Pluspunten

Zo blij! Dat ik de laatste vosje op internet bij jullie heb gevonden. Was bijna niet te geloven! Nu hebben we een backup voor onze zoontje & zijn mr. Fox. Erg fijn met e-mails en dat ik me pakketje kon volgen. Super super.

Niks

Pluspunten

Verrassend vond ik het persoonlijke dank kaartje bij mn bestelling!

Pluspunten

Supersnel en heel leuk, een persoonlijk kaartje bij de bestelling!! Maakt het nog leuker om je pakketje te openen

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

The package was made with attention for the details. The post card with greetings was a great idea!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering Netjes verpakt

Pluspunten

Adequate en zeer snelle response. Ben tot 2 keer nagebeld om definitief af te stemmen. Bezorger bracht het bedje dat al in elkaar gezet was meteen door naar boven!

Pluspunten

Ze stuurden via de mail feedback oo m'n bestelling zodat ik zeker het juiste product kreeg. Ook snel verstuurd.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Schnelle Lieferung Versandkostenfrei sogar nach Deutschland Einfach top

Pluspunten

Goede communicatie Leuke collectie

Mijn bestelling moest geannuleerd worden omdat de levertermijn langer was dan ik verwacht had (meerdere weken). Maar dit werd goed & correct afgehandeld door kindercompagnie

Pluspunten

Snelle en keurige levering. Persoonlijke notitie op wenskaart , maakt het af.

Pluspunten

Altijd goede service. Vriendelijk en deskundig personeel. Goede kwaliteit van spullen.

Geen verbeteringen.

Pluspunten

Ik had een probleem met het frame van mijn nieuwe kinderwagen. Keurig opgelost door Dick en zijn team. Prachtige winkel, vriendelijk personeel en vooral servicegericht. Absoluut mijn voorkeur t.o.v. de bekende babywinkels.

Pluspunten

En wan de beste kundeservice dat ik heb gekregen, super personeel, snel levering & perfect produtct standard.

Pluspunten

Veel gegevens nodig om iets te bestellen.

Pluspunten

Goede en nette en levering. Zeer attent vond ik het persoonlijk met de handgeschreven kaartje welke erbij zat!

Pluspunten

Super leuke winkel en snelle en vriendelijke service!!

De kleur van de vloerkleden op de site komt niet overeen met de werkelijkheid. Dit zou beter moeten. Ik moest daarom toch gaan ruilen.. De kleden zijn wel echt leuk!

Pluspunten

Groot assortiment, overzichtelijke site en persoonlijk woordje op kaart ontvangen bij ontvangen bestelling.

Meer aandacht voor producten waarmee ze zichzelf onderscheiden van de andere webwinkels.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijke website waar veel leuke voorbeelden op staan en je inspiratie op kunt voor in ons geval een babykamer. Personeel erg aardig.

Toen ik mijn bestelling eenmaal had voldaan werd ik dezelfde dag nog gebeld dat 2 van 3 spullen niet op voorraad waren. Erg jammer maar prettig dat ik hier zo snel op werd geattendeerd. Aan mij werd de keuze overgelaten of ik door wilde gaan met de bestelling. Aangezien ik eind januari ben uitgerekend vertelde een medewerker mij dat ik dan ruim optijd was en dat alles optijd binnen zou zijn. Tot 2 dagen geleden heb ik niks meer over mijn bestelling vernomen en ik ben zelf gaan mailen hoe het ervoor stond. Toen werd ineens de helft van mijn bestelling opgestuurd. Deze is inmiddels aangekomen. Nu wacht ik nog op het laatste artikel. Als ik dit van te voren had geweten had ik mijn bestelling niet gedaan. Erg vervelend als je al netjes hebt betaald en je moet zo lang wachten. Ik begrijp dat het soms zo kan lopen maar dan zou het wel prettig zijn om goed op de hoogte gehouden te worden. Oftewel, erg jammer want jullie website ziet er heel aantrekkelijk uit om nog meer te bestellen voor ons zoontje.

Pluspunten

Pluspunten

Snel en betrouwbaar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke service

Voorraad winkel koppelen aan website om te voorkomen dat de website bezoekers iets bestellen dat niet op voorraad is.

Pluspunten

De winkel heeft een mooi en uitgebreid assortiment. Veel keuze in babyproducten en accessoires, maar ook alles voor de kinderkamer voor als de kinderen groter zijn. Wij waren echt verrast. Het personeel is vriendelijk en deskundig. Een aanrader om naar toe te gaan!

Pluspunten

Goede levering, snel. Dank voor de persoonlijke noot!

Prelaat van den Bergplein 5

5396 PH Lithoijen

0412 - 48 28 75

Over Kindercompagnie.nl

Babywinkels vind je in heel Nederland, maar er is maar één Kindercompagnie. Onze sfeervolle winkel van maar liefst 5.000 m2 is gevestigd in een oud klooster vlakbij Den Bosch en Oss. Net zo bijzonder als de locatie is het uitgebreide assortiment. In onze winkel vind je meer dan 100 ingerichte baby- en kinderkamers. En naast producten van gerenommeerde merken vind je hier ook veel producten die nergens anders te koop zijn. Een mooi voorbeeld hiervan is onze eigen meubellijn KC Exclusief. Ben je op zoek naar een complete babykamer, bijzondere accessoires of wil je gewoon goed advies krijgen bij de aankoop van een kinderwagen? Dan moet je bij Kindercompagnie zijn!