Mooie winkel met duurzame kleding van heel veel merken. Goede service zowel in de winkel als online.

Van bestelling tot levering ... Top!

Ideaal om vanaf de bank je bestelling te kunnen doen ... 2 dagen later wordt er aangebeld en het pakketje keurig ingepakt persok lijk afgeleverd. Klantgerichtheid ten top!

Makkelijke shop

Zeer tevreden . Je kunt de bestelling ook bij de winkel afhalen.

Mooi verpakt, op tijd en persoonlijk. Superplies! Oh ja: vest is ook leuk!!

Harstikke goed

Heel netjes afgeleverd door hun zelf mooi verpakt goede kwaliteitskleding De trui was heel mooi precies de kleur Dank je wel voor de Service groetjes Betsie

Helemaal naar wens

Prima bezorging en jasje naar wens

Een cadeautje !!!

Keurig netjes ingepakt , handgeschreven kaartje erbij en “special delivery by Jolanda ( Veen kent Veen ;). ) Kortom…zeer tevreden !!!

Perfect!

Supersnelle levering, keurig verpakt en een leuke persoonlijk briefje erbij!

Super snelle levering

Snelle levering en een persoonlijke boodschap van Nel, erg leuk!

heel goed

behalve de materiaal beschrijving op internet, mis ik nog steeds

Snelle levering, handgeschreven kaartje erbij en een kleine attentie.

Fantastisch!

Mooi ingepakt met een persoonlijk touch! En niet te vergeten.. het truitje was prachtig:)

Fijne persoonlijke benadering

Het product werd snel in een gepersonaliseerde doos met een leuk bedankkaartje en wat extra's. Fijn dat er nog bedrijven zijn die ondanks internet persoonlijke aandacht geven.

Een snelle levering, met een persoonlijke boodschap heel attent

Dat is nog eens fijn bestellen!

Heel snel geleverd en zeer mooi verpakt. Met een handgeschreven kaartje erbij en nog een cadeautje. Super....ga hier zeker vaker bestellen. Er is echt aandacht aan besteed dat kan je zien en voelen.

Geweldige service

Fijne hulp bij het digitaal uitzoeken. Perfecte en snelle vermaakservice en snelle levering!

De trui is zoals ik verwachten , mooi

Superservice!

Een persoonlijke en snelle service. Ik had wat problemen met het verzilveren van een kadokaart. Dat werd zonder gedoe snel opgelost.

mooie overhemden top geregeld

Mooie collectie en fijne webshop. En in mijn pakketje een persoonlijk berichtje is altijd leuk !

Prima ervaring

Product snel geleverd en als extra zat er een leuk mondkapjes bij.

Prima , snelle levering

Een kaart met een geschreven felicitaties voor de aankoop , een mondkap en een rolletje snoep . De levering van erg snel , netjes ingepakt in folie , al met al een plezierige ervaring met Ballegooyen mode .

Super snelle levering en een leuke persoonlijke touch erbij

Duidelijke site, snelle levering

FANTASTISCHE SERVICE

IK BEN HEEL ERG TEVREDEN MET HET OMRUILEN VAN MIJN BESTELLING EN DAT DIT PERSOONLIJK BIJ MIJ THUIS WERD OPGEHAALD EN HET GOEDE PAKKET WERD MEEGEBRACHT BETERE SERVICE KAN IK NIET WENSEN NOGMAALS DANK DAARVOOR GROETJES CORRY

TOP! Snelle levering.

Hele snelle levering mooi verpakt en een cadeautje erbij !

25 Molenkade

Dussen 4271 AE