Makkelijk te bestellen via website, snel geleverd!
Hi Chantal Fijn om te lezen dat het bestellen zo duidelijk voor je was! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Keurig op tijd en bestelling maar wens
Hi Gea, Fijn dat de bestelling helemaal naar wens is! Veel plezier ervan en bedankt voor je beoordeling. - Manon
Prima webshop en snelle service
Hi Marja, Bedankt voor je leuke beoordeling! Veel plezier van jouw nieuwe rok - Manon
persoonlijk en vlotte bezorging
Hi Annelien, Wat fijn om te horen dat je ons een 10 geeft! Bedankt voor je leuke beoordeling en veel plezier van jouw nieuwe Studio Anneloes broek. - Manon
Niet anders verwacht
Hi Peggy, Wat fijn dat we aan je verwachtingen hebben voldaan! Veel plezier van jouw nieuwe Lofty Manner outfit. - Manon
Supersnelle levering, netjes verzorgd met een leuk persoonlijk briefje erbij! Helemaal super, dank jullie wel!
Hi Mariëlle, Wat een enthousiaste beoordeling, heel leuk om te lezen! Bedankt daarvoor en hopelijk zien we je nog een keer terug op onze webshop. - Manon
Duidelijk, snel en netjes. Leuke persoonlijke boodschap erbij
Hi, Bedankt voor de leuke beoordeling! Fijn om te lezen dat alles naar wens is. - Manon
Ballegooyen Modes leverde zeer snel mijn mooie sjaal. Goed verpakt, leuk persoonlijk kaartje erbij. Enige jammere, dat ik rond Black Friday geen korting heb genoten (het was een dure sjaal).
Hi Gea, Bedankt voor je beoordeling! Leuk om te lezen dat je tevreden was met het pakketje. We hebben inderdaad geen Black Friday deals gehad dit jaar wie weet zie je wanneer we een andere actie hebben nog een leuk item op onze webshop. Hopelijk heb je al veel plezier van je sjaal gehad tijdens deze koude dagen. - Manon
Het product was goed , maar overcompleet , er was al een shirt gekocht . Wilde het retourneren maar dat kost bij DHL 7,25 en dat is teveel voor mij . Retourneren moet kosteloos zijn vind ik . Ik zal daarom nooit meer iets bij deze firma kopen .
Hi Ineke, Bedankt voor je beoordeling, zonde dat die overcompleet was! Fijn dat je aangeeft hoe je erin staat qua retouren. Helaas kunnen we er niet aan om naast de verzendkosten ook de retourkosten te vergoeden. Wel bieden we met Returnista een oplossing aan waarmee je gemakkelijk kunt retourneren en minder retourkosten kwijt bent. Hopelijk kunnen we je in de toekomst toch nog een keer positief verrassen en nogmaals bedankt voor je feedback! - Jesse
Hi Ans, Goed om te horen! Veel plezier van jouw nieuwe shirt en bedankt voor de beoordeling. - Manon
Persoonlijk briefje bij de kleding wordt erg gewaardeerd
Hi Janco, Leuk om te horen dat je ons kaartje zo kan waarderen! Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van jouw nieuwe jas. - Manon
Ik had een mooie blouse besteld. Daarbij zat een leuk persoonlijk berichtje om me daarmee veel plezier te wensen. Is toch wel erg gezellig in deze tijd. Ik kan dat erg waarderen. De service was ook erg snel. Kortom: erg tevreden.
Hi Natasja, Wat leuk om te lezen dat je zo blij verrast bent door het pakketje. Veel plezier van jouw nieuwe blouse! - Manon
Erg attent om een persoonlijk geschreven kaartje erbij te ontvangen! Houden zo!
Hi Bedankt voor de leuke beoordeling! Veel plezier van jouw nieuwe jas. - Manon
Kreeg snel mijn blazer. Helemaal blij en leuke note van Myrthe. Ik heb dit ook gemaild dat het zo attent was!
Hi Ylona, Wat leuk dat je een beoordeling achterlaat! Fijn dat het bestellen zo goed bevallen is en veel plezier van jouw nieuwe blazer. - Manon
Leuk, met persoonlijk kaartje erbij! Snelle levering
Hi Jolanda, Bedankt voor je leuke beoordeling! Veel plezier van je nieuwe Studio Anneloes vest. - Manon
Mijn blouse had ik binnen 1 dag in huis. Keurig verpakt met een briefje en nog een kadootje.
Hi Monique, Wat goed om te horen dat de blouse zo snel bij je thuis was! Kan je lekker snel genieten van jouw nieuwe Studio Anneloes blouse. - Manon
Goede en snelle levering! Het was echt een cadeautje om te ontvangen, heel leuk gedaan! Mooi ingepakt met leuk briefje en presentje! Heel tevreden en zal zeker nog een keer een bestelling plaatsen!
Hi Patty, Wat leuk om te horen dat je het pakketje zo leuk vindt! Veel plezier van jouw nieuwe Studio Anneloes broek. :) - Manon
Goed op weg geholpen door Jesse
Hi Ivonne, Wat leuk om te horen dat je zo goed bent geholpen door Jesse. Ik zal het aan hem doorgeven ;) Bedankt voor je leuke beoordeling. - Manon
2de keer besteld. Zorgvuldig verpakt en verstuurd. Helaas paste deze ronde de kleding stukken niet;(
Hi, Wat jammer dat de items je niet helemaal goed zaten. Bedankt voor je leuke beoordeling! Hopelijk gaat de volgende ronde beter ;) - Manon
Mijn volledig nieuwe garderobe van het laatste jaar komt voor 95 % bij Ballegooyen vandaan. Ik word leuk geholpen door jullie enthousiaste en kundige medewerkers. Geweldige winkel.
Hi Inge, Wat leuk om te horen dat je zo veel items in je kast hebt hangen die je bij ons hebt gekocht! Bedankt voor je compliment en we hopen je nog vaak in onze winkel te mogen ontvangen. - Manon
Vlotte levering. Pakketje is met zorg en feestelijk ingepakt met een persoonlijk kaartje. Retourneren is makkelijk (maar zou net iets handiger kunnen als er al een retourlabel bij zat)
Hi Anja, Leuk om te lezen dat je zo blij bent met het pakketje! Bedankt voor je beoordeling en hopelijk zien we je nog eens terug op onze webshop. - Manon
De levering was snel, heel netjes verpakt en er zat een persoonlijk geschreven briefje bij. Dat maakt het tot een cadeau-ervaring.
Hi Louise, Wat goed om te lezen dat je ons 'cadeautje' zo leuk hebt ontvangen! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Bestelling was snel bezorgd en met een leuk persoonlijk geschreven briefje erbij. Helemaal top!
Hi Katinka, Bedankt voor je leuke beoordeling! Veel plezier van jouw nieuwe Co'couture blouse. - Manon
Retour aanmaken erg omslachtig, kontaktgwhad met Retournista, was perfect hoor, goed geholpen, maar onnodig indien een retourlabel wordt bijgevoegd, jammer.
Hi Beryl, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat het contact met Returnista goed is verlopen. Omdat het retourproces via hen loopt is het niet mogelijk om van te voren al een retoursticker in de doos bij te voegen. We zullen jouw tip meenemen ter verbetering van ons retourproces. - Manon
wat ik ook bestel het klopt altijd en ik heb het snel in huis
Hi Carla, Wat goed om te horen dat je zo blij bent met de bestellingen! Veel plezier van jouw nieuwe Frank Walder broek. - Manon