Ik had nog geen ervaring met Drainhandel. Via via hier terecht gekomen door iemand die goede ervaringen heeft met Drainhandel. Op de site stond duidelijke informatie. Bestelproces liep ook soepel en ik werd goed op de hoogte gehouden. De zending werd via DPD geleverd. Die zouden nog een stap kunnen maken in het beter informeren over hun verwachte levermoment. Je krijgt van DPD wel een link naar een pagina met veel informatie. Maar wat daar juist (in elk geval bij mij) ontbreekt is het verwachte levermoment. Dat is alleen te vinden door de levering te 'herplannen' (en natuurlijk weer te annuleren), omdat je dan te zien krijgt wat het geplande moment is, wat je dan zou wijzigen.

Goede website, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Geleverd wat besteld is alleen dag later maar dat kwam door dpd die wel aan gaf dat het later kon zijn door personeelgebrek

Helemaal ok

Prima gelopen..

Snelle levering zoals beloofd!

Product (drain) snel ontvangen, ziet er goed uit. Helemaal compleet, product zoals verwacht.

Zoals altijd: nelle levering, goede kwaliteit

Na een aantal bestellingen, die perfect en snel geleverd zijn, hebben wij veel vertrouwen in Drainhandel en blijven we bij hen bestellen voor onze projecten.

Ruime keuze op een overzichtelijke website met zeer snelle verzending

Product (douchegoot) voordelig gekocht

Vanaf bestellen tot aan de levering verliep het perfect.

Correcte levering, maar mag sneller

Bestellen ging vlot en was duidelijk. Levering zoals beloofd binnen 3 werkdagen, maar zou sneller mogen (dit.zou mogelijk moeten zijn). Volgens de T&T was het pakketje al snel weg, maar is een dag te lang bij de vervoerder geweest m.i.

prima levering

Aardige bediening en uitstekende levering.

Goed materiaal snelle levering

Snelle levering prima service

Top bedrijf!

Hele vriendelijke personen via klantcontact centrum, heel breed assortiment en snelle levering! Mooi product. Erg tevreden.

Erg goede service en tijdig geleverd

Goed materiaal en instructie. alles compleet

Mooi product en snelle levering

Mooi product en snelle levering

Klasse

Ruime keuze en snel geleverd. Top

Zeer snel afgeleverd

Prima bedrijf

Besteld en de volgende dag al in huis. Prima en snelle service. Mail met track en trace gehad zodat ik wist wanneer het pakketje zou komen.

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding!!

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding!! Echt aan te raden!!

Goede snelle service. Goed product.

Ik had snel spullen nodig. Dat is gelukt.

Super meedenken

Prima service en materiaal super verpakt

goed product en supersnelle levering

Uitstekend.

Zie boven.

Uitstekende producten

Snel geleverd, mooie prijzen, goede kwaliteit

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort