Perfecte en snelle service!

Zeer snelle en perfecte service en uitstekende kwaliteit!

Altijd gezellig bij Delscher. Ruime keuze, plezierig en eerlijk advies. Goede service. Wij zijn fan!

Uitstekende service!

Duidelijke communicatie per mail en goede trek&trace en mooi verpakte producten. Kortom zeer tevreden!!! Waarvoor dank!

De schoenen die ik kocht werden mooi verpakt, de volgende dag al geleverd.

Kwaliteit service en snelheid

Tevreden!

Meerdere malen reeds mijn keuze gevonden. Goed verpakt en snelle verzending. Attent kaartje er altijd bij !

Het bestellen was makkelijk, product werd snel geleverd en het is een mooie aankoop waar ik van geniet.

Winkel waar de klant waar de klant persoonlijk benaderd wordt.

Medewerker gaf mij een heel goed vervangend advies bij aankoop. Beter advies had ik niet kunnen krijgen . Echt heel blij mee

Perfecte service, snelle levering

Mooie merken en aanbod, snelle levering

Hellemaal blij

Redelijk goed

Ik had graag gezien dat er meer productinformatie op de site wordt opgenomen. Bij mijn bestelling ( tas ) mis ik of de schouderband wel of niet verstelbaar is. Jullie geven de mogelijkheid om voor vragen telefonisch contact op te nemen. Gelet op mijn drukke baan lukt mij dit niet. Voor mij is veel productinformatie dus belangrijk.

Heel blij, super geslaagd en super geholpen aan een geweldige outfit!

Echt super

De bestelling was toppie

To the stars and beyond

Alles wordt zonder moeite en problemen uit de kast getrokken om jou de perfecte look te bezorgen. Tussendoor een espresso en een glaasje water. Om weer even te landen en te fine tunen wat je aan hebt. Met als klap op de vuurpijl het inkorten van m’n broek binnen 2 dgn omdat ik op reis moest. Echt heeeeeeel fijn. Ciao

Snelle en zorgvuldige levering

De levering is snel. En zoals altijd prachtige kleding!

Excellente service!

Bij Delscher begrijpen ze de ware betekenis van klantgerichtheid.

Top!!!

Goede service! Webshop top! Snelle levering en keurig verpakt!

Vlotte levering en snelle afhandeling bij retour

Bestelde artikelen werden binnen enkele dagen geleverd en het retour gestuurd werd binnen een dag op rekening teruggestort,

Geweldig!

Prachtige jas online besteld, mooi verpakt, leuke notitie erbij en snel geleverd. Eerste ervaring met Delscher, maar zeker niet de laatste! Dank voor de geweldige service!

uitstekend ingepakt en snel verstuurd

Mijn order was een cadeau. En het was prachtig ingepakt. Een ware cadeau. Hartelijk dank

fantastisch

alles vlot verstuurd en afgehandeld

Super klantvriendelijk

Ik had een mooie jas voor mijn dochter besteld en werd al snel gebeld dat deze er alleen een maat kleiner nog was. Deze jas viel groot zeiden ze en dat klopte precies want ik heb de jas zelf ook. Na overleg met mijn dochter was de maat kleiner akkoord. Ik belde terug en zei wel nog dat op de website Maat 36 nog als beschikbaar stond. De mevrouw zei, ik ga nog een keer een rondje door de zaak voor de zekerheid. En tot onze verrassing kregen we toch maat 36 die ik in eerste instantie had besteld. Het pakket was heel erg mooi ingepakt met een persoonlijk geschreven kaartje. Heel blij mee.

Top service en super vriendelijk!

Bestelling snel en keurig verpakt. De handgeschreven boodschap die erbij zat maakte het ook nog eens heel persoonlijk.

Perfect.

Keurige verzending .