Snel en netjes

Het zou mij heel veel tijd bespaard hebben als u er een flexibele afvoer buis bij verkopen, helaas kwam ik daar later achter, nu heb ik met kunstof hoekjes en bochten de afvoer verbonden, erg lastig en moeilijk. Met een flexibele buis voor de aansluiting was ik veel sneller klaar geweest en had ik ook niet zo veel hoeven uitbreken in de vloer Hopelijk heeft u hier iets aan met vriendelijke groet, Andre Beijersbergen van Henegouwen

Snel en scherpe prijzen

Onderdeel goot binnen 24 uur geleverd

Prima levering

Prima product, levering mooi op tijd. What you see is what you get.

Slecht. 1 keer maar nooit meer!

Een week moeten wachten op de douchegoot. Verschillende keren gebeld naar de vervoerder maar geen respons. Na vier dagen contact gezocht met Annelies van der Ende van Drainhandel. Het kwam er op neer zoek zelf maar weer contact met vervoerder want wij doen niets. Totaal geen service naar de klant toe. Voor ons 1 keer maar nooit meer!

Heel goed en een aanrader voor een ieder.

Het aangekochte product werd deskundig uitgelegd hoe het werkt. Erg vriendelijke dame die ons hielp.

Heel fijn geholpen

betrouwbaar

goede en snelle levering

Gemakkelijk bestellen en snelle levering

Zeer goede ervaring snelle levering

Snelle en adequate levering

het uitzoeken van de juiste drain was heel makkelijk door goede omschrijvingen van de producten. Het bestelproces was goed. Levering snel, deugdelijk en op tijd!

Top levering

Super snel en keurig verpakt geleverd.

Subliem!

Snelle reactie en levering.

Mooi draingoot

De bestelling is prima verlopen , je wordt goed op de hoogte gehouden ivm de verzending . Keurig verpakt en de draingoot ziet er mooi uit .(moet nog geïnstalleerd worden)

Netjes en correct volgens beschrijving.

bestelling gedaan en bestelling snel bezorgt

Ik heb de douchegoot die ik wou makkelijk kunnen bestellen en voor een goede prijs. De bezorging kwam ook mooi vlot. Dus ja het ging uitstekend.

Gewéldig bedrijf!!

Supervriendelijke dame aan de telefoon gehad die mij snel kon helpen aan een drain van 40 cm. 2 keer gebeld en de 2e keer wist ze zelfs waar ik voor belde. In deze tijd weet men dat vaak niet meer. Deze dame had hart voor de zaak !! En zéker niet duur. We moesten deze zó snel hebben dat we hem hebben opgehaald. Een uur rijden, maar hadden we er voor over. Bij binnenkomst lag ie al klaar. Een dikke tien !!!!

snel en netjes geleverd

Makkelijk bestelproces, bestelling snel en netjes geleverd

Snel en correct geleverd

Sérieux et rapide

Envoi rapide

Toporganisatie..alles snel en accuraat

Alles prima

Snel en goed, mooi en zeer te vreden

Goed en optijd geleverd

Was optijd geleverd

Top bedrijf.

Mooi produkt voor een wel zeer concurrerende prijs De drain werd nog sneller geleverd dan beloofd. Absolute klasse. De drain was goed verpakt in een doos en daarnaast nog in zeer stevig pakpapier. Kortom, een zeer positieve ervaring met dit bedrijf.

Precies wat ik zocht om lintverwarming om de bloempot te kunnen wikkelen zodat het niet wegzakt.

Snel bezorgd en product zoals omschreven.

Ik heb een douche afvoer gekocht en dit werd snel bezorgd in een nette verpakking. Ben er erg tevreden mee. Goede prijs en kwaliteit verhouding.

Perfect beter materiaal dan verwacht!

In deze dure tijden zeer goede kwaliteit aan mooie prijs! Bedankt

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort