Pluspunten

Vlotte levering van een zo goed als als nieuwe smart phone

Weet ik nog niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactietermijn en ZEER service- en oplossingsgericht, ook buiten de kantooruren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, heb hier wel vaker besteld.

Mijn hoesje was meteen al kapot bij levering, ik heb een softcase besteld. Aan de linkerkant en bovenkant zat hij los. Aan de rechterkant zit hij wel goed vast.

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Snelle levering van de mobiele telefoon , echter ontbrak de simkaarthouder. Dit meteen gemeld en meteen netjes antwoord met excuses en is super snel na geleverd. Ik beveel Smart2have dan ook zeker aan. Telefoon ziet er ook zoals beloofd super goed uit.

Simkaarthouder ontbrak

Pluspunten

Very helpful .. very quick delivery .. very happy

No complaints at all

Pluspunten

-Duidelijke uitleg op de site -Snelle levering; ik kon precies zien waar de bezorger was en ontving net voordat hij bij mij aankwam ook nog een sms. -De smartphone die ik besteld had was zo goed als nieuw, geen krasjes of beschadigingen en prima werkend.

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering. De telefoon zag er (zoals beloofd) prima uit. Verder was de de telefoon netjes verpakt inclusief alle toebehoren.

De prijzen op de site zijn misleidend. Er wordt reclame gemaakt met een prijs waarbij je uiteindelijk een kwaliteit 'goede' telefoon krijgt. Vervolgens is kwaliteit 'goed' bij de telefoon die ik wilde (5s) niet leverbaar waardoor de prijs sowieso meteen een stuk hoger werd. Het zou beter en eerlijker zijn als er overal een 'vanaf' prijs zou staan.

Pluspunten

Ze maken waar wat je koopt !

De knopjes van de telefoon moeten wel werken ik weet dat het een 2e hands telefoon is maar het zou wel handig zijn als ze het doen.

Pluspunten

Snelle levering, iphone 5s zit er uit als nieuw! Aanrader dus

Pluspunten

Alleen maar positief.

Ik zou niet weten wat.

Pluspunten

Toestel was in nieuwstaat

Tip: Geef bij de levering van een toestel aan, dat er een plakbandje op de contacten van de batterij zit. Dit scheelt frustratie omdat ik eerst dacht dat het toestel stuk was.

Pluspunten

Snel geleverd. Telefoon was alleen op 1 hoek licht beschadigd. Scherm krasvrij. 2e aankoop hier, zeer tevreden.

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt, nieuwe extra onderdelen (oortjes + stekker) en duidelijke communicatie.

De telefoon had wel iets beter schoongemaakt kunnen worden (randjes).

Pluspunten

Vriendelijke chauffeur

Als het iets duurs is de kans krijgen om het te bekijken

Pluspunten

Snelle levering, mooie mobiel voor een schappelijke prijs

Pluspunten

Snelle levering, erg blij met de Samsung kwaliteit als nieuw!

Pluspunten

Duidelijke website en snelle levering

Pluspunten

Heel snel geleverd en inderdaad ze leveren goed product ik had een telefoon gekocht stond zgan nou daar was niks van gelogen. En de levering ook perfect. Vandaar een 10

Niks maar dan ook niks op aan te merken zou zo weer een telefoon kopen bij dit bedrijf.

Pluspunten

snelle levering, ruime keuze

een iets nauwer tijdvak mbt de levering

Nijverheidsstraat 16

6135 KJ Sittard

+31 (0)46 458 66 35

Over Smart2have.com

Smart2have.com is je vertrouwde adres voor hoogwaardige refurbished smartphones, tablets, e-readers en MacBooks! Bij ons krijg je altijd 30 dagen bedenktijd en 2 jaar garantie! Smart2have is een concept van Ecowave B.V. Wij zijn sinds 2006 actief op de telecommarkt in Nederland, België en Frankrijk.