E-reader scherm heeft krasjes maar werkt naar behoren

E-reader heeft veel krasjes op het scherm, dat had ik niet verwacht. Gelukkig is het niet storend bij het lezen. Aangezien dit model niet meer nieuw te verkrijgen is ben ik er alsnog erg blij mee. Bijgeleverd kabeltje werkt wel voor opladen maar niet voor overzetten van boeken. Verder helemaal prima. Razendsnel geleverd.

Ok

Ok

Meerdere telefoons besteld goed toestel en goede service

Meerdere telefoons besteld. Als men problemen heeft worden deze netjes afgehandeld. Zeker de moeite waard om hier een telefoon te kopen.

Top telefoon

Telefoon is inderdaad als nieuw zoals omschreven. Met lader in mooi doosje geleverd. Het is dat de 'volgende dag levering' mislukte en ik de communicatie daarover als niet helder heb ervaren, anders 5 sterren.

Prima toestel, snel geleverd.

Prima toestel, snel geleverd.

Top service !

Iphone XR red 64GB besteld (als nieuw status) volgende dag in huis, na uitpakken bleek dat de Iphone scherm een vaste/dooie pixel had. Volgende dag gelijk gebeld en mocht toestel dus retouren, mocht daarna tegen bijbetaling een 128GB model kiezen of kiezen om de 64GB te repareren, heb zelf gekozen voor de 128GB, volgende dag in huis en die was wel perfect ! overigens werd de iphone compleet geleverd dus lader blok + kabel + earbuds (elders mis je dit !)

Snelle levering, top telefoon!

Ik had de telefoon na veel twijelen toch maar besteld, 's avonds om half 9. De volgende dag keurig bezorgt 1 uur 's middags. Er zit geen krasje op, alles werkt naar behoren, kabel netjes meegeleverd. Ik ben er echt heel tevreden mee.

Snel en efficiënt

Voor 23:00 uur besteld had het de volgende dag binnen . Ben erg blij met me aankoop. Zeker voor herhaling vatbaar

Ook telefonisch goed bereikbaar en beried tot meedenken

Goed en netjes

Snel binnen

Product is snel bezorgd

snel en correct

snelle en correcte levering, is wel niet geheel duidelijk wat het verschil is tussen een "goed" apparaat en een "zeer goed" apparaat

Snelle levering, goed apparaat

Fijn iPad Air! Als nieuw is ook als nieuw

zeer goed

snelle levering en een goed product

Snelle levering en goed product!

Zeer tevreden over het product en de communicatie

Kende het bedrijf niet maar erg blij met mijn keuze.

keurig op tijd, prima werkend, gewoon goed

Met in de aanslag de lijst mobieltjes van chip.de heb ik mijn keuze gemaakt voor een Sony mobiel van een jaartje oud. Al zoekende op internet kwam ik op deze site uit. N.a.v. een eerder ervaring met een smart2have, mijn mobiel gekocht. Werkt goed, accu gaat lang en bloedsnel. Vrijwel, nee, gewoon niet, te zien, dat hij al een eerdere eigenaar had. Kortom aanbeveling ja.

snele bezorging geheel volgens plan verlopen

prima ben tevreden

Wij als gezin kopen al enkele jaren bij smart2have. Wij hebben goede ervaring met dit bedrijf. Snelle levering en correct.

Besteling en levering super geregeld, apparaat nog te beoordelen

Site is duidelijk, bestel proces makkelijk en overzichtelijk, communicatie goed. Appraat netjes ingepakt en compleet geleverd.

Makkelijk, snelle afhandeling. Uitstekend toestel

Bestelling ging vlot en werd binnen een dag geleverd. Uitstekend toestel voor een prima prijs!

Tegek

Heb besteld volgende dag binnen,netjes en stootvast verpakt.product ziet er als nieuw uit werkt perfect. Een minpuntje zit geen boekje bij . Maar al bij al ben zeeeeeeeer tevreden.

Geleverd product voldeed aan de verwachtingen

Een 5 sterren IPhone 8 gekocht “zo goed als nieuw”. Zag er ook zo uit, dus tevreden. Snelle levering.

Heel tevreden

Heb een refurbished Kindle gekocht met omschrijving 'zeer goed'. Het apparaat werd zoals beloofd de volgende dag geleverd en ziet er als nieuw uit. Werkt naar behoren.

Kindle

The kindle is functioned, and I can buy it cheaper, so it is good!

Nijverheidsstraat 16

6135 KJ Sittard

+31 (0)46 458 66 35

Over Smart2have.com

Smart2have.com is je vertrouwde adres voor hoogwaardige refurbished smartphones, tablets, e-readers en MacBooks! Bij ons krijg je altijd 30 dagen bedenktijd en 2 jaar garantie! Smart2have is een concept van Ecowave B.V. Wij zijn sinds 2006 actief op de telecommarkt in Nederland, België en Frankrijk.