Pluspunten
snel geleverd, produkten zijn makkelijk te zoeken
Verbeterpuntenweet er geen dit, is voor mij de eerste keer dat ik iets bestel
Pluspunten
Hadden 2 verschillende gote geleverd, volgende dag telefonisch contact, dag erop alles prima geregeld!
Pluspunten
Directe opvolging die ik kreeg via de mail die stuurde ivm maatgeving van het geleverde product. Dit gaf de doorslag het product uit de webshop aan te kopen. Het was voor jullie zelf een eye-opener om deze gegevens te gaan vermelden bij het item in de webshop. http://www.drainhandel.nl/wiesbaden-los-rvs-haarfilter-voor-wiesbaden-douche.html
VerbeterpuntenOndanks de getoonde voorraad en ingelegde order voor 15:00 uur op een werkdag zou een levering garanderen van de volgende dag. Dat was helaas niet de werkelijkheid. Hierop beoordeel ik een leverancier en mij tot een aankoop zet, maar verwacht dan wel een levering. Mijn situatie: Op maandag op tijd Ingelegd en direct betaald middels iDeal maar pas ontvangen op een donderdag. Dat
De vertraagde levering werd in dit geval veroorzaakt door vertraging bij onze verzendpartner. PostNL was door de enorme hoeveelheid pakketten voor Sinterklaas niet in staat om binnen 24 uur te leveren. Dus ondanks onze tijdige verzending konden wij door een externe factor tot onze spijt niet binnen de gestelde termijn leveren.
Pluspunten
Mooie spullen voor een mooie prijs, heb een douchegoot besteld en de volgende dag was hij al binnen
VerbeterpuntenDe site werkte tijden het bestellen niet helemaal goed, zo kwam ik na het bevestigen niet bij het scherm van ideal maar uiteindelijk is het gelukt, verder had ik maandag de goot besteld en kwam deze dinsdag al binnen terwijl ik aangegeven had hem woensdag binnen wou hebben ivm werk, niet erg opzich omdat het pakketje bij de buren was afgeleverd maar de afspraak werkte dus niet
Pluspunten
Snelle levering en kortingcode geactiveerd binnen 2 minuten
Pluspunten
Top service snelle levering superrrrrr goed.
via i-deal betaald, maar door interne miscommunicatie binnen het bedrijf kregen wij een verzoek tot betalen. Na uitleg van onze zijde snelle en correcte aflevering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede bereikbaarheid en ter zake kundig.
VerbeterpuntenOp de website stond dat de douche drain van het merk Wiesbaden is maar uit de verpakking bleek dat totaal niet. Verder niets dan lof.
Pluspunten
Perfecte service, netjes geholpen, weten waar ze het over hebben
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Aflevering zoals beloofd. Prima
Pluspunten
Wordt goed afgeleverd en op de aangegeven
Pluspunten
werd vlug geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Logistiek prima in orde: van website tot en met bezorging. Maakt belofte waar.
Pluspunten
bestelling en levering verloopt snel
Verbeterpuntenalles lijkt inorde
Pluspunten
Snel,uitstekende prijskwaliteit !!
VerbeterpuntenZou ik niet weten