Geen op-of aanmerkingen

Snelle levering en fijn dat je achteraf kan betalen Fijne website,kortom een tevreden klant

Super snel met persoonlijk kaartje Top!!

De volgende keer ga ik zeker weer naar ballegooyen modes!!

Snelle levering, goed verpakt. En heel leuk dat het geurtje verpakt was met cadeaupapier. Inclusief persoonlijk bericht. Top!

Ik heb een groene blazer met flinke korting online gekocht.Kreeg de volgende dag al een mailtje dat hij onderweg was.De dag erna had ik hem al in huis waar ik blij verrast over was.De blazer was netjes verpakt en er zat een leuk handgeschreven kaartje bij waarbij ze me veel plezier wenste met de aankoop.Blazer zat als gegoten en een prima kwaliteit.Ik ben zeer tevreden!

super

telefonisch contact was heel prettig snelle levering goede service

snel geregeld weer

artikel snel geleverd

Snelle reactie en afhandeling.

Erg prettige ervaring!

Ik kan online shoppen bij Ballegooyen zeker aanbevelen. Mijn bestelling werd netjes en vlot bezorgd. Een prettige service vond ik dat mijn kledingstuk zorgvuldig was ingepakt in zacht papier met een persoonlijk kaartje erbij! Ik ben erg blij met mijn aankoop.

Super vriendelijke klantenservice

Betaling ging mis, snelle mail reactie en goe opgelost door Jesse . Dankjewel voor de positieve ervaring!

Snel geleverd..met een persoonlijk kaartje ... direct nog een bestelling gedaan...top

Zeker aan te bevelen

Zeer goede service en met een leuk persoonlijk berichtje .Dank jullie

zeer goed

Superwinkel!!

Altijd fijn kleding shoppen bij Ballegooyen: zeer vriendelijk personeel dat veel voor je doet en echt meedenkt, goede service, ruime winkel met zeer groot aanbod. Ga er eigenlijk nooit met lege handen vandaan. Echt super!!

Fantastische service

Het contact, het meedenken, de communicatie.....alles naar volle tevredenheid.

Mooi shirt voor een top prijsje

Goed verpakt, snel verzonden, en een persoonlijk kaartje erbij. Dan scoor je bij mij punten!

Hele fijn !! als cadeautje

Perfect !! op tijd geleverd en heel bijzonder Een persoonlijk kaartje bij de bestelling, dat is heel LEUK

Altijd even vriendelijk.

Ga zeker terug als de winkel weer open is

Ik heb 3 truien voor mijn man besteld en had ze heel snel binnen konden we thuis op ons gemak passen ,wil er ook nog een overhemd bij ,ga nog een keer bestellen

Was op tijd bezorgd en in een hele mooie mooie verpakking. Heel tevreden..

Heel attent van het kaartje bij de levering.

Keurig

Mijn bestelling werd netjes verzorgd verstuurd, pepermuntje was lekker!

Het personeel doet zoveel meer dan gewoon een pakje versturen!

Het pakje met mijn bestelling was voorzien van een leuk en persoonlijk kaartje, zat in een mooie verpakking in zwarte doos met zeer toepasselijke spreuk en het lichte parfumgeurtje op het vloeipapier en met een klein rolletje pepermunt! Dat geeft de aankoop echt even wat extra allure. En er werd direct en leuk gereageerd op mijn complimenten via de mail! Met de aangeschafte trui zelf ben ik ook erg tevreden!

Goede pro actieve service

Heel vlug gekregen

Geweldig Ben blij met mijn jas

25 Molenkade

Dussen 4271 AE