Pluspunten

Snelle levering en nalevering. Goed en vriendelijk telefonisch contact. De kwaliteit van de geleverde tweedehands telefoon voldeed aan de verwachting. (Samsung S4 van kwaliteit "++Beter", scherm krasvrij, achterkant wat krasjes/barstjes). Het toestel en de batterij functioneren goed.

De meegeleverde lader is ongeschikt voor deze telefoon (0.7A terwijl de originele lader 2.1A is). Toen ik hierover belde werd dit meteen recht gezet en de volgende dag had ik een nieuwe originele Samsung lader in de bus. Wel een beetje jammer dat de telefoon niet in het originele Samsung doosje wordt geleverd.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit, vriendelijke service! :-)

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle goede service. We waren met het eeste toestel niet tevreden. Na telefonisch contact, werd gelijk aangeboden om het toestel te ruilen. De volgende dag hadden we een ander toestel.

Pluspunten

Netjes, snel en betrouwbaar.

Pluspunten

Dik tevreden

Pluspunten

woord gehouden met wat gesteld wordt in de advertentie

Pluspunten

Snelle Levering , alweer de 3 e telefoon in het gezin in een half jaar tijd.

We wisten niet dat zaterdag geen werkdag was en dus dinsdag geleverd. Verder prima.

Pluspunten

Goede service en goede kwaliteit spullen.

Pluspunten

Had een vraag over de levering. Werd keurig te woord gestaan doorslag voor ons was wel het filmpje op de site hoe men te werk gaat. Dit gaf ons een goed gevoel.

Pluspunten

Pluspunten

Aanrader! Mooi product, goede prijs, snelle verzending.

Ik zou levering via Post.nl ontvangen

Pluspunten

Snel bezorgd

Pluspunten

klantvriendelijk, snel, is al onze 3e telefoon die daar vandaan komt, je krijgt nieuw (bij beste keuze) en betaald tweedehands, gewoon super !!!!

uhm.... dat je er ook bumpers/bumperrand tegen vallen op de hoek, voor telefoons bij kunt kopen? Nu moeten we dat steeds apart doen.

Pluspunten

Zeer goede en snelle service. Zeer goed product.

Telefoon was zoals beschrijving alleen het doosje waarin het kwam was beschadigd. Geeft toch een eerste indruk.

Pluspunten

snelle service. ze leveren een tweedehands iPhone volgens afspraak. Overigens weet ik natuurlijk nog niet of de IPhone goed is. Dat moet de komende weken nog blijken. Maar ik ga ervanuit dat het goed is

Pluspunten

Workflow en logistiek perfect ingeregeld. Product is 100% i.o.m. omschrijving.

Pluspunten

snelle levering, toestel in perfecte staat. Heel tevreden!

Pluspunten

snelle levering goede staat producten duidelijke productomschrijving goede prijs

Pluspunten

Snelle levering en mooie telefoon met bijna geen schade

Batterij gaat sneller leeg dan verwacht

Pluspunten

Betrouwbare toestellen. Snelle levering, goede service en nazorg. Doen wat ze beloven.

Nijverheidsstraat 16

6135 KJ Sittard

+31 (0)46 458 66 35

Over Smart2have.com

Smart2have.com is je vertrouwde adres voor hoogwaardige refurbished smartphones, tablets, e-readers en MacBooks! Bij ons krijg je altijd 30 dagen bedenktijd en 2 jaar garantie! Smart2have is een concept van Ecowave B.V. Wij zijn sinds 2006 actief op de telecommarkt in Nederland, Belgiƫ en Frankrijk.