Snelle levering en fijn dat je achteraf kan betalen Fijne website,kortom een tevreden klant
Hi Tonny, Wat fijn dat alles goed is bevallen, tot de volgende keer! - Jesse
De volgende keer ga ik zeker weer naar ballegooyen modes!!
Hoi Edith, Wat leuk dat we jou weer een keer terug zien in onze webshop! Dat vinden wij super leuk om te horen. Bedankt voor je mooie beoordeling en hopelijk tot snel ;) - Manon
Snelle levering, goed verpakt. En heel leuk dat het geurtje verpakt was met cadeaupapier. Inclusief persoonlijk bericht. Top!
Hoi Rosanne, Bedankt voor je leuke reactie! Veel plezier van je nieuwe items. -Manon
Ik heb een groene blazer met flinke korting online gekocht.Kreeg de volgende dag al een mailtje dat hij onderweg was.De dag erna had ik hem al in huis waar ik blij verrast over was.De blazer was netjes verpakt en er zat een leuk handgeschreven kaartje bij waarbij ze me veel plezier wenste met de aankoop.Blazer zat als gegoten en een prima kwaliteit.Ik ben zeer tevreden!
Hoi Bianca, Wat fijn om te lezen dat de blazer helemaal naar wens is! Heel veel plezier ervan en bedankt voor je beoordeling. -Manon
telefonisch contact was heel prettig snelle levering goede service
Hoi Desiree, Wat goed om te horen dat je blij bent met de service. Bedankt voor je beoordeling. - Manon
artikel snel geleverd
Hoi Barto, Leuk om je weer terug te zien op onze webshop! Bedankt voor je leuke beoordeling. -Manon
Snelle reactie en afhandeling.
Hoi Ingrid, Goed om te horen! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Ik kan online shoppen bij Ballegooyen zeker aanbevelen. Mijn bestelling werd netjes en vlot bezorgd. Een prettige service vond ik dat mijn kledingstuk zorgvuldig was ingepakt in zacht papier met een persoonlijk kaartje erbij! Ik ben erg blij met mijn aankoop.
Ursprüngliche Bewertung
Helaas ging de ruiling niet goed, want de chauffeur was niet goed geïnformeerd over De opdracht. Hij wist niet voor welke organisatie hij kwam en had geen controlerend, om te bellen zei hij. Aangezien ik niets kwam ruilen heb ik hem mijn pakketje niet medegegeven. Mvg Susan Jansen Mob 06-52 150943
Betaling ging mis, snelle mail reactie en goe opgelost door Jesse . Dankjewel voor de positieve ervaring!
Hoi Noah, Wat goed om te lezen dat het uiteindelijk allemaal goed is gekomen! Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van je nieuwe items. - Manon
Snel geleverd..met een persoonlijk kaartje ... direct nog een bestelling gedaan...top
Hoi Carin, Wat leuk dat je nog een bestelling hebt geplaatst. Bedankt voor je leuke beoordeling. -Manon
Zeer goede service en met een leuk persoonlijk berichtje .Dank jullie
Hoi Rieky, Leuk om te lezen! Bedankt voor je mooie beoordeling. - Manon
zeer goed
Hoi Christel, Bedankt voor je beoordeling, leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! -Manon
Altijd fijn kleding shoppen bij Ballegooyen: zeer vriendelijk personeel dat veel voor je doet en echt meedenkt, goede service, ruime winkel met zeer groot aanbod. Ga er eigenlijk nooit met lege handen vandaan. Echt super!!
Hoi Martine, Wat leuk om jouw ervaring te lezen op deze manier! Bedankt voor je mooie beoordeling, daar worden wij blij van. - Manon
Het contact, het meedenken, de communicatie.....alles naar volle tevredenheid.
Hoi Ingrid, Wat leuk dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je leuke beoordeling. - Manon
Goed verpakt, snel verzonden, en een persoonlijk kaartje erbij. Dan scoor je bij mij punten!
Hoi Nick, Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! Bedankt voor je leuke beoordeling. -Manon
Perfect !! op tijd geleverd en heel bijzonder Een persoonlijk kaartje bij de bestelling, dat is heel LEUK
Hoi Anja, Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met de bestelling. Veel plezier van jouw nieuwe items. - Manon
Ga zeker terug als de winkel weer open is
Hi Jolanda, Wat leuk om te lezen dat we je weer terugzien als we weer open mogen! Hopelijk tot snel ;) - Manon
Ik heb 3 truien voor mijn man besteld en had ze heel snel binnen konden we thuis op ons gemak passen ,wil er ook nog een overhemd bij ,ga nog een keer bestellen
Hoi Wil, Leuk dat we je weer een keer terug gaan zien op onze webshop! Bedankt voor je leuke beoordeling. -Manon
Was op tijd bezorgd en in een hele mooie mooie verpakking. Heel tevreden..
Hoi Corry, Leuk dat je heel tevreden bent! Daar worden wij natuurlijk ook blij van. Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Heel attent van het kaartje bij de levering.
Hoi Corona, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent! Bedankt voor je beoordeling. -Manon
Hoi Christine, Bedankt voor je beoordeling! -Manon
Mijn bestelling werd netjes verzorgd verstuurd, pepermuntje was lekker!
Hoi Joke, Wat leuk dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Het pakje met mijn bestelling was voorzien van een leuk en persoonlijk kaartje, zat in een mooie verpakking in zwarte doos met zeer toepasselijke spreuk en het lichte parfumgeurtje op het vloeipapier en met een klein rolletje pepermunt! Dat geeft de aankoop echt even wat extra allure. En er werd direct en leuk gereageerd op mijn complimenten via de mail! Met de aangeschafte trui zelf ben ik ook erg tevreden!
Hoi Simone, Wat leuk om op deze manier jouw ervaring te lezen! Bedankt voor je mooie woorden, daar worden wij natuurlijk blij van. Hopelijk zien we je snel nog een keer terug in onze webshop. - Manon
Hoi Floris, Leuk om te lezen, dankjewel! - Manon
Geweldig Ben blij met mijn jas
Hoi Jose, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Die jas heb je afgelopen week wel nodig gehad met de sneeuw. Hopelijk zien we je nog een keer terug in onze webshop. - Manon