Snelle service, uitstekend verpakt
Hallo, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Bestelling snel geleverd, goede communicatie met de klantenservice!
Hi Emmylou, Wat goed om te horen dat je zo fijn bent geholpen en tevreden bent! Bedankt voor je leuke beoordeling. - Manon
Levering snel ontvangen in mooie verpakking
Hi Yvonne, Wat goed om te lezen dat je zo blij bent met jouw bestelling! Heel veel plezier van je nieuwe items. -Manon
En dat persoonlijke kaartje is leuk
Hi Anja, Bedankt voor je beoordeling! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent, hopelijk zien we je weer een keer terug op onze webshop. :) - Manon
Goede ervaring niks om op te merken. En nog een persoonlijke touch leuk!!
Hi Patricia, Bedankt voor je leuke beoordeling! Veel plezier van je nieuwe items en hopelijk zien we je snel weer terug op onze webshop. - Manon
Bedankt voor de perfecte levering, Manon ook bedankt voor het persoonlijke bericht.
Hi Tjitze, Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling. Graag gedaan hoor Tjitze! ;) - Manon
Via internet besteld terug gedraaid dat ik het liever in de winkel op zou halen. Was goed geregeld. In de winkel mag je lekker zelf shoppen zitten niet gelijk op je huid. Maar zijn er wel als je hulp nodig hebt. Alles op gepaste afstand.
Hoi Rita, Leuk dat je er toch voor hebt gekozen om gezellig bij ons in de winkel te komen shoppen. Bedankt voor je beoordeling en hopelijk zien we je snel weer een keertje terug. - Manon
Mooi verpakt met een persoonlijke geschreven boodschap! Een verademing in een tijd waarin alles geautomatiseerd en online gaat!! Een glimlach op mijn gezicht....ook bij de aanblik van mijn blazer uiteraard!!
Hoi Jose, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Wij worden helemaal blij van jouw reactie. Veel plezier van je nieuwe blazer en hopelijk tot snel. -Manon
Is helemaal oké hoor.
Hi Agnes, Goed om te lezen dat je zo tevreden bent! Veel plezier van je nieuwe items. - Manon
Artikel was keurig ingepakt in en mooie doos en in vloeipapier gewikkeld. Er zat een handgeschreven kaartje bij met een een kleine attentie. Erg leuk, het zijn de kleine dingen die het doen.
Hi Carla, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met hoe jij jouw pakketje hebt ontvangen. Veel plezier van jouw nieuwe items. - Manon
Geleverd volgens afspraak, wat heel.leuk was is het handgeschreven briefje erbij.
Hi Wilma, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
website is duidelijk en overzichtelijk, artikelen zijn snel geleverd, mooi ingepakt, leuk het briefje erbij, fijn ook dat ik achteraf kan betalen.
Hi Janny, Goed om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Mijn doos kleding werd netjes thuis bezorgd, door de verkoopster, van jullie bedrijf. Ze was heel vriendelijk.
Hi Wilian, Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met de bezorging van het pakketje. Heel veel plezier ervan. -Manon
Netjes ingepakt, snel verzonden en het persoonlijke kaartje was erg leuk.
Hoi Nancy, Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je leuke beoordeling. - Manon
Besteld en de zelfde dag nog geleverd Super goed zo durf je nog eens wat te bestellen
Hi Bernard, Wat goed om te lezen dat onze service zo goed is bevallen! Heel veel plezier van je nieuwe items. - Manon
Hi Ineke, Bedankt voor je leuke beoordeling. Hopelijk zien we je weer een keer terug op onze webshop. - Manon
Heel leuk zoals het pakket is ingepakt met een persoonlijke boodschap erin. En iets lekkers erbij, erg attent.
Hoi Ellen, Wat goed om te lezen dat je ervaring zo positief is! Bedankt voor je leuke beoordeling. - Manon
Op vrijdag besteld en op zaterdag geleverd. Een persoonlijk kaartje erbij. Heel attent. Mooie leuke topjes. Maat perfect. Kan iedereen deze winkel aanbevelen.
Hoi Ineke, Wat leuk dat je een beoordeling achterlaat! Fijn om te lezen dat je alles zo positief hebt ervaren, daar worden wij blij van. Hopelijk zien we je snel terug. - Manon
Super leuk truitje gekocht, snel in huis keurig netjes verpakt!!!!!
Hoi Agnes, Wat leuk om te lezen! Bedankt voor je mooie beoordeling, daar worden wij blij van. - Manon
Verzendkosten betalen
Hoi Corrie, De verzendkosten zijn bij ons gratis! Wanneer een item niet past of toch anders is dan je had verwacht betaal je 4,95 maar je kan hem ook gratis afgeven in de winkel. Als ik je kan helpen met retourneren dan hoor ik dat graag. - Manon
Top geholpen door Elzemieke
Hoi Kees, Wat leuk om te lezen! Bedankt voor je beoordeling en hopelijk tot snel. - Manon
Opnieuw kleding besteld via de webshop Werd de volgende dag bezorgd! Super! En bekend bij Ballegooyen Mode: je mag altijd ruilen!
Hi Machelien, Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent! Bedankt voor je mooie beoordeling. - Manon
On line een Cast Iron trui gekocht. Bestellingsprocedure zeer duidelijk. Bestelling zelfs eerder ontvangen dan aangegeven. Kortom een tevreden klant. Mag nog even vermeld worden dat de goederen gratis verzonden werden (zelfs bij dit item in de uitverkoop). Een groot pluspunt!
Hi Marion, Wat fijn om te horen dat het bestellen allemaal goed is gegaan! Bedankt voor je beoordeling en hopelijk zien we je snel terug op onze webhsop. - Manon
Prima kleding, prima service
Hoi Annemiek, Bedankt voor je beoordeling, goed om te lezen dat je zo tevreden bent! - Manon
Van bestellen tot afleveren aan de voordeur uitstekende service!
Hi Margot, Wat een mooi compliment! Bedankt daarvoor en hopelijk tot snel. - Manon