Perfecte service

Was vergeten aan te geven dat ik het bestelde wilde laten opsturen. Later is dat goedgemaakt maar ik kreeg het niet voor elkaar om te betalen voor de postzending.

slecht

Het product wat ik besteld heb is goed, ben alleen zeer ontevreden over de verzendkosten. 3 rubberringetjes wat gewoon in een envelop kan betaal je 3 euro verzendkosten voor. SCHANDALIG.

Snel

Snelle levering en duidelijk montage omschrijving.

Prima informatie goede service alleen bezorging ging mis daar over gewelddadige is goed geregeld door drainhandel

Slechte kwaliteit net bedrijf

De kwaliteit van de Drain was bar slecht,de service daarentegen erg goed en vlot.

Contact en website zijn goed

Drain die ik wilde hebben, kon pas later geleverd worden, via de website. Deze drain toch bestelt. Kreeg een extra email, dat deze drain later pas geleverd kon worden. Contact is goed, en website overzichtelijk. Wacht de levering af, en kan daarna de hele beoordeling geven.

Snel geleverd, goeie prijzen en genoeg keus. Ook de site was duidelijk.

Snel en vriendelijk

Eerst verkeerde levering, maar snel en netjes opgelost

Snelle en correcte levering

Mooie goot snel geleverd

Veel keuze en snel geleverd

Zie boven

Snel, één van de weinige die ook echt leveren de volgende dag.

Als professional bestel ik mijn materialen tijdig. Dit was de eerste keer dat ik bij Drainhandel bestelde, maar dat ik het de volgende dag al in huis zou hebben, dat gebeurt niet vaak. Dit was dan ook niet de laatste keer.

lekker snel

Fast, accurate and very reasonable prices. I called them for advice and was happy to have a knowledgeable and sympathetic response.

Prima service !!

Alles in orde !!

hele goede service

Ik kreeg een goede, relevante en snelle beantwoording van mijn vraag.

Super service en kwaliteit

prima service

prima service, goede kwaliteit materiaal

Zoals je mag verwachten

Verzending, facturering en kwaliteit uitstekend

Duidelijke website, makkelijk bestelling plaatsen en de volgende dag geleverd.

Goede service!

Pakket was niet bezorgd door DPD en teruggestuurd naar Drainhandel. Die belde mij zelf om te vragen of ik het pakket nog wilde en stuurde het meteen weer op, volgende dag wel binnen.

snelle service

besteld en 2 dagen later in huis mooi produkt we zin er blij me

Alles prima in orde

Makkelijk bestellen, snelle levering, goede kwaliteit.

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort