snel geleverd en gratis verzonden

fijn en snel verzonden, vooral persoonlijke noot heel prettig :)

Snelle levering en mooie kleding helaas paste het niet

Goede kleding , kwalitatief maar ook uiterlijk. Snelle levering

Heel goed!

Erg goed! Snelle levering.

Zeer klantvriendelijk en snel geleverd

Het persoonlijke kaartje was zeer attent en klantvriendelijk met een leuke tip erbij.

Helemaal perfect.

Helemaal top.

Kleding netjes verpakt, verzending alleen 1 dagje te laat.

Ik had een broek besteld...en toen een geschreven briefje erbij...dat vond ik zo ontzettend leuk dat ik het mijn hele Fam heb laten lezen! Het zijn de kleine dingen die het doen....

Prima levering

Mooie jas, snelle levering op adres naar keuze, persoonlijk kaartje bij de bestelling. Dat is attent. Duidelijk telefoonnr en adres mocht er iets mis zijn. Voor het eerst bij ballengooijer iets gekocht naar volle tevredenheid.

Zelfs via videobellen heb ik een mooie winterjas gekocht. Prima service.

Snel

Goede service, snelle levering, mooi kledingstuk en gebracht door een aardige jongedame. Top!!

uitstekend

de ervaring die ik heb met de fa.van Ballegooyen is super. Ik heb helaas de verkleurde pullie ontvangen die in online had besteld Na een telefoontje gepleegd te hebben was het geen probleem om de pullie terug te brengen.Ik werd daarbij heel vriendelijk geholpen ,mijn complimenten. Ik koop zeker weer de volgende keer bij de fa.van Ballegooyen en zal dit ook doorgeven aan mijn vrienden. Met vriendelijke groet.M

Hele goede service !!!

hele goede service!

Héél goed !!

S’middags besteld en s’avonds al thuis bezorgd !!

Heerlijk zittend en mooie kleding.

Goed, niet duur en snel geleverd.

Super winkel

Jullie maken online aankopen een persoonlijk feestje

Mijn aankoop zo zorgvuldig verpakt ! Dan vind ik daartussen een handmatig geschreven kaartje met een leuk berichtje over mijn aankoop .Ook een rolletje pepermunt. Als je onbekende klanten al zo leuk benaderd moet dat wel beloond worden door die site vaker te bezoeken

Prima verlopen

Keurig gegaan allemaal Bedankt voor het leuke kaartje Kirsten. Maakt het iets persoonlijker.

Veel ervaring, kundig en perfecte service

Altijd een welkom gevoel, personeel zeer behulpzaam bij het uitkiezen van kleding. Wij ervaren het als zeer prettig als ze ook een eerlijk oordeel geven over wat wel en wat niet geschikt voor je is. Ook de vermaakservice is prima geregeld.

Een super snelle en zorgvuldige levering.

Ik zou zo weer iets willen bestellen. Mijn pakketje werd de volgende dag al bezorgd. En het was als een cadeau ingepakt zo mooi met een persoonlijk geschreven kaartje erbij en nog een handige tip om mijn setje helemaal af te maken❣️ En niet onbelangrijk, alles paste precies goed.

Vlotte persoonlijke afwerking

Vlotte verwerking van de bestelling, heel klantgericht, wordt thuisbezorgd! Aardig kaartje erbij, dat doet goed.

Zeer goede en persoonlijke service!

Kleding is van mooie kwaliteit! Vlotte afwikkeling van de bestelling.

Snel en netjes geregeld!

‘S-morgens een bestelling gedaan en einde van de middag werd de bestelling persoonlijk bezorgd.

Keurig verzorgd, betrouwbaar.

Pakket snel ontvangen, netjes afgegeven door een vriendelijke dame, voelt goed. Mijn dank.

Snelle service. Mooi en netjes verpakt. Erg leuk persoonlijke boodschap gr elly

Nog nooit zo'n snelle levering gehad.

25 Molenkade

Dussen 4271 AE