Snel en erg goed verzorgd

Snelle bezorging en keurig verpakt

Alles goed

Smelle bezorging. Prima service

Fijne service!

Het jurkje werd persoonlijke door iemand van Ballegooyen Modes bij mij thuis bezorgd. Toen ik het pakketje open maakte zat er een leuk kaartje bij. Het pakketje was echt een cadeau en het jurkje is top!

snel accuraat en geen moeite teveel.

de eerste bestelling werd door personeel gebracht en meteen gepast. Jas was te klein en ging meteen mee terug. 2e bestelling 2 jassen in grote maat. vandaag ontvangen, gepast en één jas meteen terug gestuurd.

Het zou helpen als op de website meer info gegeven wordt over hoe lang een kledingstuk is.

Top snel geleerd keurig verpakt

Super snelle levering netjes verpakt met leuke persoonlijke boodschap

Netjes en attent

Veel aandacht besteed aan verzending!

vriendelijk

Zelfs nu ik niet meer naar de gezellige winkel mag, kreeg ik bij de online bestelling een persoonlijk, vriendelijk briefje in het pakket!

top, snel en goed

snelle levering, goed verpakt, goede prijs,klein kaartje erbij is fijn

Rabe is mijn favoriete merk. Prachtige kwaliteit, perfecte pasvorm en snelle levering.

Mijn jas werd persoonlijk gebracht in een mooie doos voorzien van een persoonlijk briefje en een rolletje pepermunt.

Echt Ballegooyen

Keurig verzorgd ben er superblij mee.

alles prima

zeer tevreden, keurig verpakt met persoonlijk kaartje.

Heel snel en correct geleverd.

heel goed

prima geregeld zo!!

Snel en toch persoonlijk!

Mooie blouse

Een mooie blouse van Summum besteld, deze werd prachtig verpakt, echt een cadeautje. De bestelling werd ook nog snel verstuurd.

Besteld en dezelfde dag aan huis Bezorgd!

Snelle levering en mooi ingepakt met een handgeschreven kaartje.

Super blij met mijn jas, ;-)

Snel en alles mooi ingepakt netjes afgeleverd

Snelle levering en mooie spullen

Snelle service levering en mooie spullen

Prima winkel

Zeer vriendelijke behandeling. Ook snel geleverd met een lief persoonlijk kaartje Absoluut de moeite waard er klant te zijn en te blijven.

Persoonlijk bezorgd! Mooie trui, lekker warm

Fijne winkel met persoonlijke aandacht

Fijne zaak, kom er al jaren. Ze nemen nog echt de tijd voor jou als klant. Nu is dat ivm corona natuurlijk al een tijd anders, maar door thuisbrengen en ophalen van kleding maken ze het mij toch gemakkelijk.

25 Molenkade

Dussen 4271 AE