Vlotte afhandeling, mooi verpakt, leuk handgeschreven berichtje erbij

Echt een cadeau voor jezelf

perfecte service

Het aangekochte product (Onno geurkaars) werd prima verpakt tijdig geleverd met een leuk kaartje erbij. Voor herhaling vatbaar.

Zeer goede en vriendelijke service.

Snelle levering en bij retour zeer snelle terugbetaling. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers.

goede en snelle levering met een persoonlijk tintje

Uitstekend!

Levering snel en correct.

Heel vriendelijk, nu 2 keer besteld en gebeld mooie spullen heel aardig en snel geleverd.

Heb niets slechts te zeggen!

Top:)

Al meerdere spullen besteld en altijd netjes optijd met een persoonlijk kaartje.

snel en correct geleverd

kan het niet beter zeggen dan in de openingszin.

Fantastiche winkel

Wij zijn super geholpen via de telefoon en wat we besteld hebben via de webshop binnen 2 dagen ontvangen.

Goede collectie,

SUPER POSITIEF

Ik twijfelde over de maat die ik het beste kon nemen van een trui om online te bestellen. Ik kreeg onmiddellijk een goed antwoord op mijn vraag. Vervolgens maakte ik nog een foutje bij mijn bestelling maar er werd niet moeilijk gedaan en het werd meteen aangepast. Echt super vriendelijk steeds.

Proffesioneel

Voor een afscheid van een zeer gewaardeerde collega een prachtig verzorgd cadeau. Top!!

Snelle verzending en erg vriendelijk te woord gestaan

Zeer vriendelijk geholpen aan de telefoon omdat ik wat vragen had over een parajumpers jas. Daarna de jas besteld en deze had ik de vlg. dag al in huis! Supersnel en topservice!

Zeer mooie kleding. Heel fijn om de bestelling thuis te krijgen zo verzorgd als het is ingepakt met een mooie, handgeschreven kaart erbij. Ik word daar blij van. Dank

Top service!

Super service verleend door alsnog de black friday korting, hetzij ietsje te laat, aan te bieden.

correcte afwerking van een bestelling,

heel vriendelijk en behulpzaam, schitterend! verschillende online bestellingen gedaan en steeds correcte afhandeling, ook bij terugname.

Dubbel gevoel

Bestelling geplaatst voor twee truien. Een dag later werd ik gebeld dat een van de truien niet meer op voorraad was, dit is heel vriendelijk en keurig opgelost. De andere trui bleek bij ontvangst de verkeerde trui. Ik heb hierover een mail gestuurd maar daar geen reactie meer op gehad. Omdat ik deze trui ook wel mooi vond heb ik hem gehouden, maar wel vreemd dat het verkeerd was en geen reactie daarover heb gehad. Daarom toch een beetje dubbel gevoel.

Bij telefonisch contact goed advies gekregen.

Fijne winkel om prettig en betrouwbaar te kopen.

Snel, duidelijk en mooi verpakt

Geweldige tas, voor een mooie prijs

HEweldig

Ik vind het van Delscher een geweldige site

Kan niet beter!

Top service!

Snelle service en mooie collectie

Gewoon goed en snel!

Ik had eerder gebeld over het Made by Bernadette vest, en dat was een heel goed en ook leuk gesprek met een winkel medewerker. Daarna het vest online besteld in de ochtend en de volgende dag in de middag had ik het al binnen, echt super snel. De kleur vond ik toch wat minder geslaagd en en 2 dagen later had ik al weer een andere kleur binnen! Uiteindelijk heb ik die, hoewel ik de kleur prachtig vond toch ook weer terug gestuurd omdat ik het teveel vind verharen, heel jammer, toch twijfel ik nog over zwart, ecru of taupe, maar misschien kom ik wel langs in de winkel! Jullie service is geweldig, het geld stond ook weer 1 dag later terug op de rekening, heel fijn, dank,dank,dank!

Grote Markt 41579

4461AH Goes