Heel goed.

Bedankt voor de service.

Snelle levering, mooie verpakking, goede service!

Alles heel goed geregeld

Top winkel, top service!

Het pakketje werd snel bezorgd, super vriendelijk personeel en het retourneren van pakket is heel makkelijk!

Overzichtelijke website, eenvoudige bestelprocedure en vlotte levering

Product zoals verwacht.

Snelle levering en vriendelijk personeel

Belde om advies voor de maat.Ben daarin heel goed geholpen.De volgende dag het pakketje binnen gekregen met een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij,zo leuk!! Hele goede service en zal zeker vaker daar bestellen!!

Een top ervaring

Ik heb een super ervaring met jullie bedrijf . Wat ik heel bijzonder vond een handgeschreven kaartje erbij Ik heb dit als zeer betrokken van jullie kant ervaren En ook een zeer snelle levering

Mooie collectie, snelle verzending

Snelle verzending, goed overzicht van de collectie.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Goede service, vriendelijk personeel, ruime keuze

Uk kom altijd graag in de winkel , word altijd goed geholpen.Ik slaag er altijd.In de corona tijd heb ik een afspraak gemaakt om alleen te komen shoppen en nu de winkel gesloten is, online bestelt. De kleding werd dezelfde dag nog thuisgebracht.

Perfect. Geen enkele opmerking.

Superservice!

Het is prima geregeld bij BM, bestelling wordt persoonlijk gebracht en, indien nodig weer opgehaald! Ook telefonische hulp bij de bestelling was prima, complimenten! Groet, Diny

Heel tevreden

Snelle levering aan huis. Persoonlijk aardig kaartje erbij. Heel tevreden over de kleding.

zeer vriendelijk personeel en goede levering

Aangezien ik kleding wilde bestellen maar niet goed wist wat ik zou moeten verwachten heb ik contact opgenomen. Ik kreeg een zeer vriendelijke vrouw aan de lijn. Zij kon mij de nodige informatie geven. Uiteindelijk kleding besteld en tot mijn verbazing dag erna al in huis. Zeer keurig en nette levering en dank zij de informatie vd verkoopster paste de kleding prima. Dus mijn complimenten!

Niet "gewoon" een online bestelling. Ik bestel veel online, maar voor het eerst zat er een persoonlijk kaartje bij dat ik een toffe broek had besteld met de groetjes van Jesse. Zo persoonlijk en zo leuk! Ik heb een foto van het kaartje naar mijn vriendinnen geappt en nog nooit had iemand zo'n kaartje bij de bestelling ontvangen. Dat zorgt voor klantenbinding. Kwaliteit was super en verzending snel. Bedankt hiervoor. Groetjes Conny

Zeer goede service

Snelle levering.Netjes ingepakt

Mooie website, snelle afhandeling. 's Middags bestelt, 's avonds in huis. Geweldig.

Super!! Zeer goede service

Ontzettend snel.

Super!!

Snelle verzending, keurig ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij. Achteraf mogen betalen zonder kosten, geweldig!!

De verzending was keurig verzorgd

Er is voor het team in deze corona tijd dat voor hen ook niet makkelijk is niets teveel om toch alles te doen voor de klant .

Service en aandacht

Een leuk handgeschreven bericht, dat maakt het toch persoonlijker.

Klantgerichte organisatie!

Dit was mijn eerste bestelling bij Ballegooyenmodes. Snelle levering met een persoonlijke noot. Dat voelt als warm welkom, zonder dat ik het bedrijf ken.

Kon niet beter!

Levering de volgende dag al!! Mooi ingepakt en een leuk persoonlijk briefje erbij.

25 Molenkade

Dussen 4271 AE