Snelle levering en goed product

Volgende dag in huis. Product voldeed aan mijn verwachtingen. Was inderdaad zo goed als nieuw (zoals omschreven op de site).

Ik verbaasde mij over de zeer goede staat van de refurbished MacBook. Zeker een aanrader, kwam goed verpakt bij ons thuis en alles was perfect. Volgende keer zeker weer!

Snelle levering en hoge kwaliteit producten

Onlangs heb ik voor de derde keer mijn mobiele telefoon bij Smart2have gekocht, zeer tevreden!

Zeer snelle levering

Apparaat was in zeer goede staat en was de volgende dag al in huis

Correcte en efficiënte afhandeling bestelling

Bij telefonisch contact vakkundige en bruikbare, aanvullende informatie gekregen.

Correctte afspraak, snelle levering en telefoon in goede staat

Uitstekende ervaring bij dit bedrijf?

Galaxy A50 Sim 128 Refurbished

De levering was inderdaad super snel. Mooie smartphones, zag er keuring en netjes uit. Een keer opgeladen, nog even mee gewerkt, ik leg hem weg. Pak de mobiel zwart scherm, niet meer op te starten, ik weet dat deze in ieder geval 90% opgeladen was. Morgen maar terugsturen ben benieuwd wat de service is.

top

IPhone 6S refurbished besteld en snel ontvangen. Eindelijk een aanbieder gevonden die een refurbished telefoon met een 100% accu levert.

Snelle levering goed product

Snelle levering goed product niks op aan te merken

Mooi concept, goed bedrijf!

Het hergebruiken van bruikbare electronica is een topconcept. Ze leveren via de brievenbus, goedkoop en snel binnen. Let goed op de beschrijving van de conditie en je doet hier zeker geen miskoop! Aanrader.

Het was een snelle en goede levering

De levering was snel en goed. En de klantenservice is ook vriendelijk en oplossend denkend.

Snel, netjes geleverd

Geen enkele verbetering op aan te merken

Zo goed als nieuwe Kobo eReader voor een fijne prijs. Blij met deze duurzame optie!

Snelle levering, prima product.

perfect

ik zocht een goede samsung s8 en ik krijg net een splinternieuw toestel. toestel is in perfecte staat en net zoals ze adverteerden zo goed als nieuw en het is zo. schappelijke prijzen en snelle levering

Prima ereader Kindle

Mooie Kindle ereader. Bijna nieuw, zoals beschreven. Geen gebruikssporen.

iPhone in top staat en werkt perfect! Snelle levering!

Perfect apparaat, volgens beschrijving, goedkoop, snel geleverd

Excellent

Uitstekende ervaring, mooi toestel voor een hele nette prijs en snelle verzending!

Een beetje teleurgesteld

Ik ben een beetje teleurgesteld vanwege het feit dat er staat: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag in huis. Dat is dus helaas niet zo gebleken.

Pech met beeldscherm maar wel correct opgelost

Telefoon besteld Snel geleverd Haperend beeldscherm Maar netjes binnen 3 dagen geld terug op de rekening. Kan gebeuren, maar correct opgelost, zoals het hoort. Daarom toch een 9

goede service

Iphone 7 besteld, snel ontvangen, helaas beeldscherm niet reagerend

Ik denk dat het gewoon pech is. Ik heb een iphone 7 128 gb besteld, snel thuis ontvangen, ziet er netjes uit. Alleen direct al bij het installeren merk ik dat het toetsenbord uitvalt, soms kun je 3 letters typen en dan doet hij niets meer. Contact gehad via de mail met Smart2have, correct geholpen en ik mag de telefoon binnen 30 dagen terugsturen, waarna ze mijn geld terugstorten. Vriendelijk contact van de klantenservice. Gisteren de telefoon aangetekend verstuurd, ook de 8,60 euro voor het terugsturen storten ze terug (geven ze aan). Nu hoop ik dat ik binnen ca een week mijn aankoopbedrag teruggestort krijg, waar ik in vertrouwen wel van uitga. Dus, voor nu geef ik Smart2have een 7 (afgerond naar boven) waarschijnlijk heb ik net gewoon pech, maar ze zullen het wel netjes oplossen.

Prima iPhone en snel geleverd

Prima iPhone en snel geleverd

Snelle levering.

Product ziet er goed uit.

Snel geleverd. Zelfs rond Feest/Sinterklaas periode.

iPhone8Plus ziet er prima uit. Doet (vooralsnog) het super! Heel blij mee. Had eigenlijk verwacht dat er ook 'oortjes' en pinnetje bijgeleverd zou worden, maar dat heb ik wellicht fout begrepen?

Nijverheidsstraat 16

6135 KJ Sittard

+31 (0)46 458 66 35

Over Smart2have.com

Smart2have.com is je vertrouwde adres voor hoogwaardige refurbished smartphones, tablets, e-readers en MacBooks! Bij ons krijg je altijd 30 dagen bedenktijd en 2 jaar garantie! Smart2have is een concept van Ecowave B.V. Wij zijn sinds 2006 actief op de telecommarkt in Nederland, België en Frankrijk.