Voor het eerst bij dit bedrijf besteld. 2 dagen later een keurig verpakt pakket binnen er een leuk bedank kaartje….. het zijn de kleine dingen die het winkelen heel fijn maken.
Hi Anke, Wat leuk om op deze manier jouw ervaring te lezen! Bedankt voor je leuke beoordeling en hopelijk zien we je snel weer terug op onze webshop. :) - Manon
Ik had 2 artikelen besteld. Deze werden zeer snel en keurig geleverd. Het retourneren ging prima, en de kleding is erg mooi. Verder nog mail gestuurd naar 1 vd medewerksters en kreeg ook hier snel een reactie op, en zij heeft mij keurig laten weten hoe de stand van zaken was van een besteld artikel. Helaas was deze uitverkocht, maar zij heeft alsnog geïnformeerd, of dat het artikel nog nageleverd kon worden. Kortom uitstekende service!!
Hi Anita, Wat goed om te lezen dat je zo blij bent met hoe het contact is verlopen! Bedankt voor je leuke beoordeling en hopelijk zien we je weer een keer terug op onze webshop. -Manon
leuk zo'n kaartje bij de aankoop met een persoonlijk kledingadvies, heel attent!
Hi Helma, Leuk om te horen! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Dit was de eerste keer dat ik online besteld heb. Maar perfect geregeld.
Hallo, Wat leuk dat je onze webshop hebt gevonden en dat het je zo goed bevallen is! We zien je graag terug op onze webshop ;) - Manon
de blouse waren mooi en goed verpakt, en precies de kleur die ik zocht mijn compliment.
Hoi Tonnie, Fijn dat de blouse helemaal naar je zin is! Veel plezier ervan en bedank voor je leuke beoordeling. - Manon
Bij ontvangst van mijn pakket zat een kaartje met een persoonlijke tekst. Bijzonder lief Wellicht een kleine moeite welke zeer gewaardeerd wordt Top
Hoi Helga, Wat leuk dat het je het persoonlijke kaartje zo kan waarderen! Veel plezier van je nieuwe items en hopelijk zien we je weer een keer terug op onze webshop. - Manon
Snelle levering Correcte afhandeling betaling. Niets terug behoeven te sturen.
Hi José Wat fijn dat jouw bestelling helemaal naar wens is! Bedankt voor je leuke beoordeling en veel plezier van je nieuwe items. - Manon
Keurig verzonden, een leuk kaartje erbij. Erg jammer dat het artikel wat ik besteld had niet paste .
Hi Herma, Jammer dat het item niet helemaal goed paste! Bedankt voor je leuke beoordeling en hopelijk zien we je weer een keer terug op onze webshop. ;) - Manon
Snel geleverd. Mooi en goed verpakt. Leuk een kaartje en pepermuntje erbij. Heel attent.
Hoi, Wat leuk om te lezen dat je blij bent met het pakketje. Veel plezier ervan en bedankt voor je beoordeling. - Manon
Zowel in de webshop als in de winkel alleen maar goede ervaringen. Deskundig en vriendelijk personeel. Denken mee en luisteren goed naar wensen. Pakjes worden keurig en verzorgd verzonden. Ik vind deze winkel echt een aanrader.
Hoi Inge, Wat leuk om dit van jou te lezen zeg! Daar worden wij super blij van. Bedankt voor je leuke beoordeling en hopelijk zien we je snel weer :) - Manon
Erg aardig en alles verliep soepel, top
Hi Marianne, Wat goed om te horen dat alles goed is verlopen en je zo positief bent! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Fijn dat ik bij de firma Ballegooyen zo goed terecht kon. Snel en netjes verzorgd
Hi Tine, Bedankt voor je leuke beoordeling en veel plezier van je nieuwe items. - Manon
Bestellen en betalen via de site ging probleemlos. Ik heb de kleding opgehaald in de winkel; het wordt meteen na het bestellen klaargezet. Het zat in een mooi zwart tasje met een hangeschreven bedankkaartje. Ben helemaal tevreden!
Hoi Adrienne, Wat fijn om te lezen dat het bestellen en ophalen in de winkel allemaal zo goed is bevallen! Bedankt voor je leuke beoordeling. - Manon
Top ervaring! De levering ging snel ! Heel leuk persoonlijk geschreven kaartje erbij, dat vond ik wel zo leuk! En goed verpakt. Heel attend! Ook afterpay is gemakkelijk…. Als het dan niet past kan het zo retour! Dan heb je geen gedoe met geld terug ontvangen enz.
Hoi Yvonne, Goed om te lezen dat je alles zo positief hebt ervaren. Bedankt voor je leuke beoordeling en hopelijk tot snel :) -Manon
Het voelde als heel persoonlijk! Heel lief zo’n kaartje met persoonlijke boodschap erbij
Hoi Doritha, Wat leuk dat je het ontvangen van het pakketje zo positief hebt ervaren. Bedankt voor je leuke beoordeling. - Manon
Alles was perfect,geen klagen
Hoi Ellie, Goed om te horen! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Prima hoor
Hi, Leuk om te horen en bedankt voor je beoordeling. - Manon
Voor de eerste keer besteld. Fantastische afwikkeling en service. Bedrijf is zeker aan te bevelen!!!!!
Hoi Margré, Wat leuk dat je zo positief bent! Dat lezen we graag. Bedankt voor je leuke beoordeling. - Manon
Leuk persoonlijk briefje bij bestelling
Hoi Rob, Goed om te horen dat je zo positief bent. Bedankt voor je leuke beoordeling. - Manon
snelle levering en ingepakt als een cadeautje!
Hi Anne, Wat leuk dat je het uitpakken van ons pakketje ervaart als een cadeautje! Veel plezier van jouw nieuwe item en bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. - Manon
keurig verpakt en afgeleverd
Hi Marguerite, Bedankt voor je leuke beoordeling! Veel plezier van je nieuwe item. - Manon
Soepel, snel. Product juist en snel geleverd. Verpakking straalde luxe uit! Product voldeed aan mijn wens. Site was overzichtelijk.
Hi Marijke, Wat leuk om jouw beoordeling vol complimenten te lezen! Bedankt daarvoor en hopelijk zien we je weer een keer terug op onze webshop. - Manon
Werden netjes gebeld toen 1 artikel er niet meer was.
Hoi Thea, Het was jammer dat het item niet meer op voorraad was.. Fijn dat je onze service toch als goed hebt ervaren, daar worden wij natuurlijk blij van! Bedankt voor je mooie beoordeling. -Manon
Zowel in de winkel en webshop, goede service. Bekwaam en vriendelijk personeel. Assortiment top.
Hi Willem Wat leuk om te horen! Bedankt voor je leuke beoordeling en veel plezier van je nieuwe items. - Manon
Perfecte service Jas was zoals afgebeeld op de website . Er zat een persoonlijke boodschap bij. Communicatie liep voortreffelijk echt een aanrader
Hi Hans, Fijn om te horen dat de jas helemaal naar wens is! Veel plezier ervan en bedankt voor je leuke beoordeling. - Manon