Eerste keer iets besteld zal zeker nog meer volgen!
Hoi Tonnie Wat leuk dat we je vaker gaan terugzien op de webshop! Voor nu veel plezier van je nieuwe broek. - Manon
Prima service. Leuke kleding
Hoi Liesbeth, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Hopelijk zien we je snel weer terug op onze webshop of in onze winkel. - Manon
Mooie kleding. Snelle service.
Hoi Irma, Bedankt voor je bericht. Fijn om te horen dat alles goed is bevallen, tot de volgende keer! - Jesse
Hoi Sandra, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! We hopen je snel weer terug te zien op onze webshop. - Manon
Op de website mis ik relevante productinformatie. Zoals: hoe valt het product (klein/normaal, neem een maat groter bijvoorbeeld) of waar het van is gemaakt (katoen/wol/etc etc). Ik vind details niet goed zichtbaar (ook niet met uitvergroten).
Hoi Jetske, Bedankt voor je feedback. We gaan er hard mee aan de slag om in de toekomst de productpagina's te kunnen voorzien van deze informatie! - Jesse
Dit was mijn eerste keer dat ik iets online bestelde
Hoi Annemiek, Bedankt voor je bericht! Ik zal even persoonlijk contact met je opnemen zodat we kunnen achterhalen waar je bestelling is gebleven. - Jesse
Snelle levering, alleen de blouse was erg verkreukeld.
Hoi Catja, Wat goed om te horen dat de blouse snel geleverd was! Dat de blouse zo gekreukt aankwam is natuurlijk niet de bedoeling. Ik zie dat je een blouse van Studio Anneloes hebt gekozen, deze kan je het beste even in de badkamer hangen wanneer je zelf een warme douche neemt. Dan gaan de kreukels er vanzelf uit! Als je nog vragen hebt hoor ik het graag van je. - Manon
Uitstekende en snelle levering en goede (retour)service
Hoi Yvonne, Leuk dat je een bericht hebt achtergelaten, fijn om te horen dat onze service goed is bevallen! - Jesse
Keurig verpakt en toegezonden
Bedankt voor je bericht! Leuk om te horen dat onze site en service je goed is bevallen :) - Jesse
Wat leuk mooi pakketje te ontvangen met een leuke hand geschreven kaart erbij top.
Hoi Marianne, Goed om te horen dat alles zo goed is bevallen, hopelijk tot de volgende keer! - Jesse
Snelle levering mooi ingepakt met versnapering en leuk kaartje erbij.bedankt
Hoi Helena, Van zulke berichten worden we blij! Bedankt en tot snel weer. - Jesse
Goed geregeld de hele bestelling van begin tot einde Zeer snelle levering
Hoi Arjen, Leuk dat je een bericht achterlaat en helemaal leuk om te horen dat alles goed is bevallen. Tot de volgende keer! - Jesse
S’morgens besteld s’middags al geleverd Als dit niet snel is
Hoi Gerrie, Kijk, dat is toch lekker zo snel. Bedankt voor je beoordeling! - Jesse
Zeer vriendelijk te woord gestaan. Snel geleverd en mooi ingepakt met een handgeschreven kaartje erbij. Een aanrader!
Hoi Paul, Wat goed om te horen! Bedankt voor je bericht en hopelijk tot snel weer. - Jesse
Bestelling snel ( en gratis ! ) bezorgd , iedere keer weer mooi ingepakt en een leuk , persoonlijk, kaartje erbij ! Dank je wel !
Hoi Marijke, Wat worden we blij van zulke berichten. Dankjewel en tot snel weer! - Jesse
Is keurig netjes verlopen maar kom liever een paar keer per jaar naar de winkel.
Hoi Toos, Wij zien je ook graag weer in de winkel! Wel fijn om te horen dat alles via de webshop goed is verlopen. Tot snel in Dussen! - Jesse
Volgende dag al geleverd, prachtig verpakt en een gepersonaliseerd kaartje erbij met een ketting! Top service!
Hoi Celeste, Dat horen we graag! Bedankt voor je bericht, erg leuk. - Jesse
De kleding was snel besteld en netjes bezorgd. Er zat ook nog een handgeschreven kaartje bij (altijd erg persoonlijk). Zat ook netjes verpakt.
Hoi Fleur, Bedankt voor je beoordeling, wat leuk om te horen dat alles je goed is bevallen. Tot de volgende keer! - Jesse
Super snel aan huis gelevert.Bedankt
Leuk dat je ons hebt beoordeeld, we zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de service :) - Jesse
Hoi Gerda, Goed om te horen dat je bestelling snel is bezorgd, bedankt voor je beoordeling! - Jesse
Zeer snelle bezorging
Hoi Silvie, Fijn dat je blij wat met de snelle levering Veel plezier van je nieuwe items. - Manon
Snelle verzending. En goed ingepakt.
Hoi Ria, Wat fijn dat je zo tevreden bent! Hopelijk zien we je weer een keertje terug. - Manon
besteld gebeld gelijk opgehaald super gewoon!!!
Hoi Patricia, Wat leuk om te lezen! Bedankt voor je leuke reactie. - Manon
Zeer tevreden.
Hoi Sindy, Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Hopelijk zien we je nog een keer terug op onze webshop. - Manon
Netjes en snel de mooie kleding geleverd, zelfs met persoonlijk kaartje. Dank!
Hoi Mar, Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je beoordeling. - Manon