Top winkel, top service!

Fijne winkel. Goede service en vriendelijk personeel. Mooie, trendy kledinglijnen.

Snel, correct geleverd, fijne collectie

Niks op aan te merken!

heel tevreden

persoonlijk pakketje, mooi ingepakt

supersnel

beeldig jurkje, mooi verpakt, leuk kaartje erbij kortom helemaal goed.

Zeer goed.!!

Bestelling via webshop al zeer snel in huis in een mooie verpakking vergezeld van een persoonlijk bedankbriefje!! , waar maak je dat nog mee? En het bestelde was precies wat ik er van verwachte.. Zeker voor herhaling vatbaar!

Snel, netjes en verzorgende aflevering. Super!

Zie boven

Top service met een persoonlijk tintje.

Fijne en snelle service.

Fijne en snelle service

Zo als altijd groot assortiment, voor elk wat wils. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Ook het kopje koffie of thee wordt zeer gewaardeerd.

Voorraad website niet up-to-date

Jammer dat de voorraad op de website niet up-to-date is. Mijn bestelling werd geannuleerd, omdat het product niet voorradig was. Binnen 2 dagen stond werd mijn geld teruggestort.

Goede ervaring

Bestelproces verliep vlot, gratis verzending vind ik een grote plus. Klacht werd heel netjes opgelost. Superfijn!

Perfect!

Keurig!

Vriendelijk en heel goed geholpen.

De verkoopsters waren heel behulpzaam en niets was teveel.

Wederom een hele prettige ervaring

Wat is Ballegooyen toch een prettige winkel voor het kopen van zowel dames- als herenkleding. Je wordt er goed en vakkundig (zeer zeker n1et opdringerig) geholpen. De verkoopsters verplaatsen zich in de klant en niet in een mogelijke aankoop. Deskundig personeel dat graag een stapje extra wil maken om het de klant naar de zin te maken. Een reden om nog een keer terug te komen.

correcte snelle afwikkeling van de order

Ook na retourzending alles correct afgehandeld

Aanrader!

Snelle levering met een leuk persoonlijk kaartje:)

Prima!!!

Ik heb een shirt besteld bij jullie. De levering was nog sneller dan ik verwacht had. Het was heel mooi ingepakt met een persoonlijke boodschap en pepermuntjes erbij. Echt heel gezellig om zo iets bij jullie te bestellen.

Goed en snel geholpen

Keurig telefonisch tewoordgestaan en meegedacht door medewerkster. Vervolgens bestelling snel geleverd , mooi verpakt met ‘n vriendelijk kaartje

Snelle en persoonlijke levering!

Het zijn de kleine dingen die het doen!

Goed verzorgt en snel

Joyce heeft ons goed geholpen

Grote mooie collectie

Overzichtelijke webshop, snelle levering en bestelling was keurig verpakt

Heel goede service, snelle bezorging

Ik bestelde een leuke rok in maat L - dacht ik - maar bij het nalezen van mijn bestelling zag ik dat ik een M besteld had. Vervolgens bestelde ik de rok in L en voegde de tekst toe dat de eerder bestelde maat M een vergissing was. De dag erop kreeg ik keurig maat L toegestuurd. Het bericht was opgepakt en uitgevoerd. Super snel en correct. Ik ben heel erg blij met mijn mooie rok met stippels. Ik word er vrolijk van, net als van jullie service! Dank

Goede kwaliteit, netjes verpakt, betrouwbaar en snelle levering

fantastisch

Bij de bestelde kleding, zat een leuk handgeschreven briefje. Dit maakte de bestelling persoonlijk en zorgt voor een glimlach.

25 Molenkade

Dussen 4271 AE