Super bezorging! Netjes en heel persoonlijk.

De bezorger kwam netjes aan de deur met een pakketje die echt voor mij was. Zo’n gevoel kreeg ik er bij. Niet het zoveelste bezorgd pakketje maar iets speciaals. Toen ik hem open deed was dat gevoel helemaal waarheid. Het gepersonaliseerde kaartje en het netjes verpakte kledingstuk maakte dat gevoel waar net als je dat in de winkel hebt. Je koopt iets voor jezelf en dat geeft je een gegund gevoel. Dankjewel!

Snelheid en vriendelijkheid

Lage prijzen, mooie schoenen, snel verzonden

Kwaliteit & Service!

Ballegooyen Modes biedt de perfecte combi van Kwaliteit en Service! Een aanrader.

perfecte zaak.

nadat ik via een telefoontje mijn wensen kenbaar heb gemaakt ,binnen paar uurtjes de gevraagde spullen thuis bezorgt gekregen met de opmerking dat als het niet goed was.....het weer probleemloos opgehaald zou worden ,paste overigens perfect !

Product besteld volgende dag netjes bezorgd inclusief documenten om indien nodig terug te sturen met handschoenen ge ophaal service Geen gebruik hoeven maken van retour

Leuke acties en de bestelling was snel in huis.

Prima en snelle levering. En een persoonlijk kaartje erbij over de aankoop.En mooi verpakt. Super

Uitstekende service

Jurk werd mooi ingepakt thuis gebracht. Toen deze niet paste weer opgehaald.

Snelle service en mooi product

Leuke persoonlijke noot bij pakket en heel duidelijke communicatie wb aankoop, verzending etc

Top geregeld

Voor mijn was het de eerste keer kon nu niet anders ivm corona maatregelen. Gaan altijd naar de winkel. Het was prima geregeld netjes ingepakt met nog een mooi kaartje erbij met leuke tekst. Wij wensen heel het team van Ballegooien een goed gezond en succesvol Nieuwjaar. Met hartelijke groet. Fam Segeren

Top geregeld bestelling volgende dag al in huis

Zeer snelle en uitstekende service

Binnen 2 dagen werd mijn bestelling thuis bezorgd.

Netjes en correct

Snelle levering. Fijne jas voor aantrekkelijke prijs.

Toppers !!

Super snelle levering en dat tussen kerst en oud op nieuw ! Goed maar ook mooi verpakt, en een persoonlijk kaartje erbij, heel leuk !

goed en snel

goeie en snelle service

Ik heb de blazer Kitty nog steeds niet ontvangen.! Als je track en tracé bekijkt is deze wel verwerk

Er is een enorme achterstand bij post.nl dus zal ik nog wel geduld moeten hebben. Het ligt niet aan u maar post.nl

Fijne service

Blij met mijn nieuwe gave trui. Was netjes verpakt met een leuke geschreven boodschap erbij. Doen jullie goed

Superservice

Setje besteld en dezelfde avond werd het bezorgd. Het is een heel leuk setje en staat me erg leuk.

Super snelle service

Super snelle goede service!

super

Product is goed en de verzorging is prima; persoonlijk zelfs

Bijzonder goede service!

Goede shopervaring en bij bezorging van het pakketje voelde het als een cadeautje, zo mooi ingepakt met persoonlijk kaartje erbij, bedankt!

Van negatief naar positief

Nadat mn pakket met schoenen was afgeleverd bleken er 2 verschillende maten in de doos te zitten..mailtje gestuurd en de dag na kerst hebben ze de goede maat bij mij thuis afgeleverd..complimenten voor deze service

zeer snelle en persoonlijke bezorging

zeer snel geleverd. Keurig en goed verpakt, zelfs twee bonbons aan toegevoegd en een persoonlijk briefje. Top!

25 Molenkade

Dussen 4271 AE