Uitmuntend

Heel netjes verpakt goede service heel leuk kaartje erbij gehad. Van een verkoopster heel tevreden

Goed verpqkt

Met pakbon wat erg prettig is voor eventueel omruilen of retour. Erg leuk ook een handgeschreven persoonlijk kaartje erbij!

Fantastisch, en snel.

Leuk verpakt, persoonlijk kaartje erbij, men voelt zich gewaardeerd als klant.

Goede, snelle en nette service

Mijn bestelling was heel snel geleverd en keurig ingepakt als een kadootje met heel leuk mijn naam op de verpakking

Mooi product en snelle levering!

Mooie producten ook in de grotere maten!

Jasje van mijn favoriete merk Florez besteld. Deze was de volgende dag al binnen. Mooi verpakt met een geschreven kaart erbij.

Snelle en vriendelijke ervaring

Ik had een broek besteld, kreeg netjes een bevestiging en update via de mail. Broek was snel geleverd en netjes verpakt met een leuk geschreven kaartje erbij die aan mij gericht was, vond ik heel attent. Broek paste prima. Ben heel blij met mijn aankoop en zal in de toekomst zeker vaker bestellen bij Ballegooyen Modes.

Prima!, netjes verpakt, met zorg ingepakt, erg leuk ook , de persoonlijke boodschap

Plezierig.

Ballegooyen gooit hoge ogen

Cast Iron vest besteld, vlot afgeleverd met persoonlijke noot, echter niet geheel naar wens en retourneren was gemakkelijk en snel geregeld.

Op tijd ontvangen. Keurig verpakt.

Snelle levering super leuke producten en de details van de levering je naam op de doos een persoonlijk kaartje bij je aankoop echt super leuk gedaan !!! Een dikke 10+ zeker een klant rijker !!

Snelle levering, met een leuk/gezellig kaartje erbij, over het product wat ik besteld had. Ga zo door, vooral in deze tijd, doet dat een mens goed

Gezellige ochtend met vriendin, leuke items gekocht, aardige verkoopmedewerkers, leker koffie en thee.

Netjes op tijd geleverd, product voldoet aan verwachting

Netjes op tijd geleverd, product voldoet aan verwachting

Super tevreden

Hele goede service. Alles gaat vlot heel tevreden

Zeer tevreden!

Heb een hele mooie blouse ontvangen en daarbij zat een leuk bedankkaartje bij! Top!

Vandaag besteld en volgende dag in huis, had 2 maten besteld en smiddags meteen weer een maat retour gestuurd en binnen 2 dagen stond het alweer verrekend bij afterpay zodat ik kon betalen. Goede service v Ballegooyen bestel vaker bij u ga zo door. Groet Marja vd Linden

Servicegericht en persoonlijk

Het persoonlijke startte al bij openmaken pakketje met een handgeschreven kaartje. Toen ik de kaartje eraf had geknipt en achteraf gezien het kledingstuk te klein was, mocht ik het kledingstuk met de kaartjes alsnog terugsturen. Wat een service!! Nu gauw de juiste maat bij hen bestellen :-)

Trui keurig verpakt en heel tevreden met de aankoop Heel attent met een geschreven kaartje en dat in de sale

Uitstekende service

Leuk zo’n persoonlijk handgeschreven kaartje. Mooie verpakking! Blij verrast.

Erg goed verpakt snelle levering goede communiatie

niets meer aan toe te voegen

Goede site, snelle levering, kleding keurig verpakt opgestuurd.

Fijne winkel met veel keus.

Ik ben prettig geholpen en kreeg goed advies.

Prima ervaring

Geweldige service, klantvriendelijk als pakketje thuis wordt bezorgd zit er een leuk persoonlijk kaartje bij, voor mij een dikke 9

25 Molenkade

Dussen 4271 AE