Pluspunten

klantvriendelijkheid service snelle levering

betaalmogelijkheden (afterpay of creditcard)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Grote keuze refurbished telefoons. Snelle levering. Toestel in goede orde ontvangen, ziet er netjes uit en werkt prima. Nu hopen dat hij het goed blijft doen!

Bezorger kon het adres niet vinden, dus helaas kwam telefoon niet de volgende dag. Dit vond ik wel erg onprofessioneel. Ik werd hier gelukkig wel meteen over gemaild en het werd snel in orde gemaakt. Ongeveer een half uur voor bezorging ontving ik netjes een sms met de aflevertijd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi aanbod. Snelle afhandeling. Zeer Correct.

Ontvangen toestel werkt niet. Touchscreen werkt niet, toestellen worden tocht getest?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering goede toestellen

Telefoon stond nog op franse provider veel franse apps schoonmaken was mooi geweest

Pluspunten

correcte levering heb mijn toestel iphone 5s 14 dagen en alles werkt naar behoren

Pluspunten

Komen de afspraken prima na! Super telefoon.

Pluspunten

snelle service en houden je goed op de hoogte over de levering

Pluspunten

Prima site en nog nooit teleugesteld over de geleverde telefoon

Verzending naar een afhaalpunt is voor mij handiger dan naar mijn huisadres omdat ik overdag vaak afwezig ben.

Pluspunten

- defect toestel werd onmiddellijk geruild voor een uitermate getest toestel. - zeer bezorgd ivm klanttevredenheid - zeer klantvriendelijk - gewoon TOP !!

- wisselende contacten via email ivm een defect toestel, mij lijkt het beter als één en dezelfde persoon met de zaak bezig is tot deze opgelost is. - wegens eerste aankoop welke defect was evt grondigere controle alvorens verkoop ?

Pluspunten

Goede duidelijke website

Geen verbeter punten

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website, goede contactmogelijkheden

Levering van product niet in een tijdsbestek van 0800-1800 laten plaatsvinden, maar (het koeriersbedrijf biedt de mogelijkheid) kortere perioden.

Pluspunten

Snel, goed, netjes, prima producten

Pluspunten

GEWELDIGE KOERIERSSYSTEEM... ! Een zegen in vergelijking met b.v. selectvracht... Echt top.. Verder was ik vergeten een extra (gratis) lader aan te klikken, en ik kreeg snel reactie dat dat geen probleem was en het er nog bij kon. Prima telefoon.. ziet er goed uit! Erg tevreden..

Pluspunten

Hadden een gsm toegestuurd gekregen die niet goed functioneerde,de dag erop een telefoontje gedaan en zonder problemen werd er een afspraak gemaakt om het defecte toestel om te ruilen.Het defecte toestel werd terug meegenomen toen het andere toestel werd geleverd.Uitstekende dienstverlening dus!!

Pluspunten

accu van telefoon bleek defect en is netjes vervangen door een nieuwe te sturen. ook de reactie tijd van klantenservice op mijn mail was heel erg snel en nette afhandeling

Pluspunten

Tot nu alles is naar mijn wens .

Pluspunten

Snelle bezorging. De onvangen telefoom lijkt nog helemaal nieuw en doet het goed!

Pluspunten

Snelle levering en is van zeer goede kwaliteit prima service

Pluspunten

Betrouwbaar en snelle levering. Afspraak levering op eenvoudige manier te verzetten.

Pluspunten

Alles netjes geregeld zoals vooraf afgesproken. Ook de bezorging niets dan lof.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Levering klopt niet met wat er gemaild wordt. Levering de volgende dag duurt bijna twee weken. Mail gekregen dat bestelde op dinsdag gebracht wordt maar niet gebeurd. Volgende dag weer mail dat hij op woensdag gebracht zou worden, dat gebeurde. Dus drie keer is scheepsrecht bij dit bedrijf. Erg klantonvriendelijk dus. Kosten van klantenservice telefonisch schrikbarend hoog zodat je wel laat om naar bedrijf te bellen.

Nijverheidsstraat 16

6135 KJ Sittard

+31 (0)46 458 66 35

Over Smart2have.com

Smart2have.com is je vertrouwde adres voor hoogwaardige refurbished smartphones, tablets, e-readers en MacBooks! Bij ons krijg je altijd 30 dagen bedenktijd en 2 jaar garantie! Smart2have is een concept van Ecowave B.V. Wij zijn sinds 2006 actief op de telecommarkt in Nederland, België en Frankrijk.