung Galaxy Note onverantwoord hoog dus besloot ik het er toch maar op te wagen. Ik ging voor de Note 4 en koos voor een "als nieuw" toestel. Het toestel dat ik ontving was, zoals beloofd in de verkoopsvoorwaarden, ook nagelnieuw zonder enig spoor van gebruik. Alleen, eveneens conform de verkoopsvoorwaarden, niet in de originele verpakking maar netjes verpakt in een Smart2have verpakking. Ik ben dus 100% tevreden met deze goeie deal die me ten opzichte van de nieuwprijs ongeveer 25% besparing oplevert. Voor een volgende toestel voor iemand van ons gezin kom ik zeker eerst langs hier gesurft!

Pluspunten

Nette afhandeling, zeer goed geleverd, iphone optisch in ieder geval prima. Komt betrouwbaar over, wat erg lastig vantevoren in te schatten is, maar heeft het waargemaakt.

Pluspunten

Heb een refurbished iPhone 6s 64GB grey besteld met kwaliteit als nieuw besteld.Snelle levering. Keurig verpakt. Inhoud doos naast de iPhone ook de oplader en de kabel. Geen oortjes. IPhone 6s ziet er nieuw uit. Geen gebruikerssporen te zien. Heb de IPhone inmiddels een week en ben er erg content mee. Prima dus. Smart2have is dus een vette aanrader!

Geen.

Pluspunten

snelle service en duidelijke site

Pluspunten

telefoon werd snel geleverd, en ik kreeg duidelijke info over de levertijd. De telefoon was netjes ingepakt en zag er helemaal gaaf uit

Pluspunten

Snelle en goede levering, goed verpakt De smart phone ziet er prima uit en is niet kapot. Ik ben blij dat ik jullie gevonden heb want ik hen slechte ervaringen met van particulieren kopen op marktplaats. Ze komen vaak hun afspraken niet na.

Ik zou niet weten wat er beter moet.

Pluspunten

Snelle levering en mooie telefoon, boven verwachting!

Pluspunten

Voldoet aan wat men beloofd .

Pluspunten

Snelle levering, prima telefoon. Precies wat er is beloofd!

Geen.

Pluspunten

Top. Snelle levering en de telefoon voldoet aan de beloofde kwaliteit.

geen

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit geleverd.

Zelf kunnen laten kiezen van bezorgdatum.

Pluspunten

Goede kwaliteit van toestel en de afhandeling van het bestelde was allemaal perfect geregeld ga zo door mijn volgende telefoon zal ik zeker weer via jullie bedrijf betsellen

Ik zou geen verbeter punten kunnen aangeven . Ga zo door.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na levering telefoon, helaas geen oplaadkabel geleverd. Contact opgenomen dmv mail, dit is snel opgepakt en de oplaadkabel is alsnog geleverd.

Goed controleren voor (na) zending waar dit heen moet, in deze niet naar factuur adres. Scherp blijven !

Nijverheidsstraat 16

6135 KJ Sittard

+31 (0)46 458 66 35

Over Smart2have.com

Smart2have.com is je vertrouwde adres voor hoogwaardige refurbished smartphones, tablets, e-readers en MacBooks! Bij ons krijg je altijd 30 dagen bedenktijd en 2 jaar garantie! Smart2have is een concept van Ecowave B.V. Wij zijn sinds 2006 actief op de telecommarkt in Nederland, België en Frankrijk.