Super !

Binnen 1 werkdag geleverd. Netjes verpakt.

2 dagen na mijn bestelling een telefoontje dat het uitverkocht is.

Dit is al de 2e keer, dat me dit bij deze zaak gebeurt. Ruim 2dagen na de online bestelling een telefoontje krijgen op zaterdagavond dat het product uitverkocht is. Zo jammer dit, verder een goede afhandeling gehad.

redelijk goed

Persoonlijke benadering. Wat alleen jammer is, je bestelt 3 dingen waarvan 1 ding in de sale is. Deze versturen ze apart om verzendkosten te berekenen. Je had er ook 1 pakket van kunnen maken. Toch een stukje service.

Ze staan je vriendelijk te woord. Ze zijn beleefd aan de telefoon. En durven ook een grapje te maken. In één zin, een leuk gesprek met de winkelmedewerker.

Steeds mooie en verzorgde verpakking en stipte levering !

Ik bestelde reeds verschillende keren een kledingstuk bij Delscher; gans het bestelproces verloopt vlekkeloos en in een minimum van tijd volgt de levering. Af en toe is het niet de juiste maat, maar de retour vorm nooit een probleem en de terugbetaling volgt onmiddellijk. Werkelijk niets op aan te merken.

klantgerichtheid ten top

ik werd gebeld over de bestelling die ik had geplaatst en op afstand kreeg ik advies (in dit geval om een andere maat te bestellen omdat het kledingstuk net iets anders viel qua. maat)

In één woord: super!!

Efficiënt.

Prachtige winkel met uitstekende service!

Zie hierboven

Duidelijke en snelle levering via de website.

Snelle en goede levering. En ook altijd een vriendelijke kaart bij de bestelling voor de klant.

Alles is keurig verzorgd altijd, netjes verpakt, duidelijke communicatie

top!

mooie meubels, snel bezorgd!

Mijn bestelling is heel vlot verlopen

Jammer dat ik niet in de buurt woon anders zou ik naar de winkel komen, maar fijn dat je ook bestellen kunt! De bestelling is heel goed en vlot verlopen!

heel goed

snelle en correcte levering

Snel!

Snel verzonden, er werd nog gecheckt telefonisch of de maatkeuze wel goed was.

Altijd een feest om bij Delscher online te shoppen!

Weer een positieve ervaring bij Delscher! Mijn Tod’s werden snel bezorgd met het gebruikelijke attente persoonlijk en handgeschreven kaartje erbij. Top shop!

Wat een top ontdekking!

Voor de eerste keer een online bestelling gedaan vanuit België. Niets wordt aan het toeval overgelaten opdat de aankoop correct en vlot zou verlopen ( wat ook gebeurd is). Mooie collectie en zal zeker een dagje Goes/ Delscher inplannen in mijn agenda om ook de winkel eens fysiek te kunnen bewonderen. Super ervaring!

Snel en attent!

De site is overzichtelijk en verzorgd. De bestelling komt snel naar me toe zelfs met een persoonlijke note.

Super.

Prachtige collectie, professioneel en vriendelijk personeel. Ook na aankoop geweldige service.

Geweldig!!!

Service op alle vlakken, behulpzame en vriendelijke medewerkers: gewoon TOP!!!

Helemaal top !

Zie boven !!!!!

Zo blij met mijn Hogan Tas

Alleen de zorgvuldig ingepakte doos was al feestje om uit te pakken Een persoonlijk kaartje en een waanzinnige tas Ontzettend blij ermee

Goede en snelle service

Goede en snelle service