Prima kwaliteit drains tegen goede prijzen
Drainhandel = DWAI > Doen Wat Afgesproken Is
Drains worden projectmatig gebruikt en daarbij wordt er goed meegedacht in de planning/voorraad. Levering is prima. Goed afspraken mee te maken en deze worden ook netjes nagekomen.
Pluspunten
netjes en op tijd geleverd
Pluspunten
Heel snel geleverd! De drain zelf.. moet nog in gebruik gekomen worden.. wel top dat er een haardilter in zit.
Pluspunten
Super snel geleverd en een lage prijs.
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
Bestelt via chat , bestelling geplaatst, was een artikel niet voorradig toch bestelt en aangekomen maand later zoals afgesproken , Super.
Pluspunten
Goede prijzen en snelle levering
VerbeterpuntenGeen bij mij ervaring
Pluspunten
Zeer vriendelijke en meedenkende verkoper die er voor zorgt dat het prettig wiinkelen is bij jullie. Voldoende materialen op voorraad waardoor ik snel en efficiënt werken kan.
VerbeterpuntenEigenlijk niet echt maar als ik iets zou moeten aangeven dan is het ietsje meer materialen of technische kennis over jullie product van de verkoper
Pluspunten
Goede prijs prestatie.
VerbeterpuntenGeen mogelijkheid om bij de bestelling aan te geven of je een ander rooster wil hebben. Achteraf gezien had ik graag een zwart glasrooster willen hebben.
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Een onderdeel van de bestelling was tijdens transport stuk gegaan. Na melding, volgende dag een nieuwe. Super, ga zo door
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, zeer tevreden
Pluspunten
Sne
VerbeterpuntenNvt