Snel geleverd en fijne service
Hi Marijke, Wat fijn dat je de jas snel in huis had. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier ervan! - Myrthe
Jammer genoeg paste de broek niet. Heb hem retour moeten sturen.
Hi Marga, Wat jammer dat de broek niet paste. Bedankt voor je beoordeling en hopelijk een volgende keer beter! - Myrthe
Mooie trui!
Hi Jolanda, Wat fijn dat je blij bent met je aankoop. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de trui! - Myrthe
Alles netjes verwerkt en een persoonlijke levering met een kaartje.
Hi Gaby, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de trui! - Myrthe
Snelle service. Mooi ingepakt.
Hi Willeke, Wat fijn dat je blij bent met je aankopen. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier ervan! - Myrthe
Snel geleverd , mooi verpakt , leuk persoonlijk geschreven kaartje erbij ! En mocht het artikel niet passen of bevallen kun je het in de winkel terugbrengen.
Hi Marijke, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen :) Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de jumpsuit! - Myrthe
Snelle en correcte levering met een persoonlijke boodschap!
Hi, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen :) Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de jas! - Myrthe
Snelle levering, goede communicatie en verpakt met een persoonlijke touch
Hi Walter, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de stoere broek! - Myrthe
Vooral heel snel...andere dag in huis
Hi Jannie, Wat fijn dat jouw pakketje zo snel geleverd werd. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de trui! - Myrthe
Uitstekende service en snelle levering. Ga zo door!
Hi Marleen, Wat fijn om te lezen dat je onze service als uitstekend hebt ervaren. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de broek! - Myrthe
Prima! Mooie broek, netjes bezorgd en keurig op de hoogte gehouden van de bezorgstatus.
Hi Caroline, Wat fijn dat je goed geslaagd bent! Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de broek. - Myrthe
Jammer genoeg zat het gekozen artikel niet fijn
Hi, Wat jammer dat de top niet fijn zat, maar gelukkig verliep ondanks dat alles soepel ;) Bedankt voor je mooie beoordeling en hopelijk tot een volgende keer! - Myrthe
Snelle levering, netjes verpakt. :-)
Hi Martine, Wat fijn dat deze feestelijke jurk nog op tijd was voor kerst! Bedankt voor je mooie beoordeling en nog veel plezier van de jurk. - Myrthe
Snelle verzending, wordt goed op de hoogte gehouden qua verzending en kan achteraf betalen.. Zeker een aanrader
Hi Jannie, Wat fijn om te lezen dat je het shoppen als fijn hebt ervaren. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de top! - Myrthe
Hier kun je zeker iets bestellen en ga ik ook vaker doen.
Hi Yolanda, Wat fijn dat je je pakketje toch nog voor oud & nieuw hebt ontvangen! Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de top. - Myrthe
Goeie service!
Hi Ineke, Wat fijn dat ondanks je retour onze service als goed hebt ervaren. Bedankt voor de mooie beoordeling en hopelijk een volgende keer beter! - Myrthe
Snlw geleverd, de jurk voldeed aan de beschrijving en het pakket en de doos waren persoonlijk . Lief kaartje erbij, ik ben klaar voor de kerst❤
Hi Ageeth, Wat fijn dat je goed bent geslaagd voor een mooie kerstjurk. Bedankt voor de mooie beoordeling en veel plezier ervan! - Myrthe
Een fijne zaak om kleding te kopen. Goede service, voor mij super kwaliteit. Dik tevreden.
Hi Marion, Wat fijn om te zien dat we je nog steeds blij kunnen maken met mode! Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de broek. - Myrthe
Snelle levering met een persoonlijk tintje. Alleen al de verpakking was een kadootje met de moeite genomen naam vermelding op de doos. Persoonlijk in de digitale wereld!! Helaas niet de juiste maar aanbevelen zeer waard!!
Hi Mirjam, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen! Bedankt voor je mooie beoordeling en hopelijk de volgende keer beter. - Myrthe
Altijd netjes en snel geleverd ook een leuk handgeschreven kaartje erbij met iets lekkers. Dus een feestje om iets te ontvangen
Hi Marion, Wat fijn dat jouw pakketje als een feestje aanvoelde! Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de blouse. - Myrthe
Duidelijke en snelle levering en altijd een persoonlijk berichtje! Ook fijn dat je kunt kiezen voor een post nl pakket automaat. Zeer tevreden over Ballegooyen Modes!
Hi Astrid, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen! Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van het t-shirt. - Myrthe
Mooi ingepakt en snel bezorgd
Hi Louise, Wat fijn dat je je pakketje snel in huis had. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de jurk! - Myrthe
Telefonisch contact gehad met een vraag over de webshop. Goed en snel geholpen, prima!
Hi Susanne, Wat fijn dat je goed en snel geholpen bent. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de riem! - Myrthe
Heel fantastisch geholpen en zo snel geleverd. Heel leuk mijn voornaam op het pakket te zien. Ik ben een en al lof.
Hi Florence, Wat leuk om te lezen dat onze persoonlijke touch je is opgevallen! Bedankt voor de mooie beoordeling en veel plezier van je Monari trui! - Amber
Zeer snelle en correcte behandeling.
Hi Wim, Wat leuk om je positieve beoordeling te lezen! Bedankt voor de mooie beoordeling en veel plezier van de Studio Anneloes blouse! - Amber