snel, professioneel erg leuk zeer tevreden
Hoi Yvonne, Wat leuk om te lezen! Bedankt voor je mooie beoordeling. - Manon
Tot nu toe niet goed. Ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen.
Hoi, Wat jammer dat het pakketje nog niet binnen is! Op dit moment is het erg druk bij de post en kan het inderdaad zo zijn dat een pakketje iets langer op zich laat wachten. Wat is je ordernummer? Dan zoek ik even uit wanneer je het pakketje kan verwachten. - Manon
Prachtig mooi vest...jammer dat het te groot was
Hoi Grietje, Dat is inderdaad altijd jammer wanneer een item je niet goed past. Toch goed om te lezen dat je tevreden bent met de service. Hopelijk zien we je weer een keertje terug. - Manon
Twee producten gekocht, waarvan 1 helaas niet paste. Afhandeling retour is vlekkeloos verlopen en geld snel terug gestort. Prima service met persoonlijk kaartje. Aanrader
Hoi Michelle, Fijn om te lezen dat je tevreden bent! Veel plezier van je nieuwe item. - Manon
Wat een mooie kleding en snelle levering.
Hoi Irma, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Veel plezier van je nieuwe items. - Manon
Duidelijke website, klantvriendelijk en snelle levering.
Hoi, Goed om te horen! Bedankt voor je leuke beoordeling. - Manon
Gewoon goed
Hoi Paul, Wat leuk om je beoordeling te lezen! Bedankt daarvoor. - Manon
Snel geleverd en een leuk zelf geschreven notitie erbij. Dat maakt het lekker persoonlijk. Dikke duim!
Hoi Esther Bedankt voor je leuke beoordeling! Veel plezier van je nieuwe items. - Manon
Prima, snelle levering!! Voor herhaling vatbaar. Marianne uit Maassluis
Hoi Marianne, Wat fijn dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Snelle levering in een nette doos met een persoonlijk geschreven kaartje. Uit de mouw van mijn bestelde blouse viel vervolgens nog een rolletje pepermunt. Mijn eerste bestelling was zeker een fijne ervaring. Bedankt Irene! Tot een volgende keer! M
Hoi Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je leuke beoordeling. - Manon
Nadat ik online mijn bestelling had geplaatst werd deze binnen no time persoonlijk bezorgd. In het pakketje een handgeschreven kaartje waarin me veel plezier werd gewenst met deze aankoop. Heel leuk!
Hoi Mirjam, Wat leuk om jouw ervaring zo te kunnen lezen! Veel plezier van je nieuwe items en bedankt voor je beoordeling. - Manon
Ik vond het een goede oplossing, jullie hadden het echt Corona proef goed gedaan.bedankt
Hoi Riet, Bedankt voor de mooie beoordeling en veel plezier van je bestelling. - Manon
Bestellen makkelijk, aflevering ondanks Covid maatregelen toch nog redelijk snel. Persoonlijk kaartje in de verpakking, leuke geste!
Hoi Lilian, Bedankt voor je leuke beoordeling! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent. -Manon
Hoi, Wat fijn dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Het telefonisch contact was erg prettig. Het besteld product is snel geleverd. De kwaliteit is erg mooi
Hoi Arjon, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Veel plezier van je nieuwe item. - Manon
Prima service, leuke aanbiedingen kunnen scoren! Handig dat het afgehaald kan worden. De webshop is prima maar behoeft nog wat uitwerking in details.
Hi Di, Mooi om te horen dat onze service je goed is bevallen. Bedankt ook voor je feedback, we zijn er druk mee bezig om ook de details toe te voegen aan onze webshop! - Jesse
Duidelijke website. Gemakkelijk/eenvoudig kleding te bestellen.
Hi Sija, Leuk om te horen! Tot de volgende keer :) - Jesse
Alles keurig op tijd en netjes geleverd
Bedankt voor je beoordeling, fijn om te horen dat alles goed is bevallen! - Jesse
Balen dat de winkel dicht is, maar voor Ballegooijen erger als voor mij, al vind ik het niet leuk! Het fijnste is toch om gewoon te gaan shoppen. Maar nu dit niet kan is het een mooi alternatief om te bestellen; snel in huis en mooi ingepakt, kortom UITSTEKENDE SERVICE! STERKTE VOOR ALLEN en hopelijk snel tot ziens!!
Hoi Angelique, Wat een lieve woorden! Daar worden wij natuurlijk blij van. Bedankt voor je beoordeling en we hopen je snel weer in de winkel te zien. - Manon
Prima contact met de servicedesk. Het is jammer dat PostNL hun levertijden niet na kan komen.
Hoi Marcel, Ja het is zeker jammer dat de post nu wat langere levertijden heeft! Je wil je nieuwe items natuurlijk het liefst meteen aan. Gelukkig heb je het inmiddels binnen en kan je genieten van je nieuwe kleding. Veel plezier ervan. - Manon
Tevreden
Hoi Arjen, Leuk om te horen. Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Goed meegedacht door personeel en goede communicatie. Super snelle levering
Hoi Leny, Wat leuk om te horen! Bedankt voor je leuke beoordeling. - Manon
Mijn favoriete winkel voor ons gezin. Hopelijk mogen we weer snel komen shoppen.
Hi Henriëtte, Wat een leuke beoordeling, wij hopen je ook weer snel te mogen zien in Dussen! - Jesse
Hi Mariet, Bedankt voor je beoordeling en tot de volgende keer! - Jesse
Mooie merken, makkelijk filteren op de website. Netjes verpakt mét een persoonlijke boodschap.
Hi Dewi, Bedankt voor je beoordeling, leuk om te horen dat alles goed is bevallen! - Jesse