Filtre

superr!

besteld , snel en netjes geleverd

Prima afhandeling

Zowel het bestellen als de levering gingen zeer vlot.

Geweldig!

Verpakt in een mooie doos met een persoonlijke touch. Super!

goede communicatie en goede service erg tevreden

1e keer bestelling geplaatst en bij aflevering persoonlijk kaartje bijgevoegd zeer tevreden

Zeer verzorgd ontvangen.

Prachtige polo Leuk zo’n persoonlijke boodschap erbij Snelle levering Kortom geweldig

Super service

Ik kreeg mijn bestelling snel binnen. Helaas viel de outfit te groot uit, dus moest het retour. M.b.v. 'returnista' was dit snel geregeld, label geprint en pakket weggebracht. Ik ontving een ontvangstbevestiging van de winkel en verklaring dat het bedrag binnen 10 dgn op mijn rekening teruggeboekt zou worden. Binnen een paar dagen was dit al geregeld. Keurig.

Netjes correct goede service

Ervaring met de post was minder had een afleverings punt ingevuld deze werd door de post zelf veranderd . Blijkt deze niet meer te bestaan moest er zelf achteraan waar de broek nu afgeleverd was . Maar hij is binnen en geheel naar mijn zin en mooi . Vriendelijke gr Elly Kortekaas Breda

Super goed verzorgd.

Een plezier om zo’n pakje te openen. Personal touch.

Geweldig. Voor herhaling vatbaar.

Duidelijke beschrijving van artikelen. Hele fijne en vlotte afhandeling.

Broek laten komen, vond de pasvorm niet mooi naar de webshop gebeld kon hem gratis retourneren en advies geluisterd die ik welke ik kon bestellen. Dag erna al binnen. Top.

Snelle service en een perdoonlijk berichtje

Snel geleverd, leuk en persoonlijk jngepakt alsof ik een cadeautje krijg :-)

Makkelijk bestellen, grote keuze en snel geleverd. Mooi ingepakt en al en een persoonlijke boodschap. Zeer attent!

Zeer correct, snel en attent ,dat vind deze ventl

Zie hierboven !

Aanrader

Gisterenmiddag shirt besteld (in de sale) en vanochtend al thuis bezorgd. Netjes verpakt. Helemaal tevreden!

Perfect!

Snelle levering, keurig verpakt met een leuk kaartje er bij.

Zeer vlotte en nette afwerking

Donderdag besteld, zaterdag het artikel, keurig verpakt, in huis. Al meerdere keren iets bij van Ballegooyen besteld.

Duidelijke communicatie , pakketje met een persoonlijke boodschap , aangenaam verrast

Snelle levering product mooi precies naar mijn zin en de prijs is ook prima

PRIMA!

Snelle levering, netjes verpakt. Goede prijs.

Super te vreden

Duidelijke website, super snelle levering.

Snel en aardig

Super snelle verzending op een maandag, terwijl de winkel dan dicht zou zijn. Mooie verzendverpakking, met een lief kaartje zelfs.

25 Molenkade

Dussen 4271 AE