Pluspunten
Snelle levering voor een goede prijs
VerbeterpuntenPakket gehavend ontvangen maar gelukkig inhoud niet beschadigd
Pluspunten
prima kan niet beter
Pluspunten
Duidelijke website, volgende dag netjes verpakt geleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
kan alleen maar zeggen SUPER
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering
VerbeterpuntenGewoon goed
Pluspunten
Super tevreden
Pluspunten
prijs kwalititeit degelijke douchegoten aan betaalbare prijzen
Pluspunten
Ik had zelf het verkeerde besteld. Het retour en geld terug proces werkte prima.
VerbeterpuntenHet retour proces is wel een beetje een papieren administratie, denk dat een wegformuliertje ipv een fysieke bijlage bij een poststuk nog een verbeter puntje kan zijn.
Pluspunten
Zeer goede en snelle levering en duidelijk site om te bestellen
Pluspunten
Product is goed omschreven
VerbeterpuntenVooropgestelde levertermijn klopt niet, dinsdag besteld en pas vrijdag geleverd! Ook had ik bij bestelling gevraagd om zeker voor vrijdag te leveren zodat ze vrijdag mijn cementdekvloer konden gieten. Via post nl tracking gezien dat het pakje daar pas werd afgegeven op donderdag 17.48u. Dit is een zeer slechte service en alles behalve correct naar uw klant toe. Heel mijn bouwplanning moeten opschuiven door jullie loze beloftes. Pas dit aub aan op jullie website, levering in 3 dagen ipv 1 dag!
Pluspunten
De prijs en de snelle levering zijn perfect kwaliteit is naar prijs dus oké garantie weet ik niet
Pluspunten
Is uiteindelijk goed opgepakt,
VerbeterpuntenDoen wat je belooft