Fijne winkel. Goede service en vriendelijk personeel. Mooie, trendy kledinglijnen.
Hi Annemiek, Wat leuk om te horen! Bedankt voor je beoordeling en hopelijk zien we snel weer een keer in de winkel. - Manon
Niks op aan te merken!
Hi Conny, Wat leuk om te horen heel veel plezier van je nieuwe items. - Manon
persoonlijk pakketje, mooi ingepakt
Hi Willie, Wat leuk om te horen! Bedankt voor je mooie beoordeling. - Manon
beeldig jurkje, mooi verpakt, leuk kaartje erbij kortom helemaal goed.
Hi Cecile, Veel plezier van jouw nieuwe jurkje en bedank voor je leuke beoordeling. - Manon
Bestelling via webshop al zeer snel in huis in een mooie verpakking vergezeld van een persoonlijk bedankbriefje!! , waar maak je dat nog mee? En het bestelde was precies wat ik er van verwachte.. Zeker voor herhaling vatbaar!
Hi John, Wat goed om te horen dat het item wat je hebt besteld goed in de smaakt valt! Bedankt voor de leuke beoordeling, daar worden wij blij van. Hopelijk tot snel ;) - Manon
Zie boven
Hi Helma, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Top service met een persoonlijk tintje.
Hi Dennis, Wat leuk om te horen! Hopelijk zien we je weer een keer terug op onze webshop. - Manon
Fijne en snelle service
Hi Anne-Mieke Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Zo als altijd groot assortiment, voor elk wat wils. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Ook het kopje koffie of thee wordt zeer gewaardeerd.
Hi Marijke, Wat leuk dat je een beoordeling achterlaat! Bedankt voor je mooie compliment en hopelijk zien we je snel weer ;) - Manon
Jammer dat de voorraad op de website niet up-to-date is. Mijn bestelling werd geannuleerd, omdat het product niet voorradig was. Binnen 2 dagen stond werd mijn geld teruggestort.
Hi Franca, Het is inderdaad heel erg jammer dat de voorraad van jouw bestelde item niet up-to-date was! Het komt helaas wel eens voor dat een besteld item precies op dat moment wordt verkocht in de winkel waardoor we hem niet kunnen opsturen. Nogmaals onze excuses en we hopen je een andere keer te kunnen helpen aan een leuk item. - Manon
Bestelproces verliep vlot, gratis verzending vind ik een grote plus. Klacht werd heel netjes opgelost. Superfijn!
Hi Rietje Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We hopen je snel weer een keer terug te zien op onze webshop. -Manon
Keurig!
Hi Mirjam Wat goed om te horen! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
De verkoopsters waren heel behulpzaam en niets was teveel.
Hi Josine, Wat leuk om te horen! Ik ga het doorgeven aan het team, altijd leuk zo'n mooi compliment. - Manon
Wat is Ballegooyen toch een prettige winkel voor het kopen van zowel dames- als herenkleding. Je wordt er goed en vakkundig (zeer zeker n1et opdringerig) geholpen. De verkoopsters verplaatsen zich in de klant en niet in een mogelijke aankoop. Deskundig personeel dat graag een stapje extra wil maken om het de klant naar de zin te maken. Een reden om nog een keer terug te komen.
Hi Eveline, Wat leuk om jouw ervaring te lezen! Bedankt voor je mooie compliment, daar worden wij blij van. Veel plezier van je nieuwe items en we zien je graag weer terug in onze winkel :) - Manon
Ook na retourzending alles correct afgehandeld
Hoi Ria, Fijn dat je het afhandelen van de retour als goed hebt ervaren. Bedankt voor je beoordeling en hopelijk zien we je weer een keer terug op onze webshop. - Manon
Snelle levering met een leuk persoonlijk kaartje:)
Hi, Wat leuk om te horen! Bedankt voor je leuke beoordeling. - Manon
Ik heb een shirt besteld bij jullie. De levering was nog sneller dan ik verwacht had. Het was heel mooi ingepakt met een persoonlijke boodschap en pepermuntjes erbij. Echt heel gezellig om zo iets bij jullie te bestellen.
Hi Astrid, Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent met jouw bestelling! Heel veel plezier van je nieuwe shirt en hopelijk zien we je weer een keer terug op onze webshop. - Manon
Keurig telefonisch tewoordgestaan en meegedacht door medewerkster. Vervolgens bestelling snel geleverd , mooi verpakt met ‘n vriendelijk kaartje
Hi Ine, Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent, daar worden wij blij van! Veel plezier van je nieuwe item. - Manon
Het zijn de kleine dingen die het doen!
Hi Steven, Wij zijn blij dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je leuke beoordeling. - Manon
Goed verzorgt en snel
Hi Janneke, Goed om te horen! Bedankt voor je leuke beoordeling. - Manon
Grote mooie collectie
Hi Ivonne, Wat leuk om te horen. Ik vond het ook leuk om jullie te helpen! - Joyce
Overzichtelijke webshop, snelle levering en bestelling was keurig verpakt
Hi Anna, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je beoordeling en hopelijk zien we je snel weer terug op onze webshop. - Manon
Ik bestelde een leuke rok in maat L - dacht ik - maar bij het nalezen van mijn bestelling zag ik dat ik een M besteld had. Vervolgens bestelde ik de rok in L en voegde de tekst toe dat de eerder bestelde maat M een vergissing was. De dag erop kreeg ik keurig maat L toegestuurd. Het bericht was opgepakt en uitgevoerd. Super snel en correct. Ik ben heel erg blij met mijn mooie rok met stippels. Ik word er vrolijk van, net als van jullie service! Dank
Hi Janny, En wij worden weer vrolijk van jouw leuke beoordeling! Wat fijn dat alles goed is bevallen en jij lekker kan genieten van je mooie stippen rok. - Manon
Goede kwaliteit, netjes verpakt, betrouwbaar en snelle levering
Hi Mariëlle, Bedankt voor je mooie reactie! Leuk om te lezen dat je zo positief bent. - Manon
Bij de bestelde kleding, zat een leuk handgeschreven briefje. Dit maakte de bestelling persoonlijk en zorgt voor een glimlach.
Hi Wat leuk dat we op deze manier jou een glimlach hebben kunnen bezorgen ;) Bedankt voor je beoordeling en hopelijk zien we je snel terug op onze webshop of in de winkel. - Manon