Snel ontvangen met een persoonlijke touch. Doet het altijd goed. De PME overhemd zit als gegoten.
Hi Marc, Wat fijn dat het overhemd helemaal goed zit voor je! Veel plezier ervan en bedankt voor het achterlaten van deze leuke beoordeling. - Manon
Helaas was mijn aankoop te groot. Ik wil toch een goede score doorgeven. Ik heb gebeld en kreeg een vriendelijke mevrouw aan de lijn, die echt wel wat extra moeite deed om informatie over de kleding te geven. Ook werd de bestelling snel bezorgd.
Hi Silvia, Wat fijn dat je ondanks dat jouw aankoop niet helemaal goed paste toch zo tevreden bent. Bedankt voor de leuke beoordeling en hopelijk is jouw item de volgende keer wel helemaal naar wens. - Manon
Het bestelde kwam mooi en zorgvuldig verpakt aan en werd snel geleverd. Ook zat er handgeschreven, zeer persoonlijk kaartje bij...kortom: dik en dik tevreden!
Hi Greetje, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor het achterlaten van deze leuke beoordeling. - Manon
Ik ben superblij met mijn mooie jurk. Super klantenservice, heel prettig geholpen. Makkelijk bestel- en retourproces. Top ervaring!
Hi Marjan, Fijn om te horen dat je alles zo goed hebt ervaren! Bedankt voor je leuke boordeling. - Manon
Ksnelle levering Keurig verpakt Top!
Hi Annemiek, Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent en bedankt voor je beoordeling - Manon
Hi Jacqueline Bedankt voor je leuke beoordeling! We zien je graag nog eens terug op onze webshop of gezellig in de winkel. - Manon
Goede site, goede service, snel verstuurd en leuk verpakt!
Hi Renske, Wat leuk dat je zo enthousiast bent! Veel plezier van jouw nieuwe broek en bedankt voor je beoordeling. - Manon
Snelle levering, mooi verpakt, persoonlijk kaartje erbij; kortom veel aandacht voor service.
Hi Caro, Wat leuk om jouw ervaring te lezen op deze manier. Bedankt voor de leuke beoordeling. - Manon
Dit was mijn eerste ervaring met Ballegooyen, maar zeker niet de laatste! Heel snel verzonden, erg netjes verpakt en voorzien van een persoonlijk geschreven kaartje. Perfect!
Hi Diny, Wat leuk dat we je weer eens terug gaan zien op onze webshop! Bedankt voor je leuke beoordeling. - Manon
NVT
Hi Ingrid, Wat een leuke beoordeling heb je achtergelaten! Bedankt daarvoor en hopelijk zien we je nog eens terug op onze webshop. - Manon
Super leuk kaartje erbij.
Hi Yvonne, Wat leuk dat je een beoordeling hebt achtergelaten! Fijn dat je zo enthousiast bent en we zien je graag terug op onze webshop of in de winkel ;) - Manon
Snelle geleverd, prachtig ingepakt, was een feestje om uit te pakken! Met een handgeschreven kaartje erbij! Gewoon top!
Hi Annie, Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent! Bedankt dat je een beoordeling hebt achtergelaten. - Manon
Zie boven
Hi Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor het achterlaten van deze leuke beoordeling. - Manon
Goede ervaring en perfecte verzending.
Hi Peter, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor het achterlaten van deze leuke beoordeling. - Manon
Toen ik m'n pakketje kreeg werd ik nog enthousiaster toen ik het uitpakte want er zat een onwijs leuk kaartje bij. Heel persoonlijk. Dat is iets wat een Zalando of een about you niet doet en toch vind ik dat net ff die extra touch
Hi Miranda, Wat leuk om op deze manier jouw ervaring te kunnen lezen en wat een mooi compliment! Bedankt dat je de tijd hebt gekomen om deze beoordeling achter te laten. - Manon
Overzichtelijke web site,snelle levering en zorgvuldig verpakt!
Hi Joan, Wat een complimenten! Daar worden wij blij van. Veel plezier van de nieuwe jas. - Manon
mooie spullen en snel geleverd
Hi Hella, Bedankt voor je compliment! Leuk dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. - Manon
Zo leuk een persoonlijk kaartje erbij.
Hi Henriette, Bedankt voor je leuke beoordeling! Veel plezier van jouw nieuwe item. - Manon
Aan te bevelen.
Hi Carla, Leuk dat je een beoordeling achterlaat! Bedankt daarvoor en hopelijk mogen we je nog eens ontvangen op onze webshop. - Manon
Snelle levering, goede prijs en persoonlijke touch in een stijlvolle verpakking. Top!
Hi Janet, Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent! Veel plezier van jouw nieuwe Studio Anneloes top. -Manon
Snelle verzending, netjes ingepakt.
Hi Annemiek, Goed om te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor je leuke beoordeling. - Manon
Pepermuntje en handgeschreven briefje met gelukwens. Online, maar de service van een store.
Hi Jaap, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je leuke beoordeling en hopelijk zien we je nog eens terug op onze webshop. - Manon
Snelle levering Correcte afhandeling
Hi Wilma, Fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen! Veel plezier van je nieuwe item. - Manon
Hi Sjors, Bedankt voor het achterlaten van deze leuke beoordeling. - Manon
Leuke verrassing die je thuis krijgt. De door, het kaartje, kleding netjes verpakt, kortom top ervaring!
Hi Pauline, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Veel plezier van de nieuwe items en bedankt voor je beoordeling. - Manon