Zeer klantvriendelijk!

Na bestelling van de drain sloeg de twijfel toe of ik de juiste keuze had gemaakt, gelijk gebeld en werd zeer vriendelijk behandeld en de bestelling kon worden geannuleerd. Aankoopbedrag gelijk retour. Daarna na zorgvuldig denkwerk toch de drain opnieuw besteld en zeer tevreden over afwikkeling. Of de drain ook goed werkt gaan we binnen kort meemaken...

Keurige en snelle levering!

Keurige en snelle levering!

Keurig

Bestelling verliep soepel en de drain werd keurig verpakt en optijd geleverd.

heel gemakkelijk en alles op voorraad

Besteld en goed geleverd

top

Perfect zoals het moet zijn.

Alles top, zoals verwacht

Snelle levering! Prima.

na het nu eruit ziet perfect gelevert en verpakt

goed tot nu toe

Goede producten; vriendelijke en behulpzame klantenservice!

Inmiddels de tweede bestelling bij Drainhandel.nl. Zeer tevreden over de producten, goede prijs/kwaliteit, vriendelijke en behulpzame klantenservice!

Zeer snel en accuraat

Prima site, levering in 2 dagen, mooie draingoot.

zeer netjes

goed verpakt en snel binnen

snelle service goed product

goede prijs kwaliteit verhouding

Top zaak

Bij deze wil ik graag medewerkster van drainhandel bedanken dat ze mij tegemoet gekomen is met het ruilen van afdekking voor douchedrain. De ruil termijn was al lang verlopen, maar deze aardige mevrouw heeft me toch laten ruilen. Volgende keer doe ik mijn aankopen zeker bij de drainhandel. Dikke 10

Zeer vriendelijk personeel!

Ben nu een paar keer geweest voor inkopen voor ons wellness center. Bij elk bezoek wordt je uitstekend geholpen. Daarnaast zijn de producten van goede kwaliteit en de prijzen zijn in verhouding laag.

Draingoot voor onze te verbouwen douche

Wij moesten op korte termijn een draingoot hebben voor onze nieuwe doucheruimte. Dankzij Drainhandel hoefde onze klussenman niet te wachten. Goede kwaliteit en snelle service.

Zeer goede service

Mijn bestelling zeer snel en goed ontvangen

Super mooi drain goot niet duur

Het is allemaal heel goed en mooi gegaan een mooi product en niet duur

Geweldige zaak

Kon de drainophalen zaak zit in Amersfoort, dus gemakkelijk aftehalen, lag al klaar, netjes verpakt, klasse, ook de drain is heel mooi en goed afgewerkt, en alle spullen om aan te sluiten zitten er bij ook de waterdichte plakstrip...

Topbedrijf

Er bleek een foutje te zitten in mijn online bestelling. De mensen hebben mij gecontacteerd nog voor verzending zodat we uiteindelijk de goede spullen verzonden kregen. TOPSERVICE!!!

Ik had een probleempje met een sifon in de drain. Toen ik daar een vraag over stelde kreeg ik (op Hemelvaartsdag !) meteen reactie op. Het bleek mijn eigen fout en dat werd meteen onderkend. Niet verwacht. Top service.

Je hoeft maar te bellen en het ligt klaar

Alert en klantvriendelijk

De combinatie van mijn bestelling riep vragen op omdat deze niet bij elkaar paste. Na een telefonische check vanuit drainhandel bleek ik inderdaad het verkeerde besteld te hebben. De bestelling werd direct gecorrigeerd en meteen verstuurd. Super blij met deze actie. Bestelling kwam keurig verpakt binnen. Een zeer tevreden klant!

Goed verpakt en volgens afspraak geleverd

Douche drain besteld, was netjes verpakt en volgens afspraak geleverd. Nette prijs ook. Kwaliteit kan ik nog niet beoordelen, maar het ziet er goed uit.

Door een fout van mijn kant had ik het verkeerde besteld. Een belletje later en de omruil was geregeld.

Super goed

Ik heb super tevreden. Levering optijd

Snelle bezorging, steeds helemaal op de hoogte gehouden van de vorderingen. Prima product geleverd. Kon niet beter! Super!

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort