Filtre

Gewoon goed

Fijn dat het zo makkelijk is om te bestellen.En keurig verzorgd.

Erg fijn

Leuk zo'n persoonlijk kaartje. Dort toch iets met je!!!

Snelle levering leuke attentie erbij

Snelle levering leuke attentie erbij heel persoonlijk!!

Prima op ‘n punt na.

Bij het openen van pakket kwam er een enorme parfum geur op me af. Ik weet niet of dit de bedoeling is, sommige winkels verfrissen het pakketje met een spray. Voor mij is het alsof het al gedragen is en niet prettig. Zo zonde om iets dat nieuw is uit te wassen alvorens je het aan doet. Ik weet niet wat het retour termijn is. Dit staat nl niet op de bon. Kunt u mij bellen op 0683985242 Met vriendelijke groet A.Vogelaars

Persoonlijke aandacht

Leuk om bij de bestelling een persoonlijk briefje te ontvangen van een verkoopster. Zo voel je je een echte klant en geen nummer zoals bij grote online bedrijven. Bestelling verzorgd ingepakt en geheel naar wens.

geweldig

een speciaal kaartje erbij geschreven voorop de doos afgeleverd met je naam erbij fantastisch dat is wel erg klantvriendelijk ga zo door

Snelle levering, goed product

De eerste keer dat ik hier besteld heb en het is zeker voor herhaling vatbaar. Het product is snel verzonden en met zorg verpakt. Ook zat er een persoonlijke noot bij het product. Aanrader!

Snelle levering, keurig in verpakking met 'persoonlijk tintje' maakt het bijna tot kadootje. Ik beveel deze website zeker aan.

Snelle levering, netjes verpakt met een leuk persoonlijk kaartje in de doos. Helaas was de top niet naar mijn zin en heb ik geretourneerd.

Snelle bezorging, persoonlijk kaartje erbij!

Persoonlijke, verzorgde en snelle levering!

De website van van Ballegooyen modes maar goede foto’s zien van hun mooie collectie. Het artikel dat ik koos, was netjes verpakt en er was een leuke persoonlijke noot toegevoegd. Top winkel!

Snelle levering, mooi verpakt

Niet tevreden over bezorging

Helaas heb ik mijn bestelling nooit ontvangen. De fout ligt bij post.nl denk ik. Terwijl we gewoon thuis waten kreeg ik bericht dat het pakje werd afgegeven bij een post.nl winkel. Ben niet in de gelegenheid het op te halen, dus gaat retour hoop ik.

Snel geleverd met een persoonlijke touch

Bestelling was de volgende dag binnen en er zat een leuk handgeschreven kaartje bij wat het persoonlijk maakt. En het shirtje wat ik had besteld zat ook nog goed dus was helemaal perfect. Zeer tevreden

snelle verzending en uitstekend verpakt

heel goed

Goedemorgen snelle levering

Goed en netjes verpakt

Jammer

Goedemorgen ik heb twee maten besteld. Ik houd er een .maar moet nu betalen om deze terug te sturen dat vindt ik niet klant vriendelijke afz mevrouw de harder

Keurige vlotte levering!

Makkelijk om te bestellen en vlotte keurige levering!

Uitstekende service

Het bestelde item is keurig netjes verpakt verzonden. Extra attent was het kaartje erbij met het "persoonlijke "berichtje. We zullen zeker vaker gebruik maken van Ballegooyen Modes.

Snelle service, persoonlijke boodschap

Snelle bezorging, Goed ingepakt.

Super netjes

Super netjes geleverd met een leuk persoonlijk bericht erbij.

Zeer snelle en goede bezorging

Zeer snelle en goede bezorging! Uitstekende verpakking met persoonlijke touch!! Wat een productbeleving!!

Geven elke keer wanneer je bestelling krijgt en wanneer, en super attent de verpakking met persoonlijk je naam erop erg attent

Super service

Snel verzonden, mooi verpakt en een persoonlijk briefje. Goede service!

25 Molenkade

Dussen 4271 AE