Prachtige jurk, keurig verpakt in gepersonaliseerde doos!

De prachtige jurk zat keurig verpakt in een gepersonaliseerde doos en was er binnen een dag! Super!!

Het artikel is netjes verpakt en snel bezorgd

Wat ik bestelde werd mooi verpakt en met een heel vriendelijk briefje bij mij bezorgd, gewoon in de vorm van een cadeautje, wat een service! Blij mee!

Super service

Heel positief!

Zo vlug en goed geregeld

Duidelijke webshop en snel en goed geregeld.

heel goed

fijn telefonisch contact gehad, levering zeer snel en mooi verpakt

De hoogste score.

Heel goed. Service, te woord staan en bezorging. Super!!

Snelle levering, persoonlijke communicatie.

Mijn artikel werd snel geleverd. Nadat ik een fabricagefout had geconstateerd was de communicatie zeer plezierig en de afhandeling snel en correct.

Snelle levering, mooie, kwalitatieve producten.

Persoonlijke betrokkenheid.

Prettige ondersteuning in de zoektocht voor wat ik nodig had. Ook online een positieve ervaring door correcte afhandeling, Aangenaam verrast door de persoonlijk geschreven adressering van de voornaam.

Nette levering mooie schoenen

Alles netjes gegaan.

Verrassend persoonlijk geadresseerd, en een handgeschreven kaartje erbij maakt dat je je speciaal voelt. Echte aandacht voor de klant. Heel erg leuk. Groetjes Lucienne

Prima prijs en snelle levering

Snelle levering met persoonlijke touch

Artikel snel ontvangen (zondag besteld, dinsdag thuis), met zorg verpakt en atteent kaatje erbij. Het artikel zelf was ook top, maar dat wist ik al.

Keurig verzorgd

Keurig verzorgd

Bestelling keurig ontvangen

Snelle bezorging mooi produkt

Snelle bezorging, duidelijke site, mooi kwaliteit kleding

geweldig!

Keurig pakket en geweldige service!

Plezierig

Het is altijd plezierig om bij Ballegooyen Modes aankopen de doen. Ze hebben een mooi assortiment met een brede keuze en een fantastische service.

Zat een leuk kaartje bij

Snel geleverd en een leuk kaartje erbij. Super leuk

Snelle correcte levering.

Snelle, correcte levering. Jammer dat het artikel me niet goed paste. Binnen 2 dagen het bedrag al teruggestort. Heel netjes. Prima ervaring dus.

Geweldig snelle levering

Goede ervaring

SUPER HOE EEN PROBLEEM WORDT OPGELOST

Onderstaande Recensie aangepast! Nav onderstaande recensie heb ik contact gehad met klantenservice. SUPER hoe zij onderstaande klacht hebben opgelost! Complimenten aan de klantenservice!! Van 1 naar 5 sterren. Eerste recente was “Star” > Schijnbaar was er iets fout gegaan met afprijzing van een artikel in de webshop. Toen ik het artikel wilde ruilen voor een andere maat, moest ik het volledige bedrag betalen. Er was totaal geen meedenken of wat dan ook. De fout zat duidelijk aan hun kant, dat gaven ze toe, maar daar bleef het ook bij. Niet echt klantvriendelijk, erg jammer!

Bestelling werd snel geleverd. Leuk dat er ook een persoonlijk kaartje in de doos zat.

Snel geleverd,goed verpakt, top!!

Goede ervaring

25 Molenkade