3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, goed verpakt, nette telefoon

Pluspunten

Snelle levering en precies wat ik had besteld

Pluspunten

nette telefoon. snelle levering

oplaadstekker werkt niet!

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

prima verzorgd

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zeker een goed bedrijf cijfer 8

geen

Pluspunten

Snel geleverd, goedkoop

Pluspunten

Pakje bij buren laten leveren

Pluspunten

Tweede keer besteld, mooie kwaliteit spullen. Helaas oplader niet meegestuurd, maar werd na een mailtje meteen verzonden.

Pluspunten

Dit is de 2 e tel. die we bij Smart2have hebben gekocht en zijn uiterst tevreden met dit bedrijf. Snelle service en snelle levering. Gr John Korver

Pluspunten

Keurige afhandeling van de gekochte smart Phone.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs voor mobile devices, waarvan het nieuwe af is. Voor mensen die prijs/kwaliteit belangrijk vinden en niet het nieuwste hoeven.

Pluspunten

2e hands telefoon is duurzaam! Snel geleverd

Pluspunten

Ben zeer te vreden , snelle levering op het gewenste adres , en daar na met vragen via de mail , ook in het weekend meteen antwoord . Ik zal het iedereen aan raden

Zijn er niet .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service, en makkelijk bestellen

iphone die we kregen werkte niet goed

Pluspunten

Geheel volgens afspraak!!!!

Pluspunten

Nette en correcte levering van het bestelde product. Goede productinformatie. Was wat huiverig om via Internet te bestellen, omdat ik het bedrijf nog niet kende, doch heeft prima werk geleverd.

Geen voor zover ik nu kan beoordelen.

Pluspunten

Bestelling werd snel geleverd. Van tevoren van de bezorger tijdstip doorgekregen van de levering via de mail.

Pluspunten

Onlangs een iphone 6 bij Smart2have besteld. Zeer snel en volgens afspraak geleverd. Helaas bleek het scherm van de iphone niet helemaal goed te werken. Gebeld met Smart2have. Zij gaven aan eerst te proberen of het aan de software lag, door deze opnieuw te installeren. Als dit geen oplossing was mocht ik terugbellen. De software bleek niet het euvel te zijn. Omdat de klantenservice 's avonds niet telefonisch bereikbaar is een mail gestuurd. Binnen 5 minuten kreeg ik antwoord. Ik zou de volgende ochtend worden teruggebeld. De volgende ochtend kreeg ik een telefoontje van Smart2have en er werd direct een afspraak gemaakt om het toestel om te ruilen voor een goed werkend toestel. Op de afgesproken dag kwam een koerier het 'oude' toestel ophalen en het nieuwe toestel afgeven. Perfecte service.

Pluspunten

snelle levering goed geregeld

geen idee ga zo door

Pluspunten

Snelle levering, goede service, Telefoon ziet er echt prachtig uit, geen krasje of deukje. Hij werkt ook prima, en geweldige prijs voor een Iphone!

Niks!

Pluspunten

Het mobiel wat ik heb besteld is zo goed als nieuw!! Je kunt de bezorger volgen via de site volgen, wat heel handig is.

Geen verbeterpunten. Prima bedrijf en ga zo door!!

Pluspunten

snelle service, mooi product voor mooie prijs bij vragen telefonisch fijn geholpen en zelfs teruggebeld met verbeter tips

Nijverheidsstraat 16

6135 KJ Sittard

+31 (0)46 458 66 35

Over Smart2have.com

Smart2have.com is je vertrouwde adres voor hoogwaardige refurbished smartphones, tablets, e-readers en MacBooks! Bij ons krijg je altijd 30 dagen bedenktijd en 2 jaar garantie! Smart2have is een concept van Ecowave B.V. Wij zijn sinds 2006 actief op de telecommarkt in Nederland, Belgiƫ en Frankrijk.