Pluspunten
Ik heb nu nog maar een keer besteld, maar voor zover ik nu kan beoordelen is alles goed bij dit bedrijf.
Pluspunten
Gebeld met een vraag goed en duidelijk antwoord gekregen! Makkelijk te bestellen en snel geleverd !
Pluspunten
Prima producten en snelle levering
Pluspunten
Goede prijs t.o.v. andere aanbieders, snelle levering, ophalen waar ik wil.
Pluspunten
Pluspunten
Voor 12 uur besteld en de volgende dag geleverd.
VerbeterpuntenIk heb in de flens een gaatje van 4 mm geboord ,verzonken geboord en van de bovenkant af een verzonken r v st. boutje met aan de onderkant een rvst moertje .Nu kan ik een aardkabel aansluiten. De bodem van de opvangbak is in het midden over de volledige lengte licht meganisch geknikt. nu loopt het water naar het midden van de korte zijde . Dat is een positief verkoop argument. Met vr.gr Wim
Pluspunten
Duidelijke en eenvoudige website, goeie prijs.
Pluspunten
Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Een doucherooster besteld en deze werd vlug geleverd. Het doucherooster bestaat compleet uit roestvrij staal, inclusief het sifon en haarfilter, wat de kwaliteit sterkt ten goede komt.
VerbeterpuntenDe website heb ik per toeval ontdekt. Als je via een zoekmachine (google) als trefwoord doucherooster intikt worden jullie niet automatisch als resultaat weergegeven.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer snel geleverd, iets niet goed gegaan,contact opgenomen en zeer vriendelijk geholpen en de volgende dag al weer thuis gestuurd gekregen. Prima service.
Pluspunten
Goede en snelle service!!