Snelle levering. Kleding mooi verpakt en leuk dat er een kaartje bij zat!

Perfect!

Een beleving..., een persoonlijke aanhef op het pakket, een attentie in de doos. Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt. Erg attent.

Top geregeld

Snelle service, mooi verpakt!!

Makkelijk te bestellen op site. Duurt niet lang voordat je t binnen hebt. Heel leuk dat persoonlijke kaartje!

Snelle bezorging

Mooie zomerbloes van Fabienne Chapot. Op tijd geleverd.

Super service!

Was iets mis gegaan met mijn bestelling, direct actie ondernomen en opgelost

Fijne eerste ervaring

Idd de volgende dag in huis, persoonlijk ingepakt met leuk briefje erbij. Een fijn pakje om binnen te krijgen. Zeker voor herhaling vatbaar

Snelle levering, mooi verpakt.

Snelle levering, mooi verpakt,.

Snelle levering.

Op tijd geleverd, leuk briefje erbij. Kortom goed.

Mooie kleding, leuk pakketje

Heel blij met mijn nieuwe kledingsetje. Zat een leuk persoonlijk kaartje bij de in het pakketje en het was leuk verpakt! Top!

Overzichtelijk website, snelle levering

Overzichtelijke website, snelle levering

Snelle levering en goede communicatie

Goed geregeld daar.

Keurig, verzorgde, persoonlijke bestelling!

Leuk die persoonlijke touch bij het in ontvangt nemen van mijn bestelde pakketje.

Kreeg een persoonlijk briefje erbij. Netjes ingepakt.

Toppie

Snel geleverd met een heel attente persoonlijke boodschap erbij

Vond het heel leuk verpakt naam voorop en een heel leuk kaartje bij de blazer .miste alleen de tas van beuamont die krijg je er meestal bij als je dit product koopt .

Hoe leuk je naam groot op de doos en in de doos een persoonlijk kaartje en mintjes. Broekpak was lekker op tijd binnen. Dikke 10. Bedankt Erica

Netjes bezorgt met een persoonlijke touch!!

Goede kwaliteit!

Ik was zeer aangenaam verrast door de gezellige en gepersonaliseerde ontvangst van mijn bestelling. Ik werd er super blij van.

Snelle levering met persoonlijk nootje

Zeer prettig! Leuk kaartje erbij.

Super!!aanrader!!

Alsof je in de winkel bent geweest. Echt persoonlijk

Blij verrast

Mijn online aankoop ging prima en binnen 48 uur ontving ik mijn mooie blouse. Op de doos stond mijn naam handgeschreven. Dat trok mijn aandacht. Toen ik de doos opende zag ik dat mijn blouse met veel aandacht verpakt zat in mooi inpakpapier. Ook hier weer een handgeschreven briefje en een rolletje snoep. Doen jullie goed :-)

Tevreden

25 Molenkade