Altijd naar alle tevredenheid

Super snelle levering

Roze Bernadette vest gekocht voor vriendin . Bij aankomst het pakket geopend en eens gepast voor mij zelf (man). Mijn vriendin komt thuis , en had de vest nog aan . Mijn vriendin zie direct dat deze roze Bernadette vest mij heel mooi stond en perfect is van maat . Ik kon deze dan toch niet meer cadeau doen voor mijn vriendin. Nu draag ik deze zelf . ( wel ander cadeau gekocht voor vriendin .

prima service - vlotte levering

heb eerst telefonisch contact opgenomen voor extra info omtrent mijn bestelling enorm behulpzaam en super vriendelijk

Zeer snel en perfect in orde

Weer eens te meer alles ok. Ik heb reeds 2 handtassen besteld. Alles piekfijn in orde. dank

Goede website en snelle levering

Fijn en mooi bedrijf

Prima advies en snelle levering

Telefonisch advies gevraagd over pasvorm en maat van blouse. Heel tevreden en snelle levering

Mooie keuze te maken

Delscher heeft een mooie collectie high end fashion. Online kost het wat moeite maar de verzendingen op top nivo.

Topkwaliteit!

Als boven

Keurig en super netjes verzonden

Ik had een paar mooie Tods schoenen gekocht. De pakketjes worden altijd met de grootse zorg en nauwkeurigheid verzonden, waardoor het een feestje is om uit te pakken. En het persoonlijke kaartje is ook zo attent

We zijn zeer tevreden over onze eerste levering

we zullen bij gelegenheid weer een nieuw artikel bestellen

Correct, snel en professioneel.

Item achteraf gezien in winkel aan iets voordeliger prijs.

Lief zorgvuldig verpakt

Attente mensen

betrouwbaar, goede kwaliteit, klantvriendelijk.

Zie boven

Zeer verzorgde service

Na een telefoontje voor extra info werd alles keurig opgezonden.

Fantastische service

Ik heb zelf een te kleine maat rok besteld. Kosteloos werd deze omgeruild en zelfs de verzendkosten nam Delscher voor hun rekening, zonder dat ik daarom hoefde te vragen. Zelden zo'n goede en persoonlijke service gekregen bij een online aankoop.

Een leuke persoonlijke touch bij je online bestelling

Via de website had ik schoenen besteld. Bij de bestelling zat een kaart met een geschreven persoonlijke boodschap. Hartstikke leuk en zeer attent!

ik ben een te vrede klant.

zolang het met bestellingen te maken heeft, gaat het allemaal prima. Bij vragen op de app over een artikel, dan geen reactie. Wel een reactie op de app als het gaat over een artikel wat gekocht is en een zoompje of iets dergelijks nodig heeft. ik ben verder wel tevreden.

Fijne website en goede en snelle bezorging.

Jullie hebben echt een mooie collectie!

Een top winkel

Zeer vriendelijke behulpzame verkoopsters Prachtige collectie aan kleding .

Herhalingsaankoop van eenzelfde zijden broek. Alleen in een andere kleur. Wist daardoor de juiste maat, was alleen vergeten dat hij bij de eerste aankoop nog aan de onderkant ingenomen is. Dat is dan toch een voordeel als je hem terplekke koopt. Ben goed geadviseerd toen.

Vriendelijk en flexibel

Tasje wat ik gekocht had toch niet de juiste kleur . Zonder problemen kon ik het omruilen

Perfect, super service

Super service. Had een prachtig item via de webshop besteld, met ophalen in de winkel. Aangezien ik ver van Goes af woon, kreeg ik een service telefoontje om te kijken of ik het ook zo bedoeld had bij mij bestelling. Echt super klantgericht! Bij het ophalen stond alles al mooi klaar & ben ik ook nog eens top geadviseerd, dus met meerdere items en heel te vrezen de deur uit gelopen!

Fijne winkel

Fijne winkel schoenen snel verstuurd en keurig verpakt

Top fashion

Mijn eerste bestelling: een mooie jurk, past als gegoten en multi functioneel, eenvoudig maar door de pasvorm ook feestelijk.

Prima en goed verzorgd.

In een woord prima! Snelle bezorging en het pakket zag er keurig en verzorgd uit. Zeker voor herhaling vatbaar.

Grote Markt 41579

4461AH Goes