Ik had een shirt van geisha besteld. Het kwam binnen, heb de doos opengemaakt. Het shirt is prachtig, bovendien zat er een rolletje Pepermunt bij met een krtje veel plezier met je aankoop. Echt top!!! Groetjes van Ancora Vos
Hi Ancora, Wat leuk om op deze manier mee te kunnen lezen met jouw ervaring. Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review en veel plezier van jouw nieuwe Geisha shirt. - Manon
Snel bezorgd ,netjes verpakt
Hi Anja, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor het achterlaten van deze leuke beoordeling. - Manon
Snel ontvangen
Hi Angele, Dat horen we graag, tot de volgende keer! - Jesse
Mijn bestelling is snel verwerkt en ze geven er een persoonlijk tintje aan door een geschreven kaartje bij de bestelling te doen. Super
Hi Betty, Wat leuk dat je de moeite neemt om dit te schrijven, bedankt voor de mooie beoordeling! - Jesse
Heel netjes ingepakt snelle levering en kwaliteit super service
Hi Petra, Wat fijn om te horen, we zien je graag terug in Dussen of onze webshop! - Jesse
Hi Ingrid, Super dat je tevreden bent, tot de volgende keer! - Jesse
Snelle levering, mooi verpakt.
Hi Marga, Bedankt voor je beoordeling, dat vinden we fijn om te horen :) - Jesse
Snelle revering en netjes ingepakt.. zeer mooi product ontvangen.. op naar de volgende bestelling..
Hi Anouk, Wat fijn om je enthousiaste review te lezen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de blouse! - Myrthe
Wat een fantastische webshop is dit! Mijn bestelling werd heel snel geleverd en was met grote zorg ingepakt. Er zat zelfs een handgeschreven kaartje bij waarin men mij veel plezier wenste met mijn aankoop.
Hi Roos, Wat leuk om te horen dat je bent verrast door onze persoonlijke touch. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de Geisha jurk! - Myrthe
Vooral het kaartje bij de bestelling met een persoonlijke tekst vond ik leuk
Hi Yvonne, Wat leuk om te horen dat je bent verrast door onze persoonlijke touch. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de Summum broek! - Myrthe
Snelle levering en perfect verpakt
Hi Tineke, Wat fijn om te horen dat je blij bent met je ontvangen pakket. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de Tramontana top! - Myrthe
Mooi product en heel mooi verpakt en dat alles met een persoonlijk kaartje erbij.
Hi Joke, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de broek! - Myrthe
Goede ervaring. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Zeer snelle levering. Goed en mooi verpakt. Zeer tevreden
Hi Janny, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je ontvangen pakketje. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de jurk! - Myrthe
Kom al jaren met veel plezier naar Ballegooyen. Je wordt er super goed en vriendelijk geholpen, ze geven eerlijk hun mening als iets je niet staat. Ik ga er altijd met goed gevoel naar huis met mijn aankoop. Ze hebben diverse merken in de duurdere klassen, maar ook in betaalbare klassen. Laatst online een swing jumpsuit gekocht omdat ik geen tijd had om naar de winkel te komen. Jumpsuit paste geweldig, maar er zat alleen een plekje op. Gebeld en ik mocht de jumpsuit wassen en als de vlek er niet weg was mocht ik gratis de jumpsuit terug sturen en geld terug. Gelukkig ging het vlekje eruit na het wassen en ik was super blij. Dus ook online is de service super goed. Dank je wel en ga zo door, jullie doen het geweldig!! Lieve groetjes Renate Rombouts
Hi Renate, Wat fijn om te horen dat shoppen via onze webshop je ook goed is bevallen, naast dat je al jaren gezellig bij ons in de winkel langskomt. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de jumpsuit! - Myrthe
Het bestelde was snel binnen en was persoonlijk verpakt met een leuk kaartje.
Hi Margreet, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van je Freequent vest! - Myrthe
Fijn bedrijf. Doen wat ze beloven
Hi Riet, Wat fijn dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van je Studio Anneloes top! - Myrthe
Het online bestellen en afrekenen ging telkens niet goed. Tot 3x toe hielp een medewerker mij (via e-mail) en zo heb ik toch het leuke shirt besteld en (snel) ontvangen. Heel fijn....
Hi Ria, Wat fijn dat het uiteindelijk samen toch gelukt is om het t-shirt te bestellen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van het shirt! - Myrthe
Snelle levering en goede kwaliteit
Hi Trudie, Wat fijn dat je blij bent met je nieuwe jurk. Bedankt voor je beoordeling en hopelijk tot een volgende keer! - Myrthe
Snelle levering, keurig ingepakt en alles op een hele persoonlijke benadering.
Hi Marion, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de YAYA jurk! - Myrthe
Ik had de prachtige blouse gezien bij Ballegooyen Modes. De blouse van Geisha was inderdaad prachtig toen ik de blouse in mijn handen had, nog eens snel geleverd. Met een leuke Origenele boodschap erbij.
Hi Dorothea, Wat fijn dat je verrast bent door onze persoonlijke touch. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de mooie Geisha blouse! - Myrthe
Goede site, snelle en attente levering
Hi Ineke, Wat fijn dat je je bestelde item snel binnen had. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de &Co broek! - Myrthe
Keurig verpakt en met een persoonlijk kaartje erbij.
Hi Jacky, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de riem! - Myrthe
Reageren snel bij vragen en vlotte verzending. Leuke persoonlijke verpakking!
Hi Nancy, Wat fijn dat je snel bent geholpen en snel je pakket binnen had. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de Summum broek! - Myrthe
helemaal tevreden
Hi Trudy, Wat fijn dat je zo tevreden bent over je ontvangen pakket. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van je YAYA shirt! - Myrthe
Snelle bezorging, Super mooi verpakt met een leuk kaartje erbij! Het is echt een kadootje! Zal er zeker vaker bestellen.
Hi Suzanne, Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de pet! - Myrthe