Mooi ingepakt en super snel verzonden!
Hi Jolein, Wat fijn dat je je pakketje snel hebt ontvangen. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van je gave Alix sweater! - Myrthe
Snelle service, persoonlijk kaartje bij de levering. Zeer tevreden.
Hi Tjarda, Wat fijn dat je zo tevreden bent na je bestelling. Bedankt voor deze mooie beoordeling en veel plezier van je Cambio broek! - Myrthe
Snelle levering. Product netjes ingepakt. Lief berichtje erbij.
Hi Marion, Wat fijn dat het bestellen je zo goed is bevallen. Bedankt voor deze mooie beoordeling en veel plezier van je nieuwe paarse top! - Myrthe
De levering van mijn bestelling was binnen 24 uur. Keurig verpakt en ben dus zeer tevreden
Hi Mar, Fijn dat je je pakketje snel in huis had. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van je nieuwe broek! - Myrthe
Zie bovenstaand
Hi JP, Wat leuk dat het kaartje je is opgevallen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van het colbert! - Myrthe
Prima service en snel binnen. Leuk verpakt!
Hi Marieke, Wat fijn dat je blij bent met je ontvangen pakketje. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van je paarse set! - Myrthe
Super ervaring bij het bestellen van mijn pak. En een lief kaartje erbij van Amber.
Hi Marjo, Wat leuk dat je zo enthousiast bent! Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van je mooie groene pak! - Myrthe
Leuk het handgeschreven en persoonlijk kaartje met naam
Hi Suzan, Leuk om te lezen dat de persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van je YAYA Blouse! - Myrthe
Lief handgeschreven kaartje en mooie kwaliteit.
Hi Thea, Wat leuk dat de persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor deze beoordeling en veel plezier van je Geisha blouse! - Myrthe
Zeer attent met persoonlijke noot.
Hi Edwin, Fijn om te lezen dat je blij was met je ontvangen pakketje. Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling! - Myrthe
Goede service en prima verpakt
Hi Petra, Wat fijn dat de service je goed is bevallen. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van je nieuwe jas! - Myrthe
Bestelling netjes verpakt en sneller dan verwacht in huis!!
Hi Angélique, Wat fijn dat je pakketje snel in huis was. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van je Nukus broek! - Myrthe
Scherp geprijsd en keurig en supersnel afgehandeld en: er zat een handgeschreven kaartje bij met een bedankje en de wens dat het met plezier gedragen zal worden. Lief toch?!
Hi Hugo, Wat leuk dat je zo enthousiast bent. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van het colbert! - Myrthe
Wat een mooi vest!! Héél erg blij mee
Hi Ineke, Wat fijn dat je pakketje snel is geleverd. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van je nieuwe vest! - Myrthe
Keurig en een leuk kaartje erbij was ook leuk
Hi Janny, Wat fijn om te lezen dat je blij bent met je pakketje. Bedankt voor deze mooie beoordeling en veel plezier van je EsQualo blouse! - Myrthe
Snelle bezorging. Persoonlijk kaartje erbij. Mooi ingepakt. Prachtig materiaal. Heel blij met mijn lange bodywarmer
Hi Milou, Wat fijn dat je zo blij bent met je ontvangen pakketje. Bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling en veel plezier van je bodywarmer! - Myrthe
Heerlijk om daar te shoppen.
Hi John, Fijn om te lezen dat je vriendelijk bent geholpen. Bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling en veel plezier van de jas! - Myrthe
jammer dat 't defect aan het kledingstuk niet is opgemerkt voor verzending, maar men denkt wel mee in oplossingen, dus toch 'n positieve beoordeling.
Hi Tineke, Wat jammer dat er een defect was aan het kledingstuk, maar fijn om te lezen dat je verder goed geholpen bent. Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling! - Myrthe
Zie titel
Hi Elmer, Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling en veel plezier van de trui! - Myrthe
prachtige winkel met hele mooie kleding. Pakket was zeer persoonlijk ingepakt, erg leuke ervaring.
Hi Sandra, Wat fijn om te lezen dat je het bestellen een fijne ervaring vond. Bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling! - Myrthe
Snelle levering, met zorg verpakt.
Hi Gerriëtte, Bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Veel plezier van je Monari shirt! - Myrthe
De door mij online bestelde Giacomo jas is prachtig. Zeker het vermelden waard is de manier waarop de jas verpakt werd. Mooie doos met een heel aardig, persoonlijk geschreven briefje dat mij veel plezier wenste met de nieuwe jas. Dat zijn van die kleine dingen die ertoe doen, vind ik. Persoonlijke klantenbenadering. Dat leidt tot klantenbinding. Later heb ik nog even, om aanvullende informatie te krijgen, mobiel contact opgenomen met Ballegooyen Modes. Ook toen werden mijn vragen weer heel vriendelijk en geduldig beantwoord. Ik zal zeker vaker op de website van Ballegooyen gaan kijken. Ze hebben bijzonder mooie modeartikelen. Een absolute aanrader!
Hi Anne, Wij vinden het ontzettend leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent. Bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling en veel plezier van je jas! - Myrthe
Het is erg leuk om je pakket te ontvangen. Op de doos staat je naam geschreven, een persoonlijk kaartje erbij. Netjes hoor en ook snel verzonden!
Hi Marlies, Wat leuk om te lezen dat je blij bent met je ontvangen pakket. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van je Alix the Label sweater! - Myrthe
Snel geleverd met persoonlijk bericht.
Hi Dik, Bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Veel plezier van je nieuwe items! - Myrthe
Normaliter schrijf ik zelden een ervaring. Voor Ballegooyen Modes maak ik een uitzondering. Je pakketje komt aan in een gepersonaliseerde doos, in deze doos trof ik ook nog eens een persoonlijk bedankje aan. Buiten dat de prijs al super was wordt je hier gewaardeerd als klant. SUPER.
Hi Theo, Wij vinden het ontzettend leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent. Bedankt voor deze mooie beoordeling en veel plezier van je nieuwe PME Legend trui! - Myrthe