Pluspunten
Zeer snelle en nette levering. Overzichtelijke site, waar snel inzichtelijk is wat je kunt bestellen en je snel je artikel kunt vinden.
Pluspunten
Super levering, mooi product, hele nette prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenWeet ik niet
Pluspunten
Ik ben normaal niet van de beoordelingssites maar dit bedrijf heeft me echt positief verrast. Het geld meer dan waard, negen tientjes (inclusief verzenden) voor een drain van 80 cm is gewoon heel netjes. Volledig RVS uitgevoerd, rooster is oerdegelijk. Donderdagavond besteld, zaterdagmiddag al binnen! De medewerker van DHL keek zelfs verder dan haar neus lang was. We waren niet in huis maar buiten in de tuin, ze heeft ons netjes even opgezocht! Top!
Pluspunten
Ook telefonische duidelijke communicatie en verstand van zaken.
Pluspunten
Snelle levering. Alles verliep vlot. Ik kan helaas nog geen feedback geven over de kwaliteit, omdat ik de afvoerputjes nog moet installeren. Ik hoop dat de kwaliteit net zo perfect is als de service. groetjes.
Pluspunten
groot assortiment en redelijke prijs
Verbeterpuntensite zegt: levering na 2 tt 7 dagen; in werkelijkheid bijna 3 weken
Pluspunten
levering was op de afgesproken dag,en de prijs was redelijk
Pluspunten
Snelle levering en geen fouten
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
goede afhandeling van de opdracht
Pluspunten
Responstijd, kwaliteit en prijs!
VerbeterpuntenMoet je niet hebben om een multi-language website, eventueel met Inglês, Nederlands en Duits en moet je niet ook investeren in het verbeteren van de informatie in wat betreft de juiste en correcte installatie van u producten.
Pluspunten
zelfs om 12.30 uur gebeld om nog dezelfde dag geleverd te krijgen. Bestelling werd om 19.30 uur bezorgd. Helemaal top.
geen
Pluspunten
Extra service omtrent keuze mogelijkheid producten. Top!
Pluspunten
alles netjes op tijd
Pluspunten
VerbeterpuntenNa mijn mening had ik een drain besteld net flensen. Zonder ontvangen. En dat wij als bedrijf geen ander inkoop cijfers hebben. Ondanks wel alle gegevens gevraagd wordt.
Pluspunten
De afspraken, en leveringen zijn echt super. Ik blijf hier zeker bestellen.