Mooi product, goede prijs en snelle levering

Zeer tevreden. Aanbevolen.

Mooi, snel en voordelig

Mooi, snel en voordelig

Mooie producten, passende prijs en men denkt met je mee. Top!

Ik heb een doucheafvoer besteld. Hierbij had ik bij de bestelling een foutje gemaakt. Men belde vanuit Drainhandel.nl zelf op om fout te corrigeren. Hierdoor kreeg ik niet alleen het gewenste geleverd, maar heeft men mij financieel ook nog geholpen in de vorm van een creditnota voor het onjuist bestelde. Men had kunnen kiezen om te leveren wat ik gevraagd had en het extra geld te ontvangen, maar men wees mij op eigen initiatief op de mogelijkheid om minder te betalen en toch het juiste product te krijgen. Complimenten!

Keurige deal

Snelle en kordate levering. Je wordt op de hoogte gehouden van de levering. Product wordt goed verpakt

Super en snel

Makkelijk te bestellen, top informatie, pakket volgen via de mail. Netjes en correct, zoals aangegeven.Zeer aan te bevelen.

goeie prijs en snel

snel en goed

Snelle en goede levering van douchedrain

Goedkoper dan de meeste andere winkels en snelle levering bij een depot.

Goede service snel levering

Goede prijs-kwaliteit en snel bezorgd

Goede prijs-kwaliteit en volgende dag in huis

top

service en kwaliteit

super

fijne ervaring mee klopt wat er staat en binnenkomt super

Goede prijs/kwaliteit en levering

Snelle levering en een goede prijs met juiste kwaliteit.

Tevreden en vlug ontvangen.

Wel , goed toestel , na aankoop zie ik dat ik hetzelfde toestel 5 euro goedkoper kon krijgen , maar ja , toch tevreden er van .

top product voor een passende prijs

prima webshop en een heel snelle levering

Matig

O ring voor mijn sifon besteld maar past niet goed. O ring is te klein! Verder wel snel in huis.

snelle en correcte levering

Snel en duidelijk en heel veel levering updates

👍

Goede producten en snelle levering

Echt geweldig

Fantastische producten en geweldige prijzen. Ook zijn de medewerkers uiterst behulpzaam. Mijn aankoop was echt een onvergetelijke ervaring en ik kan het iedereen aanraden om hier producten te kopen. Bedankt voor de mega fantastische service.

Gebeld voor advies. Goed en vriendelijk geholpen. Vervolgens bestelling geplaatst die conform gecommuniceerde afspraak is bezorgd (alhoewel dat laatste meer een verantwoordelijkheid van de bezorger is). Ik kan dit bedrijf aanraden.

Snelle levering , en degelijk product

Bestelling verloopt soepel en snel!

Prima prijs kwaliteit

Prima goten en snelle levering

prima prijs/kwaliteit verhouding

prima prijs/kwaliteit verhouding

Prima en betrouwbaar

Inderdaad de volgende dag geleverd!

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort